Hajó mozgása

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: Saracen, témanyitás ideje: 21.3.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Saracen

Saracen Kivételes tehetség

Mit takar az, hogy 8 irányba való mozgás?

2. Zoli

Zoli Járnitanuló

ha jobbra balra illetve fel le megy akkor nem rángat jobbra balra...
    megjegyzem a hajókkal is meg kéne csinálni ezt a térképen, de nem is 8 ieány kéne hanem 16, szerintem ez a mai technikával már nem nagy kunszt

Naksi és kecsó kedveli ezt.
  3. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

_*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

Szia! :)
    A "rángatása" a hajónak azért van, mert ellenszélben a hajók így mennek. (Cikk-Cakk-ban, hogy mindig a vitorla csücskével tudják a szelet fogni) Így valósághű, szerintem maradjon így. :)

4. Zoli

Zoli Járnitanuló

szerintem meg azért van így mert így egyszerűbb volt megoldani :)

kecsó kedveli ezt.
  5. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

_*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

Ha egyszerűbb is volt, amit nem tudhatunk, attól még így a valósághű :) De hát kinek mi a véleménye ;)

6. Saracen

Saracen Kivételes tehetség

Remélem nem fogják bevezetni a 8 irányt, mert a legidegesítőbb dolog a játékban nekem nagyon nem tetszik :(

7. SamuelTaylor

SamuelTaylor Fórumprofi

Na ez most jól meglepett. Már 8 irányba mozog a hajóm a tengeren! Gratula, hogy ezt sikerült összehozni:)

8. LBBARCELONA

LBBARCELONA Utánpótlás-írogató

Nem jó akkor hajózni ha cikkcakkba meggy a hajó szerintem úgy még lassabb is a hajó!

9. jancsibáró

jancsibáró Járnitanuló

hát jah, lassabb a hajü mint hogy egyenesen menne.... ez alap matek.......... de nem az a lényeg szerintem úgy jó ahogy van ez a játék.... ettől több nem is kell... van olyan hajó ami egyenesen tud menni... na és? majd szerezni kellesz olyan hajót és kész....

10. .*Sirius*.

.*Sirius*. Fórumszaki

Már bocsl, de ne keverjük bele a matekot....meg aztán a hajód sebességét nem az befolyásolja, hogy a kijelzőn milyen mozgást látsz (persze, a Balatonon vitorlázva más a helyzet...).