Hajó mozgásának feltüntetése.

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: Wyvern, témanyitás ideje: 4.8.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Wyvern

Wyvern Fórumprofi

Sziasztok. Mivel sokaknak nem tetszik az a hajótípus amelyik 8 irányba mozog, avagy épp a 4 irányú nem tetszik, így arra gondoltam hogy ezt esetleg fórumon fellehetne tüntetni a hajók mellett a mozgásukat. Anno volt egy event ahol ez bejött. Ott megkaptuk a célzást ezzel a motívummal hogy 8 irányba fognak mozogni az eventdizik.
    Esetlegesen egy hasonló kis ikonnal lehetne jelezni hogy melyik hogy megy. Persze sokat nem adna hozzá, de legalább tudnánk.
    Remélem azért nem csak az én fejecskémet bántja ez a gond :D

†Knight_Rider† kedveli ezt.
  2. jancsibáró

jancsibáró Járnitanuló

szia Wyvern, ezt az ötletet azért nem támogatnám

3. Wyvern

Wyvern Fórumprofi

Megindokolnád a miértjét is vagy csak egy újabb komment?! :p

4. jancsibáró

jancsibáró Járnitanuló

előre elnézést kérek véletlenül megnyomtam az Entert s ugy irtam de nem is irtam akkor csak annyit amit az Enter előtt... előre bocsikah :) az indok:
    igy hogy nem tudjuk érdekesebbek és kiváncsiasabbak lennénk rá hogy hogy mozog.. igy megakarnánk venni hogy hogy mozog... sajnos én sok lelket még nem tudok profitolni mert csak minuszba megyek gyöngyből de nem is nagy baj ez eddig.... a lényeg hogy ha nem tudjuk tud minket ez a dolog furni hogy hogy mozoghatna ..... remélem nem bántottalak meg ezzel de én igy gondolom ezt bár én 4-fele mozgos hajót akarnék ;)

5. Wyvern

Wyvern Fórumprofi

Tehát akkor a Te megfogalmazásod alapján végülis a köveket se írják ki, elvégre kíváncsiság stb. Sok olyan nem bigpointos seafight-al rendelkező oldal van már ahol szinte mindent megtalálni, néha jóval előbb is. Nem az hozzá semmit a játékhoz hogy tudod-e vagy sem, de igen vannak olyan játékosok ki ezt, ki azt a hajómozgás preferálják. Ha a lelkeknél tartunk én zsákbamacskát sem vennék. Te az alap mozgást szeretnéd, tegyük fel nehezen összefarmolsz egy dizire a lelkeket ami netán még tetszik is, és megveszed és nagy csalódás ér mert nem úgy mozog, de ha tudtad volna meg sem veszed.

6. jancsibáró

jancsibáró Járnitanuló

hát ez rám nem lehetne igaz... nekem mindegy hogy mozog a hajó... sőt nekem az jön be mikor nem cikcakosan tud menni hanem egyenesen de a cikcakos is jó.... és ez hogy azt a design nekem nagyon kellene s megszeretném venni dolog engem nem nagyon érint....
    3 hajóm van az egyik szigonyos a 2. fosztós, a 3. meg a sima......... és azt is tudom hogy téged NAGYON érdekelnének hogy mozognak a hajók hisz nem egy forum hozzászolásodban olvastam de az én véleményem akkor is az hogy igy jó hogy nem tudjuk mert a kiváncsiság belülről mondja hogy vegyük meg és nézzük... ezt elsősorban nálad tapasztalni csak félsz kicsit szerintem hogy nem ugy fog mozogni amilyennek gondoltad.....
    de úgy azért kilehet pár designt tapasztalni pl. eventnéél van olyan design npc amit feketepiacon megtudsz venni.. nos mindkettő ugyanugy mozog ahogy látod az eventnpc-t..... vagy más játékosnál is láthatod .... de ugy a komolyabb nagyobb új hajók kb. 50-70%-a nem cikcakosan mozog.... remélem tudtam ezzel segiteni....
    Üdv: Jancsibáró