Javaslat Hajófelszerelés továbbfejlesztése

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: KLobonc, témanyitás ideje: 26.9.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. KLobonc

KLobonc Utánpótlás-írogató

Amikor egymástól eltérő feladatra készítjük fel a hajónkat, több dolgot meg kell változtatnunk. Ha harcolni akarunk, a legerősebb ágyúinkat tesszük fel, ha TP és EP növekedést szeretnénk, akkor admirális ágyút használunk, ha másik hajót szeretnénk regenerálni, akkor regeneráló ágyút használunk. A jelenlegi megoldás (az ágyúbeállítások tárolása) ezt biztosítja.
    Azonban nem csak ágyút cserélünk, hanem kedvencet is, továbbá a bástyákon is változtathatunk, ezt viszont már függetlenül a tárolt hajófelszereléstől, kézzel kell most is megtennünk a tárolt hajófelszerelés és a dizájn kiválasztása után.
    Ha például szörnyeket lövünk, akkor én Pyke-ot választom, mert 17%-kal több szigonysebzést biztosít, harc közben viszont Immortur jobb, mert 40k ÉP-t ad valamint rendelkezik 10% kitérési eséllyel is.
    Szörny lövéshez az ágyúhasználathoz választott tatbástyabeállítást (éles távcső, optimális ágyúhelyek, fartőke) felcserélem szigonyerősítésre, szigonyfinomításra és szigonyrögzítésre.
    És az se mindegy hogy pl. milyen orrdíszt teszünk fel, EP vagy TP szerzés fontosabb számunkra.
    És nem beszéltem még a dizájnról sem.
    Ezzel csak azt akartam mondani, hogy csupán az ágyúk megváltoztatásával nem lehet más célra tökéletesen átállítani a hajót, hanem az eltárolt hajóbeállítás ezekre a felsorolt paraméterekre is tegye lehetővé a változtatást.
    Valószinű, hogy kihagytam még egy-két fontos dolgot, ezeket itt még megadhatjuk a kollektív bölcsesség alapján.