Közlemény Hamarosan érkező változások a fórumokban

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: Bringing, témanyitás ideje: 17.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Bringing

  Bringing Utánpótlás-írogató

  Kedves Játékosok!

  Mostanra már több hónapunk volt arra, hogy az új fórumot teszteljük és kiderítsük, mely részei működnek jól és hol szorul még fejlesztésre. Szeretnénk megköszönni a segítséget mindenkinek, aki visszajelzést küldött a fórum működéséről. Ezek a visszajelzések nagyon fontosak a számunkra, és nagyon örültünk a sok vélemény-nyilvánításnak, amelyeket Tőletek kaptunk.

  Az elmúlt hetekben és hónapokban külön csapat dolgozott itt a Bigpointnál azon, hogy a fórumot különböző módokon még jobb tegyék – és most készen állunk arra, hogy bemutassuk nektek az új, továbbfejlesztett fórumot. A legszembetűnőbb változásokat a design és a grafika terén fogjátok tapasztalni. Emellett arra is koncentráltunk, hogy a fórum a régi verziónál felhasználóbarátabb és egyszerűbb legyen.

  Az új verzió az új stílus mellett számos új és izgalmas elemet is tartalmaz, például a téma-meghatározást, beépített naptárat az oldalsó sávban, stb. A jövőre nézve további elemeket is tervezünk, amelyeket idővel majd bemutatunk nektek..

  Az új verzió bevezetésének időpontja: 2014. szeptember 24. 09:30
  Ennek tervezett időtartama előreláthatólag: 6-8 óra  Örömmel üdvözlünk benneteket az új fórumban, a szavazásokban, hozzászólásokban, a többi játékos segítésében vagy a beszélgetős témákban.

  Üdvözlettel:

  A Bigpoint csapata
   
  -Tigrincs77-GWU és tünde(H) kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása