Visszajelzés Hiba jelentések: Open-Beta

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 12.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Shtuby

  Shtuby Járnitanuló


  Köszönöm Apolló a részletes választ! :)
   
 2. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  A lagot jeleztem a mai napon, a próbával kapcsolatos észrevételeidet köszönjük, jelezni fogom azt is.

  Erről mindenkit tájékoztatni fogunk, amikor aktuális lesz. :)
   
  ☆AzteC☆ kedveli ezt.
 3. ☆AzteC☆

  ☆AzteC☆ Haladó

  az árak nagyon magasak , lehetne olcsobb, 285000 kristaly az 83505000 gyöngy!!! Még a fele is sok!!
  Gyöngy: 8.437.500
  Kristály: 285.000
  Korona: 232.500
   
  ]EZEL[ és Naksi kedveli ezt.
 4. Naksi

  Naksi Fórum biztosa

  Szia! Ez igaz ,és teljesen egyetértek veled!
   
 5. =Allanon=

  =Allanon= Fórumlakó

  Kicsit drága ez tény, de sokkal több bónuszt kapunk majd vele mint most. Az árát nagyon rövid idő alatt visszfogja hozni.
   
 6. ταχύτητα

  ταχύτητα Utánpótlás-írogató

  A gyöngy és korona annyira nem vészes. A kristály azért már kicsit húzósabb még akkor is ha vissza kapjuk a mostani tehikből a krisiket 70 tehinél az 115.000 krisi, de még így is kell 170.000 ami rengeteg.
   
  Shtuby és Naksi kedveli ezt.
 7. Naksi

  Naksi Fórum biztosa

  szia!Egyetértek veled teljesen!
   
 8. Gyularombolo

  Gyularombolo Utánpótlás-írogató

  Szerintem sem keves amit ossze kell szedni, de tavolra sem kell ossze szedni mindent. Ha mar jatszol egy ideje akkor mindenkep laqtni kell hogy nem kell az osszes tehi szoval kb 25 % le lehet sporolini.
   
 9. Az kb. további 36 misi gyöngyöcske a vásárlási kedvezménnyel , nem semmi valóban kivéve ha valami uton módon folyton itt vagy khmmm.. khmmmm...!
  Egy javaslat:
  A Yulong érmék mikor kerülnek palettára mint fizető eszköz? Ezzel kapcsolatosan nincs alternatíva, hiszen aki 70 feletti tehetséggel bír , annak azt gondolom elérhető a Fenghuang régió.
  Már csak azért is, mert a megkönnyített feltételek mellet egy kalózszintjéhez fejletlen hajó alig bít el a közösségi térkép hajóival is, tehát nem feltétlen ez a fejlesztés az indokolt, akik viszont megszenvedtek érte eddig is, és gyűjtik az említett valutát, azok részére nem gondolnék igazságtalannak egy ilyen lehetőséget megfontolni a fejlesztés során! Persze a valós játékosoknak is egyenlőbb esélyt adna!
   
 10. ταχύτητα

  ταχύτητα Utánpótlás-írogató

  Én sem vagyok itt folyton. Napi 4-5 óra. Viszont arra is gondolj hogy a régi tehiket sem egy nap alatt raktuk ki fullra ezeket miért is kellene egy nap alatt ki tenni. Kell egy kis kihívás a játékba, persze jön a duma a botosok előnyben vannak van 40-50 milla gyöngy a ladikon simán meg veszik a krisit és fullosak. Szépen lassan mi is elérjük ugyan úgy a fullt mint eddig. Jön 1-2 jó event és van is 10-15 milla plusz gyöngy ha jól csinálod a dolgokat.
   
  Utoljára szerkesztett: 14.9.18
 11. csilluka

  csilluka Fórum-zöldfülű

  sziasztok éedeklödnék mért nem lehet bejutni a béta szervere
   
 12. Naksi

  Naksi Fórum biztosa

  Szia! Lehet, hogy már bezárták nem?
   
 13. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Pontosan, már bezárták.
   
  Naksi kedveli ezt.
 14. **M.I.L.Á.N**

  **M.I.L.Á.N** Junior szaki

  nem is lehet belépni :D
   
 15. picike

  picike Fórum-zöldfülű

  Szia Apolló Nem tudod hogy most majd mit lehet tesztelni open betán, a szülinapi eventet esetleg? vagy a kinai eventet mert láttom beteték de a tengere nem lehet lépni várom válaszod
   
 16. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Egyelőre nem kaptunk semmilyen infót arról, hogy mit kell/lehet tesztelni. Ha a fejlesztők kérik majd a segítségeteket, hogy teszteljetek, írni fogjuk itt a fórumon. :) Egyelőre azonban nem lehet belépni a béta szerverre.
   
 17. ░pityesz░

  ░pityesz░ Törzsjátékos

  Szép napot.;)
  Nem lehetne valahogy megoldani, hogy ne lehessen venni semmilyen buffot, ágyút, gyöngyöt, desing stb stb-t, hogy nyugodtan lehessen tesztelni amit kellene, vagy épp megnézni, milyen változás lesz ??o_Oo_O Mert az, hogy fellépek a tengerren (ha ott kell tesztelni), és egyből jobbról - balról lőnek, és nem tudok nyugodtan körül nézni..:cool:Másik dolog, hogy hiába vezették be ott is a pvp módot, semmi nem használ, mert ha inaktív a tárgy, akkor is kilőnek, szóval ezzel kezdeni kellene valamit, mert így nem sok haszna van a tesztszervernek..:cool::cool::cool:
  Remélem eljut a fejlesztők felé, vagy aki ezt nyomon követi.:rolleyes:
  További szép napot.:)
   
 18. Arizonα

  Arizonα Utánpótlás-írogató

  Hova kel még bonyolitani ezt a játékot .? 13 éve játszóm . régi játékos ként nem tudom követni hogy mivan , új játékostól meg mitvárunk ?
  De lassan tanácsot se tudunk adni mert mire egy ágyút össze gyüjtene van helyete 3 másik fajta . szerintem ez igy most oké nem kel erölködni. a servert kéne rendben rakni

  100 fajta érem van a játékba már meg minden olyan dolog ami csak bonyolitja a dolgokat.

  hol a régi játék ágyú sziget szövetség csááóó ! lassan farmerama a probákal minden játékos levan kötve még elit löszerel is több óra mire megcsináljuk . sok sok most már elég lesz !!!
   
  Utoljára szerkesztett: 3.5.19
  ¤₦-βєNņø-₦¤ és ~Trauma~ kedveli ezt.
 19. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Köszönjük a véleményedet, ez is hasznos, de kérem a többieket, hogy ők már elsősorban a hibajelzésekre koncentráljanak.
  Jeleztem már a fejlesztők felé korábban, hogy inkább az "egyszerű, de nagyszerű" felé kellene elmozdulni a bonyolítás helyett.
   
  Panamericana és Casper63 kedveli ezt.
 20. Panamericana

  Panamericana Haladó

  8 hullámig jútottam el és kidobott resi miatt. Ennyi idő alatt csak azt vettem észre amit hibának lehet felróni, hogy van egy npc ami segít lőni a többit, valami Hasadék segítő vagy ilyensmi, nos az lővi a többit de nem sebez, "nem talált" minden sebzése.
   

Az oldal megosztása