Hibajelzések - 2019

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: Apolló, témanyitás ideje: 9.2.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ταχύτητα

ταχύτητα Utánpótlás-írogató

57% - time out connecting to server...

2. Apolló

Apolló Fórumőrült

Továbbítom a problémát

3. =Allanon=

=Allanon= Fórumprofi

• Az undine és Rán orrdíszek bekerülnek az Új boltba és a Happy Hour alatt elérhető lesz a vudu lőszer is (szintén az Új boltban)
    Azóta már Happy Hournál csak a vudu lőszer elérhető, illetve orrdíszt sem találni a boltban.

4. Wizard

Wizard Kivételes tehetség

Köszönjük a jelzést, utánajárunk a dolgoknak.

5. =Allanon=

=Allanon= Fórumprofi

Ha elinditod az Eldoráldóra való bejutást, de közben megszakítod, és elteleportolsz másik térképre és ha lejárt az "eldoráldón való időd" mert ugye ilyenkor leszámolja az időt ha nem mész be akkor is akkor visszatesz oda ahonnan elteleportálsz. 5/-en szakítottam meg az eldoráldóra való bejutást, 23/1-re teleportoltam, amint lejárt az 50mp visszatett 5/-re. Gondolom ez is kis hiba lenne :D

6. NagyGiba.hu

NagyGiba.hu Fórum ismerője

Sziasztok! A 37-es szint próbái nálam nem jelennek meg a küldetésosztónál.... csak az 500 Yulangos feladat van ott.

7. ❤__*

❤__* Törekvő

Szia!

Az írásodból nekem úgy tűnik, nem az új szintek biztonságos kikötőjében keresed a megfelelő feladatosztókat. Menj be, és náluk keresd.

8. Apolló

Apolló Fórumőrült

A Fenghuang 2 terület biztonságos kikötőjében kellene megnézned, oda tettek be küldetésosztókat az új szintekhez.

9. NagyGiba.hu

NagyGiba.hu Fórum ismerője

Köszönöm, megtaláltam. De!!! A kis térképen nem jelzi, hogy ott lennének!!!

10. Apolló

Apolló Fórumőrült

Igen, ez hiba, amit már az egyik kollégám jelzett is a fejlesztőknek.

11. ταχύτητα

A mestertehetségeknél ki választom a tintahal térképes verziót és ha ki jelentkezek a játékból autómatikusan visszavált az eldorádó mester tehetségre ez csak nálam hiba vagy másnál is?

12. Apolló

Apolló Fórumőrült

Más is jelezte már nekem, de le tudod írni pontosan, hogy milyen sorrendben végzed a műveleteket, amikor a hiba előfordul?

13. bnor

bnor Fórumlakó

Sziasztok! Nem tudom másnál előfordult-e az a jelenség, hogy nem tudtam venni sima ládakulcsot. Nálam már többször. Most is ellfogyott a kulcs, szerettem volna venni, de nem volt bent a piacon. Ez hiba, vagy van olyan, hogy valóban nincs bent? És ezen az F5, vagy a ki-be lépés sem segített.

14. Wizard

Az új boltban próbáltad venni, vagy a régiben? Utána néztem és mindenhol tudtam vásárolni kulcsot. Valószínűleg egyedi hibáról lehet szó, ha előfordulna újra kérlek írj a supportra, hogy meg tudjuk nézni a hajódat.

15. bnor

bnor Fórumlakó

A tengertérképen próbáltam vásárolni. Most már jó, mondjuk azóta többször kiléptem. A legutóbbi kalózjutalomnál sem tudtam az ágyúkat fejleszteni a piacon, pedig megvettem a csomagot. Míg másnál volt ilyen lehetőség én csak az eladóhelyen tudtam. De ugye ott más váltási feltételek vannak. És ez végig a kalózjutalom ideje alatt sem változott.

16. Wizard

Legközelebb érdemes a supportra írni ha ilyen problémád van. Utólag ezzel elég nehéz bármit is kezdeni sajnos.

17. ταχύτητα

Átváltok a mestertehiknél a tintahal térképes gyorsítóra fel viszem 100%-ra kijelentkeztem a játékból és mikor vissza léptem ismét eldorádót mutatta persze 0%-n a kijelentkezés után kb 10 perc múlva léptem vissza tengerre.

18. anyamanó72™

anyamanó72™ Utánpótlás-írogató

Én is jelezném, minden kilépésnél visszavált Eldorádóra és kezdhetem a szigonyozást elölről, ami azért rendkívül időigényes és pepecselős...mellé a tudat, hogy ha vizsgázni akarok, nem léphetek ki ...

19. Apolló

Apolló Fórumőrült

Köszönjük a jelzéseket, ellenőriztem a hibajelentő rendszerünket: jelezték már a problémát többen is. A hiba leírása egyezik a ti leírásotokkal.

20. ταχύτητα

Még egy dolog lehet hogy már jelezték előttem, ha vásárolok az új piacon aranyért max összeget sokszor akkor be fagy a rendszer és pl nem tudok teleportálni vagy dizit váltani és ha kilőnek akkor nem jelenik meg az ablak hogy visszatérjek a tengerre, egy f5 után viszont minden tökéletesen működik.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.