Hibajelzések - 2019

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: Apolló, témanyitás ideje: 9.2.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tündérke-J4F

Tündérke-J4F Fórum-zöldfülű

Eu1 megint játszhatatlan. Folyamatosan akad a játék ládázni lehetetlen sőt megmozdulni is

2. Apolló

Apolló Fórumőrült

Ismert hiba, már javítják. Köszi a jelzést.

†Knight_Rider† kedveli ezt.
  3. Apolló

Apolló Fórumőrült

Kérlek, írj a supportra részleteket, hogy pl. melyek voltak ezek a napok, melyik klán érintett.

4. sárkányos

sárkányos Fórumelemző

Szép estét ossze omlott a játék EU 2-n 58% - logging in user... sem f5 sem ujra inditás akkor most ez mi?? tisztelettel?

5. Már megy :)

6. Tündérke-J4F

Tündérke-J4F Fórum-zöldfülű

EU 1 is elesett a harcban:(

7. Apolló

Apolló Fórumőrült

Valami komolyabb probléma lehetett, mert több szerver is megállt. Lassan visszaengedi a játékosokat, de figyeljük a helyzetet. Érdemes f5-tel próbálkozni többször is.

8. sLaca

sLaca Aktív író

Sziasztok
    Próbáltam megvásárolni a tengertérképen található dicsőséges jövő csomagot , a rendszer ki is írta hogy sikeres tranzakció de sem az összeg nem került levonásra sem a csomag jóváírásra csak benne marad a kosárban.

9. Wizard

Wizard Kivételes tehetség

Ezzel kapcsolatban érdemes lenne a supportra írnod, ott jobban utánna tudunk nézni, hogy mi lehet a probléma.

10. .*Sirius*.

.*Sirius*. Fórumszaki

Szevasztok! 08.19 óta egy fillér klánadó nem került begyűjtésre.Csak az én klánom lett ilyen adóparadicsom, vagy ez egy általános probléma?

11. Apolló

Apolló Fórumőrült

Kérlek, írd meg a supportra melyik szerveren melyik klánról van szó. Akkor utána tudunk nézni, mi lehet a probléma. Olvastam már máshonnan, hogy nem mindig gyűjtötte be a rendszer a klánadót/kétszer is begyűjtötte, de olyat még nem, hogy napok óta semmit.
    Lehet, hogy érdemes lenne 0-ra, majd a kívánt értékre állítani a klánadó mértékét, hátha az orvosolja a problémát.

12. °°Máté°°

°°Máté°° Törzsjátékos

EU1- nem működik a tengertérképen a bolt...

13. Apolló

Apolló Fórumőrült

Süti és gyorsítótár ürítése után sem?
    Ha akkor sem, kérlek írjad le supportra a hibajelenséget ennél részletesebben.

14. Panamericana

Panamericana Haladó

EU7 sem működik rendesen a piac. Csak többszöri próbálkozásra jön be és akkor is várni kell. Bokot prübáltam venni onnan , bár azt írta a tranzakció sikeres volt, nem kaptam sem ládákat sem visszaigazoló emailt.

15. Apolló

Apolló Fórumőrült

Ha csomagot nem enged venni, akkor érdemes törölni a mentett fizetési adatokat, esetleg a sütiket és a gyorsítótárat is az újbóli próbálkozás előtt. Remélem, segít a tipp, ha nem, akkor kérlek, te is írj a supportra egy levelet, hogy jobban utána tudjunk nézni.

16. Panamericana

Panamericana Haladó

Főoldalról simán tudtam vásárolni. De maga a piac nagyon nyögvenyelősen működik.

17. Panamericana

Panamericana Haladó

restart után triplázodott a Zeppelin sebzése. Eddig 5800-6000-et sebzett, most 18000-et....

18. Apolló

Apolló Fórumőrült

Teljes ki-belépés után is hasonlóan nagyot sebez?
    Nem szabadott volna változnia a sebzésnek, hiszen a napi restartról volt csak szó, ami nem tartalmaz változtatásokat.

19. Panamericana

Panamericana Haladó

Ki-be lépés megoldotta. Valószinűleg valamit nem ismert fel elsőre a rendszer.

20. sLaca

sLaca Aktív író

Másnál is fenáll az a probléma hogy ne adanak az npc-k fosztáskor semmit és a napi próbánál sem számolja a fosztásokat ?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.