Hibajelzések - 2019

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: Apolló, témanyitás ideje: 9.2.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Apolló

Apolló Fórumőrült

Van fent elég kalózod/felszerelésed? Fent van a megfelelő szintű parancsnok?
    Nagyon úgy tűnik, mintha valamid nem lenne felszerelve, és emiatt kevés lenne a fosztási értéked.

2. sLaca

sLaca Aktív író

Igen minden fent van és pont szerint 28k a fosztási értékem. Sokadik ki be jelentkezésre megjavult, de most meg azt produkálja hogy kb minden 3-ik 4-ik fosztás után valóban nem pakolja fel az eszközöket mert fent maradnak az elveszet dolgok.

3. st.Wolf.hu

st.Wolf.hu Járnitanuló

eu 7 nem mozog a hajo nem reagál semmire 12-óta

4. Apolló

Apolló Fórumőrült

Event vége miatt van ez.

5. The_Massacre[HUN]

The_Massacre[HUN] Junior szaki

A Vovoi öröksége:
    • 15 x Életmegóvó (4. szint)
    • 7 nap Cancer élet
    • 125 x Simbi amulett
    • 125 x Triton koronája
    • 1.500 x Korona
    • 25.000 x Kristály
    • 1 x Vovoi iránytű
    A játékban a korona a 25000 és a kristály 1500, gondolom itt fórumon írtátok el sajna pedig jó lenne 25k krisi :p

6. Apolló

Apolló Fórumőrült

Valóban, köszi. :) átírtam

The_Massacre[HUN] kedveli ezt.
  7. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

Sziasztok! EU1-EU2 31/2 térképen a BX 48-as koordin van egy eventláda, amire rákattintva lefagy a játék, összeomlik a flash.

8. =Allanon=

=Allanon= Fórumprofi

Szezonrendszerben a PVP résznél, az Okozz sebzést tornyoknak feladatnál, ha regeled a tornyot levonja az életerőt az ott elért pontból. Bár vissza nem rak az előző szintre de lelehet nullázni eléggé ha nem figyel az ember. Gondolom játékosok sebzésénél is fennállhat ugyan ez a hiba.

Utoljára szerkesztett: 2.9.19
  9. Apolló

Apolló Fórumőrült

Megkérdezzük, hogy ezt így tervezték-e vagy hiba. Ha hiba, akkor jelezzük, hogy javítsák. Köszönöm a jelzésedet.

10. Panamericana

Panamericana Haladó

A császári büszkeségre 452 ágyúval, aqua lőszerrel 1400-at krittelek. Ezzel az npc-vel valami nagyon nincs rendben...
    Eu7

11. ~Trauma~

~Trauma~ Járnitanuló

EU1 igen csak akadozik le van fagyva ki loggolni sem lehet.. folyamat meg fagy a szerve navigációt 2 percekkel később érzékeli... egy Resi jól jönne rá szerintem

12. |Tony¤Jaa|

|Tony¤Jaa| Utánpótlás-írogató

hello hasadekmap nem ad gyongyot ez is hiba?

13. Apolló

Apolló Fórumőrült

Ha első alkalommal csinálod adott szezonon belül az adott hullámokat, akkor teljesen más a jutalom, mint amikor másodjára, sokadjára. A hasadék térképnél a jutalmaknál ezt látod is, mit kellene adnia. Ha másodjára csinálod az adott hullámot, akkor jár a "gyöngyös" jutalom, ha elsőre, akkor az "első jutalom."

14. |Tony¤Jaa|

|Tony¤Jaa| Utánpótlás-írogató

Ertem koszonom!

15. Saracen

Saracen Kivételes tehetség

Sziasztok kezdőlap és tenger közt ismét nincs összhang minuszba tudnak fosztani.... licitáltam visza katt kezdőlapon nulla és abból fosztani tudtak 12millát..

16. Apolló

Apolló Fórumőrült

Köszönjük a jelzést, ismert hibáról van szó, már javítják.

17. pocok_HU

pocok_HU Fórum-zöldfülű

Sziasztok a kérdésem az lenne hogy az animált vizet mikor fogják kijavítani? vagy az már nincs is bent csak bent maradt az animáció beállításnál?

18. ~Trauma~

~Trauma~ Járnitanuló

Eléggé szánalmasra sikerült ez a script 19 ágyút el vettek tőlem amiből 1 et a promó kódból kreáltam... és a bugot sem használtam ki csak aktívan toltam és végig nyitottam 5 db ablakot és a végén azt a kulcsos ládát... nagyon ajánlom hogy mindenkitől le vonják az összes eddig meg csinált feladatért járó jutalmat és teljesen újra indítják elölről az egészet mert így nem fair és hátrányosan leszek meg különböztetve... természetesen még a log könyv sem jelzi... amivel tudnám bizonyítani hogy el vették... lehet hogy előbb jobban át kellett volna gondolják a fejlesztők s 1-2 napot még várni vele hogy végre normálisan sikerüljön nekik valami...

19. Apolló

Apolló Fórumőrült

Szeretnélek megnyugtatni, hogy mindenkitől visszavontak mindent, amit kellett, láttam, milyen sok levonás történt.
    Ha panaszod van, a supportra kellene írnod, talán mi meg tudjuk nézni, mi a helyzet az ágyúkkal, még akkor is, ha te ezt nem látod a logkönyvedben. Viszont egy dühös hangvételű hozzászólásból nem sok minden derül ki a számunkra. Pl. az sem derül így ki, ha valami hibásan történt.
    Az ilyen problémákkal mindig a supportra kellene írni, mivel accountot érintő, egyéni probléma, és csak úgy tudunk utánajárni a dolgoknak, ha erről levél van.

20. ~Trauma~

~Trauma~ Járnitanuló

ez az ok a ami jogosan dühít.. hogy amit a promó kód ad azt is levonátok..

Ha esetleg nemtudnád/tok mit adott a promó kód
    WORLDBREAKER
    • Alapanyag 1db. Világpusztító ágyúhoz
    Világpusztító ágyú2019.08.302019.09.30

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.