Hibajelzések - 2019

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: Apolló, témanyitás ideje: 9.2.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tami80

tami80 Törekvő

Megvettem a csomagot kalóz jutalomhoz és elérhető volt egy darabig, majd eltűnt az opció a piacról

2. *~*Sziszka*~*

*~*Sziszka*~* Utánpótlás-írogató

Én is megvettem a csomagot nekem is eltűnt!A másik dolog meg veszem a PAYSAFECARD feltöltést vásárolok vele szeretnék megint vásárolni és azt írja hogy ezt már felhasználtam ma másodjára jártam így,pedig tudom hogy van mind a kettőn még pénz!Ilyenkor mi a teendő?

3. sLaca

sLaca Aktív író

Én nem látom a csomagokat

4. Wizard

Wizard Kivételes tehetség

Nemsokára lesz egy resi ami várhatóan megoldja a piac problémáit. A pach infós topicban már olvashattok róla.

5. *~*Sziszka*~*

A PAYSAFECARD-al mit tudok kezdeni?Tudnal valami okossagot?

6. Wizard

Ezzel kapcsolatban ajánlatos a supportra írni, ők tudnak érdemben válaszolni.

7. *~*Sziszka*~*

Rendben köszi

8. sLaca

sLaca Aktív író

Megvettem a csomagot és csak kb fél óráig volt kalózjutalmam aztán eltűnt a tengertérképről.

9. És valóban....

10. kp-20170811

kp-20170811 Fórum-zöldfülű

szisztok azt a hibát találtam hogy a fantomlabirintus nem jelzi a sebzö köröket igy esélytelen megcsinálni

igy kéne kinéznie :)

11. DonatMatthew

DonatMatthew Járnitanuló

2 napba tellett mire rájöttem, hogy a megfelelő grafikai beállítások mellett mutatja a köröket :D

12. kp-20170811

megosztanád velem?

13. Wizard

Kapcsold fel a beállításoknál az effekteket és akkor látható lesz az összes sebző zóna a térképen. :)
    Beállítások<Kijelző<Animációk<Effektek

14. kp-20170811

ki van minden piálva és mégse

15. ÇعŖ฿عŖษى

ÇعŖ฿عŖษى Fórum-zöldfülű

Kaloz jutalom ismét eltünt gg

16. Wizard

Próbálkozz meg egy f5 el, megnéztem nálam működik rendesen azzal a beállítással ahogyan mondtam.

17. *Viperr*

*Viperr* Utánpótlás-írogató

2019.03.20. 12:00 órától Birthday Treats kiárusítás veszi kezdetét a rendelési oldalon, ami 2019.03.28. 12:00 óráig fog tartani.
    A kiárusítás ideje alatt az alábbi csomagok lesznek elérhetőek:

Kérdezném tisztelettel hol tudom megvenni a csomagokat mert a főoldalon egy darab sincs bent ezekből a csomagokból.

18. Wizard

Ajánlom figyelmedbe az alábbi poszt elolvasását.

19. *Viperr*

*Viperr* Utánpótlás-írogató

Neked is ajánlom, hogy olvasd el. Mert az a poszt a kalózjutalom bezárásáról szól nem pedig a Birthday Treats kiárusításáról.

░pityesz░ kedveli ezt.
  20. Wizard

A kettő összefügg egymással.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.