Hibajelzések - 2019

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: Apolló, témanyitás ideje: 9.2.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ❤__*

❤__* Törekvő

Ez igaz, valóban be kell pipálni az effektek mutatását, de ez önmagában még nem elég. A bónuszod mellett véletlenül se legyen pipa, mert akkor nem fogod látni. Ezt akár egy gyertya felállításával is ellenőrizheted. Ha leraksz egy gyertyát, körülötte ugyanezt a sugarat láthatod.

2. sLaca

sLaca Aktív író

Lehet tudni mikorra kívánják megjavítani a problémát ? Mert jelenleg az van hogy fizettem valamiért egy napja amit nem tudok használni.

3. tami80

tami80 Törekvő

A küldetés ablak lelakatolás után is bezárul, eltűnik...

4. Esi

Esi Fórum admirálisa

Ez sajnos már egy régóta ismert probléma, mint ahogyan a kedvencek ablak is eltűnik minden újratöltés után, amennyiben egyszer be lett zárva, így mindig újra meg kell nyitni.

5. tami80

tami80 Törekvő

Nekem ez az utolsó patch óta van csak így, előtte ott maradt ahova tettem...

6. =Allanon=

=Allanon= Fórumprofi

Sziasztok. Restart óta ismét nem lehet bejelentkezni tengerre. EU7 /megjavult/

7. ❤__*

❤__* Törekvő

Sziasztok

Ismételten nincs töltési ideje a rakétáknak (csillagtűz, sárkánytűz, elmo tüze)!!!!

8. ÇعŖ฿عŖษى

ÇعŖ฿عŖษى Fórum-zöldfülű

Hali tegnap ota van egy kis bajom feljavitom a vudut f5 és eltünik az egész nem gáz de az amulet az fogy rendesen....

9. totti84

totti84 Fórum-zöldfülű

valaki tudja,hogy meik csomagot kell megvenni,illetve mit kell egyáltalán megvenni,hogy elérhető legyen a kalóz jutalom piac?? :D

10. tami80

tami80 Törekvő

Születésnapi finomságok közül bármelyiket, ha megveszed, akkor megnyílik a kalózjutalom

11. totti84

totti84 Fórum-zöldfülű

köszönöm az info-t :D :D

12. =Allanon=

=Allanon= Fórumprofi

F5 után a vudupajzs visszaesik 0-ra. Illetve F5 után a chat ablak eltünik, nehezen jön vissza, vagy eggyátalán nem.

†Knight_Rider† kedveli ezt.
  13. Apolló

Apolló Fórumőrült

Köszönjük a jelzést, továbbítottuk (ahogy nézem, ez egy korábbi hiba "kiújulása" lesz).

14. tami80

tami80 Törekvő

Nos...ugye volt hiba a kalózjutalomnál, megtörténtek a törlések...DE
    A Jolly Rogert nagyon nem tudtam 2x megvenni, pedig mint opció az van bent : https://prnt.sc/n362h7 , https://prnt.sc/n362nk
    Tehát szeretném még 7 napra megvenni, de nincsen már bent. Ez is javítva lesz?

15. Apolló

Apolló Fórumőrült

Kérlek, írj a supportra, hogy rá tudjak nézni.

16. tami80

tami80 Törekvő

Megtettem, köszönöm.

17. Apolló

Apolló Fórumőrült

Érdemes lenne megnézni a keddi script logjainál, hogy valójában mennyit is írt jóvá akkor és mennyit vont le.
    Úgy tudom, a keddi script hibája az volt, hogy nem mindent vont le, amit kellett volna, viszont mindent jóváírt, ami járt.
    Egy játékosnál volt lehetőségem eddig ellenőrizni a dolgot, nála rendesen lefutott a script, annyit vont le összesen (a keddi és a csütörtöki összesítve), amennyit kellett, és annyit írt jóvá (kedden), amennyit kellett.
    Ha valakinek ellenpéldája van, akkor a supportra írja meg logokkal alátámasztva, mert csak akkor tudunk érdemben visszajelezni a fejlesztőknek, ha valami félrecsúszott.

18. =Allanon=

=Allanon= Fórumprofi

Hát szerintem is félrecsúszhatott valami ugyanis közel 260k koronát vont le a rendszer, bármilyen ok nélkül. Mert ugye nincs megindokolva a logban sem, ennyit nem költöttem összesen a kalózjutalomra.....

tami80 kedveli ezt.
  19. Apolló

Apolló Fórumőrült

Volt olyan akciótárgy, amit időközben elhasználtál és a script nem tudta levonni? (bár, mivel már írtál supportra, ezért érdemesebb lenne ott folytatnunk a beszélgetést, mert nincsen sok értelme két helyre ugyanazt megírnom)

20. Apolló

Apolló Fórumőrült

Nos, mint kiderült, megint elromlott valami.
    Jelenleg ez a hivatalos közleményünk erről, ne aggódjon senki, szólni fogunk, ha minden a helyére került:
    https://board-hu.seafight.com/threads/aktualis-jelentesek-problemak.996/page-8

Addig kérjük, szóljatok a játékostársaitoknak, hogy nem szükséges a supportra írni a problémáról, mert tudunk róla, és mi nem tudunk segíteni, hanem mindent a fejlesztők intéznek majd.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.