Hibajelzések - 2019

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: Apolló, témanyitás ideje: 9.2.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wizard

Wizard Kivételes tehetség

Korábban már írtuk, hogy nem arányosan számolja a negatív buff lejárati idejét, tehát ha -80%-od van akkor nem azt jelenti, hogy 8 óra alatt az lemegy teljesen ettől több idő kell neki. Illetve a rendszer számolja a -80% után is az online időt amivel a negatív buff ugyan nem nő de sokkal több időt kell offline töltened ahhoz, hogy visszaálljon 0 vagy +10%-ra.

2. .tapi.

.tapi. Utánpótlás-írogató

akkor még 1x le írom nem voltam -80%ba sokat 2 ótát kb az legyen még 4óra hossz az akkor is maximum 12-óra szóval reggel 9 től este fél 7 ig az 7,5 óra ami azt jelenti hogy semmi esetre nem szabadna -80% ba lennem... a lényeg ugyan az hogy nem csökken holnap reggel szintén -70% lesz játszok 2 órát utána újra -80% majd ki lépek 6-8-óra múlva be lépek ugyan úgy -80%ba lesz ahogy tegnap is és ma is így volt...

igazából nem is a -% ami zavar hanem a yulong érme amit le von még fosztásnál is...

~Trauma~ kedveli ezt.
  3. Apolló

Apolló Fórumőrült

Írták, hogy a rendszert kiterjesztik a játék többi részére is idővel. Ez is a kiterjesztés egyik állomása. Viszont ha ez nem tetszik, vagy más javaslatod lenne, az már nem a hibajelzés része, hanem a véleményekhez tartozó dolog.
    Az ismertetőt pedig hamarosan bővíteni fogjuk ezzel is.

4. .tapi.

.tapi. Utánpótlás-írogató

Bizonyára ez sem hiba igaz +10% után egyből -10% minden esetre elég furcsa...de gondolom írjak a support-nak és utána néznek...

2019-04-28 08:04:43 Megszerezve: 2295 x Gyöngy. (Korrekció: 10%) 2019-04-28 08:04:43 Kaptál 1683 TP-t (tapasztalatpontot). (Korrekció: 10%)

2019-04-28 08:15:37 Kaptál 1326 TP-t (tapasztalatpontot). (Korrekció: -10%) 2019-04-28 08:15:37 Megszerezve: 1806 x Gyöngy. (Korrekció: -10%)

~Trauma~ kedveli ezt.
  5. Apolló

Apolló Fórumőrült

Vélhetően nem voltál eleget inaktív, de továbbítottam az esetet a fejlesztőknek.

6. Csontika

Csontika Junior szaki

Apolló ha megnézed az időpontokat a +10 és a -10% os korrekció között 9 az a kilenc perc telt el..a 9 perc alatt a +10 % átfordulna -10% ba? Szerintem a +10% után 1 órán keresztül 0% korrekció majd 1 óra múlva jön a -10% korrekció..

~Trauma~ kedveli ezt.
  7. Apolló

Apolló Fórumőrült

Megkérdezem, hogy a rendszer lehetővé teszi-e ezt a jelenséget.

8. Apolló

Apolló Fórumőrült

Szeretnénk kérni továbbra is a kedves hozzászólókat, hogy ide csak a hibajelzéseiket írják, esetleg ha rákérdezünk még valamire a hibajelzéssel kapcsolatban, akkor arra válaszoljanak itt.
    A véleményeket akár a játékkal, akár a csapattal kapcsolatban nem ebbe a topicba várjuk. A véleményeket ebből a topicból figyelmeztetés nélkül töröljük.

Továbbá szeretnénk felhívni arra is a figyelmet, hogy a hibákat nem mi javítjuk, mi csak továbbítjuk őket. Természetesen a fenti, a csökkenő visszatérítés rendszerrel kapcsolatos problémát is továbbítottuk, várunk a fejlesztők visszajelzésére. Ha valami hiba lenne vele, javítani fogják. Természetesen figyelmetlenségek előfordulhatnak a mi részünkről is, de igyekszünk minden részletet továbbítani a fejlesztőknek egy-egy hibával kapcsolatban, ahogy ez ebben az esetben is megtörtént annak ellenére, hogy a beszélgetés elején a figyelmetlenségemből nem vettem észre valamit.

~Trauma~ kedveli ezt.
  9. Apolló

Apolló Fórumőrült

Meg is érkezett a válasz. Lehetséges, hogy a +10% és a -10% között 9 perc telt el. Az online idejével minden játékos pontokat gyűjt, viszont a +10% nem jelenti azt, hogy elfogytak a pontjaid. Kollégám szerint pont a 0% és a -10% határán voltál, ebből fakadt ez a jelenség. Tehát elsőre sem volt rossz válasz a "nem voltál eleget inaktív."

10. ~Trauma~

~Trauma~ Járnitanuló

Nos akkor amennyiben ez valóan így van akkor éppen ideje lenne 1 részletes és konkrét leírást ki adni :)
    Plus köszönöm a választ illetve eléggé nem logikus a dolog de ha ígyvan akkor így van :) egyre kiváncsibb vagyok a konkrét leírára :)

11. *pαℓذ*

*pαℓذ* Haladó

Azért ennyire ne nézzétek már amatőrnek a játékosokat. Ez a pont gyűjtés sem magyarázat. Ugyanis +10% akkor van ha eleget voltál inaktív. Ez a +10 % 1 óráig van még utána se plusz se mínusz nincs olyan 10 óra játékig. Ezt tapasztalatból tudom. Szóval a fenti jelzés miszerint 9 perc alatt fordult pluszból mínuszba az igenis hiba. Nem igazán értem miért nehéz ezt beismerni. Továbbá én is osztom hogy egy pontos leírás már esedékes lenne.

~Trauma~ kedveli ezt.
  12. ~Trauma~

~Trauma~ Járnitanuló

Egyet értek veled :) ilyt még én sem tapasztaltam plus ellent mond a válasz az eddigi tapasztalatoknak viszont ha ezt a választ kapták akkor ez van nincs mit tenni :) Várom a továbbiakban a pontos le írást mert amíg az nincs úgy sem fogjuk tudni hogy valójában ilyenhogyan is történhet és mik is azok a pontok amiről szintén semmi hir és még nyomon sem lehet követni :D

13. Esi

Esi Fórum admirálisa

Amint kapunk erről egy részletesebb leírást, meg fogjuk osztani veletek, addig viszont csak a saját tapasztalatainkra tudunk támaszkodni, ahol még nem találkoztunk ezekkel a jelenségekkel.

14. ~Trauma~

~Trauma~ Járnitanuló

Kíváncsian várjuk és köszönöm a választ plus a rá fordított időt.

15. SólyomKarom

SólyomKarom Utánpótlás-írogató

Jól indul ez az event is és nem is vártam azt, hogy egyből sikerül nekik, mert eddig sose volt hibamentes egyetlen egy event indulás!!
    Azon kívül, hogy sok hiba van az alapban is, de azzal senki se foglalkozik!!

Utoljára szerkesztett: 29.4.19
  16. Csaba84(HUN)

Csaba84(HUN) Aktív író

eu5-nél be sem tudok lépni azt irja time out conecting to server.Jól indul.

17. *~*Sziszka*~*

*~*Sziszka*~* Utánpótlás-írogató

EU7 57% oszt semmi::)

18. Apolló

Apolló Fórumőrült

És pontosan mi is a hiba? Mert azt sajnos nem írtad le.

19. gaborvuk

gaborvuk Járnitanuló

Ém például nem tudok tengerre belépni :)

20. NAPOLEON.FMF

NAPOLEON.FMF Utánpótlás-írogató

57 % ál megál a betőltés ,nem lehet belépni

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.