Hibajelzések - 2020

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: Apolló, témanyitás ideje: 3.1.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Ragnar92-

-Ragnar92- Fórum-zöldfülű

Szia!

Na igen, ez a gond. Volt és van is rajtam még vagy 3 napig védelem. Lejöttek vagy 15-en megpróbálni kilőni, de senki nem tudott. Akkor, az a kettő hajó hogy?

tami80 kedveli ezt.
  2. Apolló

Apolló Fórumőrült

Úgy látom, hogy aknát használt az egyik játékos (őt ellenőriztem), ami miatt el tudott süllyeszteni. Megkérdezem a fejlesztőket, hogy ez így rendben van-e, hogy a kezdeti védelem az aknáktól nem véd.

tami80 és -Ragnar92- kedveli ezt.
  3. -Ragnar92-

-Ragnar92- Fórum-zöldfülű

Köszönöm. Ez, eszembe se jutott. Pedig volt némi tippelgetésünk...

tami80 kedveli ezt.
  4. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

Szia Apolló! Ha már itt tartunk, légyszíves érdeklődd meg azt is, hogy a Djinn rejteke térképen is helyes-e az, hogy működnek az aknák. Mert az is PvE, mégis lehet aknázni. Köszönöm!

tami80 kedveli ezt.
  5. Füst alatt is lehet aknázni, szerintem ez így rendben van.

6. A szezon érmék 50-es sorozatának ötödik csomagjában a korábbiakban a házi kedvenc helyén egy üres négyzet szerepel, arról érdeklődnék, hogy ide nem is kerül semmi? Már többen kinyitottuk és most valóban üres, korábban ez megjelenítési hiba volt. Köszi

†Knight_Rider† kedveli ezt.
  7. DIVISIO53

DIVISIO53 Utánpótlás-írogató

Sziasztok Ligából miért nem kaptuk meg a jutalmakat ?

8. Apolló

Apolló Fórumőrült

Melyik szerver? Ha USA/Ázsia szerverek valamelyike, kérlek, írj a supportra.

DIVISIO53 kedveli ezt.
  9. DIVISIO53

DIVISIO53 Utánpótlás-írogató

űdv már megkaptam amúgy Egész Amerika 1/ volt 85/

10. xSZIBILx(HUN)

xSZIBILx(HUN) Aktív író

sziasztok!! egész Ázsia1 fagy ide oda ugrálnak a hajók,meg néznétek?köszike

11. xSZIBILx(HUN)

xSZIBILx(HUN) Aktív író

46-nál meg áll be sem lehet lépni :(

12. []_

[]_ Utánpótlás-írogató

Hali! Egész Ázsiával mi a helyzet ?
    Már 1 órája nem lehet belépni.

xSZIBILx(HUN) kedveli ezt.
  13. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

Sziasztok! A szezonból kapható házikedvenc hibája ki lesz javítva?

14. Apolló

Apolló Fórumőrült

Úgy látom a rendszerünkben, hogy ismert és javítás alatt lévő hibáról van szó.

†Knight_Rider† kedveli ezt.
  15. ░pityesz░

░pityesz░ Törzsjátékos

Sziasztok!;)
    Mostanában lépett fel egy olyan hiba, hogy bárkit kilövök nem kapok csp.t elsőre sem, ez gondolom hiba lenne!o_O
    Kérem ennek a jelzését, mivel hétfő déltől marauder, és addigra jó lenne ezt javítani, ugyanis, akkor felesleges lesz lőni a játékosokat mert nem kapunk semmit értük..:cool::cool:

16. Apolló

Apolló Fórumőrült

A csp-t megkapod elvileg, csak a tenger nem írja ki.
    A logkönyvben jeleznie kellene, hogy mennyit kapsz.

17. ..PEPSI..

..PEPSI.. Fórum-zöldfülű

A hasadék térkép nem müködik rendesen, eddig teljesen simán meg tudtam csinálni és sok más játékos is de hétfő óta sok általam megkérdezett játékos is érzékelte a problémát. Az alfa farkas a 20. hullámnál kimaxolt védelem esetén is 280 ezreket lő! A javitás se müködik rendesen, idő homokja és 26-os javitás kő melett 5000-et javit a hajó és lehetetlenné teszi sok embernek ez azt hogy végigcsinálják. Személyszerint és 2 idő homokját 100 aknát 200 2-es sárkánytüzet, rengeteg amulettet és más fogyóeszközt pazaroltam el rá feleslegesen. Lenne esetleg lehetőség ezeknek a visszaszerzésére, valamint az idők nullázására és a probléma javitására?

18. Apolló

Apolló Fórumőrült

Jelzem a "problémát", de egyelőre nem tudok semmi biztosat mondani, hogy valóban hibáról van-e szó. Megnézem én is a saját accountomon a dolgot, hátha tapasztalok én is eltérést. Az elhasznált tárgyakat visszaadni, az időket nullázni viszont nem tudjuk.

19. Kiskalapács

Kiskalapács Fórum-zöldfülű

Szép napot !
    Egy hibat szeretnek jelenteni, az a gond hogy a "fejvadasz" event rangsor nyeremenye hibasan lett jovairva.
    ez helyett:
    2.10 x A gyötrelem ágyúja, 5. szint
    30 x Sárkánytűz, 2. szint
    1 x Aries bónusztérkép
    5 nap A királynő kegyelme
    ezt kaptam:
    2020-06-03 12:00:01
    Megszerezve: 10 x Tűzvihar ágyú.
    2020-06-03 12:00:01
    Megszerezve: 1 x Aquarius térkép.

Remelem sikerul javitani.. Koszonom :)

20. Apolló

Apolló Fórumőrült

Köszi a jelzést, a mostani restart ezt oldja meg.

Kiskalapács kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.