Hibajelzések - 2020

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: Apolló, témanyitás ideje: 3.1.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

Sziasztok! Nem tudom, hogy másnál is van e probléma, de nekem a főoldalon nem jó a palackposta. Ha megnyitom az üzeneteket, a 'Főoldal, Kajüt.. stb' sor leugrik alulra, üzenetet írni pedig nem tudok mert eltűnik az ablak amibe írni lehetne.

2. Apolló

Apolló Fórumőrült

Megnéztem, nálam minden rendben ment a levélolvasásnál és a levélküldésnél is.
    Próbáld meg üríteni a böngésződben a sütiket + gyorsítótárat, aztán ha ezek nem segítenek, akkor írj egy levelet a supportra, hogy ránézhessünk a problémára részletesebben.

3. Panamericana

Panamericana Haladó

A 10%-os bónusz nem működik rendesen. Egyik npc-re adja , a másikra nem, vagy fosztásra adja de a végén nem.
    Eu7

4. xSZIBILx(HUN)

xSZIBILx(HUN) Aktív író

sziasztok! nem tudom fosztani a hajnallesőt,pedig már 46 % van a fosztogatási bónuszom elit kalóz elit felszerelés,és mégsem engedi,segítenétek köszike

5. Panamericana

Panamericana Haladó

50k fosztás bónuszra van szükséged , hogy fosztani tudd.

6. The_Massacre[HUN]

The_Massacre[HUN] Junior szaki

Én venni szeretnék elit kalózt de nem írja jóvá, természetesen a gyöngyöt levonja

7. xSZIBILx(HUN)

xSZIBILx(HUN) Aktív író

elfelejtettem 46% fosztogatási bónusz + 10% Munin pet,és mégsem tudok fosztani :(

8. Panamericana

Panamericana Haladó

http://prntscr.com/t3e7x4

9. #big-ben#

#big-ben# Törekvő

eu7
    2020-06-21 09:43:14
    Megszerezve: 5 x Triton kegyelme. nem irja jová

10. Panamericana

Panamericana Haladó

A fosztogatási bónusz kell 50k legyen, ami neked csak 10k.

11. Apolló

Apolló Fórumőrült

Ha valakinek olyan gondja van, hogy valamit nem ír jóvá a rendszer, ide hiába írja le, mert nem látunk rá a hajójára.
    Ezekben az esetekben a support tud segíteni.

12. demonledi

demonledi Aktív író

Jelezni szeretném hogy vannak játékosok akik láthatatlanok valamiért. Lövi őket az NPC illetve a lövedékei is látszanak de maga a hajó sem pedig anév, az nem. (illetve kattintani is lehet őket)

13. Apolló

Apolló Fórumőrült

Kérlek, a supportra küldd el a jelzésedet időponttal és ID-val, hogy kik is ezek a játékosok és mikor tapasztaltad a problémát.

Nickholas kedveli ezt.
  14. ☆AzteC☆

☆AzteC☆ Haladó

Eltunt a hasadek cimerem ,volt 30-40 marra 1se

15. Apolló

Apolló Fórumőrült

Ez valami olyan probléma, amin itt nem fogunk tudni segíteni. A supportra kellene írnod, de érdemes lenne megnézni a logkönyvedet előtte.

16. ☆AzteC☆

☆AzteC☆ Haladó

Most meg van a hasadek cimerem , tegnap ki-be lepes sutik torles stb stb utan is nulla cimerem volt. A lényeg hogy megvan , megjelenesi hiba lehet az oka

17. DonatMatthew

DonatMatthew Járnitanuló

Nagyon jó hogy ennyit állnak az amerikai szerverek, gondolom senki nem kárpótol minket. Például az ilyen hibák miatt is szükséges bevezetni, a bónuszok lejárati idejével kapcsolatos ötleteket, és gondolom az event sem lesz hosszabb.

18. Apolló

Apolló Fórumőrült

Az amerikai szerverekkel kapcsolatosan azt a visszajelzést kaptam, hogy az amerikai adatközpontunkban probléma lépett fel, melynek megoldásán már dolgoznak az rendszeradminisztrátoraink. A probléma megoldásáig kérjük szíves türelmeteket.

19. demonledi

demonledi Aktív író

Szeretném jelezni hogy amikor valaki nyer piacon lőszert (esetemben vudut) nyer akkor a tengeren beakad egy másik lőszerre a játék (nálam általban üregesre) és nem is enged váltani a listában sem.

20. Apolló

Apolló Fórumőrült

Köszönjük a jelzést, ismert hiba, csak a többségnek vudurobbanásra vált át. Elméletileg, már javítás alatt van. A főoldalon végzett műveletek, utalványkód-beváltás stb. hozza elő leginkább.

demonledi kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.