Hibajelzések - 2020

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: Apolló, témanyitás ideje: 3.1.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. demonledi

demonledi Aktív író

Jelezni szeretném hogy a tengeren a resi után bugos lett a tp kijelzés, egyszerre nő az elvárt ás megszerzett tp is.

2. Panamericana

Panamericana Haladó

A karbantartás után 100 millióval kevesebb pontom van a ligában.

3. xSZIBILx(HUN)

xSZIBILx(HUN) Aktív író

sziasztok!!!megint nem írja ki ,hol jön ki a végzet lándzsája,utána néznétek?

4. Apolló

Apolló Fórumőrült

Kérlek, írj a supportra egy levelet, hogy jelenteni tudjam az adataidat.

5. Nothus

Nothus Utánpótlás-írogató

szintén ez a hiba van nálam is. az elitpont többszöröző előnyéből származó plusz EP elveszett.

6. Apolló

Apolló Fórumőrült

Akkor neked is írni kellene supportra, mert a fórum accountodról nem tudom a megfelelő adatokat kinyerni.

7. Ribizke

Ribizke Aktív író

Hali!
    MS5 szerver !
    Tengeren a kémezési fülön a profil mutatása művelet nem működik!
    Szerver nagyon akad meg sem mozdul 5-10 másodpercekre!

8. Sztyujih21

Sztyujih21 Utánpótlás-írogató

Ugyen ez a probléma EU7-en is. Kémezésnél ha valaki összes adatát szeretném megtudni azt irja nincs elég fizetőeszközöm pedig van gyöngy, korona és yulong is (elviekben 2x3000 gyöngy lenne a teljes profil).

Ha sok hajó tartózkodik egy mapon pl. tegnap esti war-ban akkor megakad mindenkinek a szerver kb 5 másodpercre. Ekközben nem tudsz mozogni de amulettezni vagy javitani viszont tudsz.

Mindkét eset a tegnapi 2 órás szerverleállás óta fordul elő.

9. sárkányos

sárkányos Fórumelemző

EU2-n és EU1-n is da de!!

10. Apolló

Apolló Fórumőrült

Köszönjük a jelzéseket a kém hibájával kapcsolatosan, továbbítom.

Sztyujih21 kedveli ezt.
  11. CaptainGodXVI

CaptainGodXVI Fórum-zöldfülű

Henló friend....
    Nem léptem be lassan másfél vagy 2 napja a hajómra, most az a hibám fordul elő, hogy mind az új kliensen, mind a weboldalon, annyit csinál csak, hogy mikor lépnék be, fehér képernyő és helló szia.... ez miért lehet? .... még kise ír semmit.... ha rossz jelszót írok be akkor kiírja, hogy hibás, tehát a jelszó és a felhasználó megegyezik.... mi lehet a probléma?

12. Viharvert

Viharvert Fórum-zöldfülű

Igen! Nekem is ez a problémám az új kliens frissítése után fehér képernyő és a többi böngészőn is ugyan ez a helyzet!
    Érdekesség, a rég nem használtak(kis karakterek) viszont bejönnek a böngészőkbe, de aamivel az utölsó restart előtt játszottam az nem, ezért ezzel a karakterrl tudtam a fórura is belépni.

13. alma10

alma10 Fórum-zöldfülű

uez. nekem is...

14. Nothus

Nothus Utánpótlás-írogató

írtam már fórumon való jelzés előtt.

15. asdasfeadassaw

asdasfeadassaw Fórum-zöldfülű

Fehér képernyő, játék elérhetetlen, fórumra így nem lehet írni, csak ha új a regisztráció, mint ez itt. supportra nem lehet írni, mivel a játékba sem enged be, szóval űűűber csodás. Egyébként EU1es szerver.

16. Apolló

Apolló Fórumőrült

17. Apolló

Apolló Fórumőrült

Akkor minden bizonnyal továbbítottuk is a jelzésedet, ha azt válaszoltuk. :)

Nothus kedveli ezt.
  18. KékVillám

KékVillám Fórum-zöldfülű

Akkor viszont, mivel az adatok ott vannak, ahova nem lehet belépni honnan tudnánk azt??

19. Apolló

Apolló Fórumőrült

Nyilván, úgy nehezebb, ha valaki nem tudja az ID-ját, de aki tudja, az írjon. Esetleg tudnál készíteni a böngésződ keresősávjáról egy képet, hogy pontosan mit látsz, amikor belépnél, mi a link?
    upload_2020-7-9_18-26-18.png
    Erre a részre gondolok. Abból már legalább következtetni tudok, mi a gond.

20. KékVillám

KékVillám Fórum-zöldfülű

De írtam a supportnak a hajó nevével!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.