Hibajelzések - 2020

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: Apolló, témanyitás ideje: 3.1.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kkasper

kkasper Fórum-zöldfülű

hello egyik hajommal sem tudok belepni hol feher hol fekete se böngeszövel sem kliensel nem megy

2. KékVillám

KékVillám Fórum-zöldfülű

https://int12.seafight.com/index.es?action=externalHome&blck=0
    itt a link!!
    ja és a kliensnek ez a száma: 1.0.10

Utoljára szerkesztett: 9.7.20
  3. Apolló

Apolló Fórumőrült

Ez nekem nagyon tiltásnak tűnik. Előfordulhat, hogy akik ezt a linket kapják vissza belépéskor, azokat egy ma délután lefuttatott script tiltotta, és nem is belépési gondról van szó.
    Természetesen, az érintettek, ha írnak a supportra, akkor megpróbálunk a rendelkezésre álló adatok alapján tájékoztatást adni.

4. Apolló

Apolló Fórumőrült

Nothus kedveli ezt.
  5. The_Massacre[HUN]

The_Massacre[HUN] Junior szaki

Éteri mérleg elvileg ad plusz 5% sebességet, a vitorláknál írja is de a sebesség értéke mégis változatlan

6. Apolló

Apolló Fórumőrült

Van Gyorshorgász buffod is mellé? Mert a plusz sebesség csak akkor jár.

7. Panamericana

Panamericana Haladó

Továbbra is napont eltünik 10-20 millió elitpontom. Holnap vége a ligának és kb 200 millió hátrányom ez a hiab miatt. Jó lenne ha valami történne már ezzel.

8. Apolló

Apolló Fórumőrült

Más is panaszolta a dolgot, jelenleg próbálják a fejlesztők kideríteni, mi miatt és hol tűnik el az adat. A te esetedet továbbítottam a fejlesztőknek, így elméletben bármikor meg tudják nézni a hajódon, ha további infóra van szükségük. Gondolom, egyelőre még nem találták meg a hiba okát, de nem egyedi gondról van szó, sokakat érint.

9. ☆AzteC☆

☆AzteC☆ Haladó

Állandóan automatikusan ki lep a jatek a belepesi oldalra ahol a jelszavat keri , a tenger térképen ha frissítek fehér képernyő , szinten ki lep

†Knight_Rider† kedveli ezt.
  10. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

Sziasztok! MS1-re szintén nem tudok belépni. Fehér képernyő aztán F5 után kijelentkezik.

11. Apolló

Apolló Fórumőrült

Tegnap este én is tapasztaltam hasonló belépési gondokat, de ma reggel már nem tudtam reprodukálni. Figyelni fogom a dolgot, de már jeleztem a fejlesztőknek, hogy több panasz is volt rá.

12. ĐROTUŁŁO

ĐROTUŁŁO Aktív író

Tengertérképen ha F5 öt nyomok, állandóan a fő oldal jön be....nagyon zavaró!!

13. Apolló

Apolló Fórumőrült

Igen, egyre többször jön elő ez a hiba. Jeleztük a fejlesztőknek, hogy valami nem stimmel a főoldallal: fehér képernyő, kijelentkezés stb.

ĐROTUŁŁO kedveli ezt.
  14. .*Sirius*.

.*Sirius*. Fórumszaki

7.szerver, 19. térkép feletti bizt. kikötő, Oswald Murray. Nem adja a koronás próbát.

15. #big-ben#

#big-ben# Törekvő

eu7 31/1 nem adja a töröt tál probát

16. DonatMatthew

DonatMatthew Járnitanuló

Eltűnt a Manta bónuszom miközben még 4 nap volt vissza. 1353-as szerver.

17. Apolló

Apolló Fórumőrült

Ez valami olyan, amin legfeljebb a support tud segíteni. Oda írj.

18. zseel..

zseel.. Fórum-zöldfülű

viszont a 20map alatti biztonságos kikötő még mindig nem adja a koronás próbát ...

19. Apolló

Apolló Fórumőrült

A napi próbák szerintem csak holnap fognak megjavulni, de jeleztem, hogy most már több napja valami nem oké velük.

20. _Mr_

_Mr_ Járnitanuló

Épp jelezni akartam valami nincs rendben a napi próbákkal 36-os map melletti kikötőbe se engedélyezi a próbákat.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.