Hibajelzések - 2020

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: Apolló, témanyitás ideje: 3.1.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Apolló

Apolló Fórumőrült

Több napi próba sajnos nem indult újra, talán már 2 napja. Jeleztem a gondot a hibajelentő rendszerünkben.

2. Apolló

Apolló Fórumőrült

3. _Mr_

_Mr_ Járnitanuló

A napi küldetés mikor fog helyre állni?Mert az,hogy 3 nap alatt semmi kezd sok leni.Nem is a vizsga letétele,de jó lenne azt is hanem amit lehet szerezni yulong érme így is nagyon nehéz farmolni ezeket az érméket s akár hogy számolom minimum 3000 yulong érme mínusz.

4. Apolló

Apolló Fórumőrült

Fentebb írtam, hogy jeleztük. Talán, ha ma délben nem lesz szervergond, akkor mindenkinek újra fognak indulni a próbák. Ha nem, akkor kérek ide egy visszajelzést szerverrel együtt.

5. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

sziasztok a kliens új verzió-t kér mikor tölt a tenger térkép és gyorsitó tár tölést, kérdésem ezeket hol mikor a kliens újra lett rakva tegnap? gyositó tár törlésre lehetőséget nem látok a kliensbe..

6. Apolló

Apolló Fórumőrült

Próbáld meg újraindítani az alkalmazást vagy a számítógépedet. Ha úgy se működik, akkor próbálkozz meg egy újratelepítéssel.
    A letölthető kliensben valóban nem lehet gyorsítótárat üríteni.

7. Apolló

Apolló Fórumőrült

Ha ma sem indult újra, akkor az vélhetően ismételten a szervergondok miatt lehetett. A napi próbák újraindulásába nem tudnak belenyúlni a fejlesztők csak úgy, mert az további gondokhoz vezetne.
    Mivel jó eséllyel a szerverproblémák megoldódtak, ezért holnap kellene megnézni, hogy jók-e.

8. _Mr_

_Mr_ Járnitanuló

Tiszteletem,sokadjára érdeklődnék napi próbák mikor lesznek elérhetőek?Mert,hogy még mindig nem elérhető kicsit vicces.3 nap alatt semmit nem bírtak megcsinálni,talán most be lehet lépni s ennyi.

9. Apolló

Apolló Fórumőrült

Kérlek, írd meg a supportra pontosan, hogy melyik próbád nem indult újra. Más nem jelzett ma már gondot.

_Mr_ kedveli ezt.
  10. *pαℓذ*

*pαℓذ* Haladó

Jelezni szeretném hogy gond van a játékban az f5-nél, ugyanis állandóan kidob ilyenkor a játékból, és még a főoldalt is be kell zárni ahhoz hogy újra töltsön a tengertérkép. Ezt azóta tapasztalom mióta állítólag javítottak a stabilitáson. Hát nem volt sikeres. Nem egyedüli probléma, klántársak is jelezték

11. ¤paraszt¤

¤paraszt¤ Aktív író

még annyi észre vétel.... ha a főoldal valami oknál fogva rendesen működik akkor a napló megnyitása tart elég sok ideig, ha sikerül betöltenie és közben a tenger térképen vagy akkor vissza dob a főoldalra amikor betöltötte a kívánt opciót...elég idegesítő,mert van,hogy 1 perc is eltelik mire betölt és addig nem nézegetem a semmit hanem mennék tovább de így nem lehet ha vissza dobál a főoldalra...

12. Apolló

Apolló Fórumőrült

Köszönöm a jelzést és a kiegészítést is. Továbbítom a részleteket a fejlesztőknek. Csak megerősíteni tudom én is, hogy ez történik.

13. Apolló

Apolló Fórumőrült

Tudnád picit részletezni, hogy mikor fordul elő a hiba? Vagy teljesen véletlenszerű?

14. Sztyujih21

Sztyujih21 Utánpótlás-írogató

Szia! Nekem is gyakran előfordul, teljesen random, valamikor egy kilog-belog megoldja (ami mostanában elég veszélyes manőver), de néha ilyen egész nap, bármit csinálsz vele.

15. Apolló

Apolló Fórumőrült

Esetleg, ha összefutsz a gonddal, akkor készítesz nekem egy olyan fotót, ahol az egész kém ablak látszik?
    Ha nem szeretnéd itt, akár supporton is elküldheted.

16. Igen, egész egyszerűen NEM TUDOK kémezni reggel óta. Gondoltam, a reggeli restart megoldja, de semmi változás nem történt.Jó ideje kiléptem, most értem haza, rápróbáltam ugyanarra a játékosra a kishajómból és a nagyból is a következő eredménnyel:
    Kishajó: https://prnt.sc/tnyr8c
    Nagyhajó: https://prnt.sc/tnyup1
    Őt még kémeztem, az utána következőket már nem tudtam:
    2020-07-24 06:16:22
    Elsüllyesztetted xxxxxxx hajóját.

Egyéni hibának tűnik és nem is értem, mi váltotta ki.Egyik percben működött, utána pedig nem. Sem frissítés nem volt, semmi, egyik pillanatról a másikra váltott.Természetesen kiléptem, böngészőt bezártam, újra beléptem, frissítettem stb, változás nincs.A játékosok adatait ettől függetlenül meg tudom nézni, az működik, csak azzal nem megyek sokra.És nagyon nem fair, hogy mindenki kémezhet, én pedig várom, hogy mikor melyik jómadár zúdul a nyakamba :p.
    Nyugodtan lépj be a hajómba és próbáld ki, hátha Neked sikerül. Nem szeretnék ezért megint Supportra írni.

17. ĐROTUŁŁO

ĐROTUŁŁO Aktív író

Utolsó resi óta,játszhatatlan a játék!! Akad nem oda megy a hajó ahova kell...jó lenne ezzel kezdeni valamit...nagyon bosszantó h nem lehet normálisan megcsinálni!!

18. demonledi

demonledi Aktív író

Annyira jó hogy a tortugás bug is aktív még mindig. Továbbra is random lekapcsol 2 perc után is akár

19. Csaba84(HUN)

Csaba84(HUN) Aktív író

szeretném jelezni,hogy a megszerzett prémiumokat,nem daja hozzá a főoldalon.Ott 2020.08.04-ét jelez,közben még 180 napot mutat tengertérképen.De nem csak nálam van ez a probléma.

Sztyujih21 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.