Hibajelzések - 2021

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Apolló, témanyitás ideje: 7.1.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Ahoj Kalózok!

  A 2021-es év hibajelzéseit ebbe a topicba várjuk.

  Jelenleg ismert problémák, melyeket még a 2020-as topicnál tárgyaltunk:
  • Nem jelenik meg a chat.
  • Nem lehet a supportra írni.
  • Átváltották a mostani szezonból származó törekvés érméket és kulcsokat.
  A fentebbi három problémáról több jelzés már nem szükséges, továbbítottuk azokat a fejlesztők felé. Nem egyedi problémákról van szó, hanem minden account érintett.

  Ebben az évben is a következőket kérjük:
  • Ezt a topicot csak a hibajelzésekre használjátok, a véleményeket, általános kérdéseket, vicces vagy éppen háborgó kommenteket nem ide várjuk, és azokat szó nélkül töröljük. A problémák hatékony kezelése megköveteli, hogy ez a topic áttekinthető legyen.
  • A hibák leírásakor törekedjetek minél pontosabban körülírni a problémát, esetleg csatoljatok képernyőképet, logbejegyzést is.
  • Az adott eseménnyel kapcsolatos problémákat az esemény vitaszobájába írjátok be mint visszajelzést.
  • Ha szerverproblémát, belépési gondot tapasztaltok, mindig írjátok le, hogy melyik szerverről van szó, ellenkező esetben nem fogunk tudni segíteni.
  • Ha a probléma meglátásotok szerint egyéni (eltűnt valami a hajóról, egy hajó nem tud belépni stb.), akkor ne ide, hanem a supportra írjatok. A fórumon csak azokat a problémákat tudjuk hatékonyan kezelni, amelyek általánosak, és több (vagy esetleg minden) játékost érintenek. Ugyancsak a supportra kell fordulni azokkal a problémákkal is, amelyek a hajóba való belépést igénylik. Fórumos megkeresés alapján nem tudunk a problémás hajóba belépni.
   
  Utoljára szerkesztett: 7.1.21
 2. tami80

  tami80 Törekvő

  Hello!
  Tegnap éjjel tapasztaltam először azt a hibát, hogy próbálok belépni a főoldalra, de nem engedi és egy keresztet dob be. Gondoltam bannolva vagyok, de teljesen inaktív pepp hajókkal sem tudtam belépni. 1-2 órája még rendben volt, de most megint uaz. a helyzet. Ismert hiba?
   
 3. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Nem találkoztunk még ilyen gonddal. Érdemes lenne a sütiket (és a gyorsítótárat törölni), majd utána újból próbálkozni. Érdemes a routert/modemet is újraindítani, hátha valami hálózati gond.
   
 4. tami80

  tami80 Törekvő

  Ezek természetesen megvoltak...véletlenül sem terhelném a supportot, ha nem szükséges! :) Hozzátartozik, hogy egy böngészőből chrome bent vagyok a főoldalon, a kliensben játszom, de már egy új böngészőből nem tudok ismét belépni. És kilépni is félek, mert lehet többé sosem lehetek vízen :D
  Mit javasolnál? :)
  Gyorsítótár törlése után : https://prnt.sc/wiayzm
  mindegyik accounttal...akár aktív, akár inaktív ezt kapom! :)
   
 5. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Még az is lehet, hogy a folyamatos belépés okozza az egészet. A fentebbieken túl más tippem így látatlanban nincs. Legfeljebb a supportra, ha írsz, amikor jó lesz az űrlap, akkor megnézzük ID alapján, hogy nálunk jó-e.
  Abban biztos vagyok, hogy be fogsz tudni lépni a későbbiekben is.
   
 6. tami80

  tami80 Törekvő

  Nos...sajnos nem lett igazad, mert sehonnan nem tudtam belépni. Most egy BlueStack nevű alkalmazáson keresztül sikerült, de sem telefonról, sem egy böngészőböl, sem kliensből nem megy. Olyan, mintha ip bannom lenne! Tehát valamit kellene ezzel kezdeni! Mit tegyek?
   
 7. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  A szinkronizálás után írj a supportra. (17:31 után)
   
  Utoljára szerkesztett: 7.1.21
 8. Tøm1ka

  Tøm1ka Utánpótlás-írogató

  Hello!
  Elértem a 100M (nem a ligában, hanem összesen) elit pontot és áttudtam lépni a következő ligába, de mikor megvettem 1 darab aranyért a designeket akkor csak a 22/23/24es elit designeket adta meg.
  Ez hiba, vagy csak a ligában kellett volna elernem az elit pont mennyiséget?
   
 9. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Ez egy ismert hiba. Írj a supportra, és pótoljuk a hiányzó designokat.
   
 10. sárkányos

  sárkányos Fórumprofi

  Szép Napot!! Szeretnék segítséget kérni ,ha lehet ? Ki megyek a biztonsági kikötőből él nem látom a játékost aki ki lőtt ! A gépemmel van a hiba vagy rossz a szemem ? Ez már kb 2 napja így megy! Köszi a tájékoztatást!!
   
 11. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Nem tudom, hogy mi lehet ez, írj a supportra, esetleg csatolj képet is, miután majd kérjük a levélbn. Akkor talán meg tudom mondani, mi történt.
   
 12. ░pityesz░

  ░pityesz░ Törekvő

  Sziasztok!:)
  Eu1-2 teljesen megállt már másfél órája, valamit kellene csinálni, mert azóta áll a játék, illetve nem lehet belépni sem! Köszönjük!:cool:
   
 13. †Knight_Rider†

  †Knight_Rider† Fórum veteránja

  EU1 ismét nem enged be, 49%-nál nem tölt tovább
   
 14. ☆AzteC☆

  ☆AzteC☆ Haladó

  a sörétes töltény nem ad extra sebzést nekem játékosokra...
   
 15. dudka1

  dudka1 Haladó

  49%-nál megáll a betöltés. Heti 1-2 alkalommal esténként, amikor lenne egy kis szabadidő.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.2.21
 16. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Sajnos a bejelentésedből nem derül ki, melyik szerverről van szó pontosan. Kérlek, keressed fel a supportot, mivel nem jelentettek tömeges belépési gondot a többiek.
   
 17. ☆AzteC☆

  ☆AzteC☆ Haladó

  meg oldottam a problemat a hazi kedvencet nem erzekelte hogy fent van ami nagyon erdekes hiba. Le szedtem es fel raktam a hazi kedvencet es a sebzesem visszatert a normal allapotba
  jol el beszelgetek magamba :eek:
   
 18. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Örülünk, hogy megoldódott a probléma. Ha olyan hibát tapasztalsz, ami vélhetően csak a te accountodon van jelen, akkor érdemes a supportot is felkeresned, mert itt nem biztos, hogy kitaláljuk, mi okozza a gondot, mert nem látunk bele a hajódba, ha csak a fórumra írsz.
   
  ☆AzteC☆ kedveli ezt.
 19. Kicsi

  Kicsi Utánpótlás-írogató

  49%-nál megáll a betöltés eu7
   
 20. Tojas*69*

  Tojas*69* Utánpótlás-írogató

  Hali!

  Az előbb vettem fel egy ládát:
  2021-02-14 22:45:30 Megszerezve: 8 x Kristályeső. Kincsesláda bónusz
  Na végre, tök jó stb. Ellenben mielőtt felvettem, 269 nap kristályesőm volt. Most is annyi van. Nyomtam F5-öt semmi. Kiléptem, majd vissza, de továbbra sincs sehol a plusz 8 nap... na most mi van ilyenkor?

  Köszi
   

Az oldal megosztása