Hibajelzések - 2021

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: Apolló, témanyitás ideje: 13.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Apolló

Apolló Fórumőrült

A küldetésekre rá tudnátok nézni (fosztós küldik), hogy most már jók-e? El lehet őket fogadni anélkül, hogy kidobna a játék?
    Köszi a visszajelzéseket!

2. _Jutka_[₩ΛŁ]

_Jutka_[₩ΛŁ] Járnitanuló

A küldetésekre rá tudnátok nézni (fosztós küldik), hogy most már jók-e? El lehet őket fogadni anélkül, hogy kidobna a játék?
    Köszi a visszajelzés
    Nálam jó. eu1

Apolló kedveli ezt.
  3. Mary

Mary Kivételes tehetség

Azt is megcsinálhatnák, hogy a homokvihar ne lője NPC-ket, mert ma kilőtte az Ezüst pengémet és én meg nem kaptam belőle semmit, holott nem kevés lőszer ment bele.

Apolló kedveli ezt.
  4. -Labtec-

-Labtec- Törekvő

5. Apolló

Apolló Fórumőrült

Ha a küldetés infó fölé viszed az egeret, akkor nem részletezi, hogy mit kell fosztani? Elvileg ez a próba a napokban változott, és már csak bizonyos NPC-ket fogad el.

6. Szerén

Szerén Fórum-zöldfülű

A tintahalcsapdás próbák javítására sor kerül valamikor?

7. Miki2015

Miki2015 Járnitanuló

Sajnos csak a Sivatagi Kutya és a Kvarc Skorpid NPC-k fosztását számolja.

8. -Labtec-

-Labtec- Törekvő

https://prnt.sc/1412nle Fosztok én mindent akkor sem írja jóvá .. Oda is húztam kis egeret is mit kell csinálni.

9. _Jutka_[₩ΛŁ]

_Jutka_[₩ΛŁ] Járnitanuló

Nekem számolja a fosztást ha sivatagi kutyát lövöm.

10. Apolló

Apolló Fórumőrült

Jeleztük a gondot már korábban.

11. Sportiva

Sportiva Járnitanuló

Nálam pár probléma amit felsorolnék!
    Kém nem működik nincs vonal, se ÉP-t nem mutat, tortuga fénye aktív de nincs meg a zöld karika mintha nem is lenne rajtam, nem lehet illetve nehéz ládát vagy csilit felvenni ha 1 minimálisat mellé kattintok már nem tudok picit lépni így el kell nyomni 1cm-t majd vissza, ami a tintahaltérképen nem fér bele a 45mp-be. Sokszor nem indul meg a hajó ha rányomok a térképen 1 pontra akár 10x is kattingathatok nem indul meg, csak ha máshova nyomok és utána oda ahova előzetesen. Hasadékon továbbra sem ott van az NPC sebzésköre ahol megjeleníti 19 hullámnál biztos. Javítani nem kezd el csak 10mp múlva, sokszor égő NPC-k vannak a térképen mikor max az életük. Lövés hang pedig továbbra sincs több mint 1 hét után sem.

sárkányos kedveli ezt.
  12. SólyomKarom

SólyomKarom Utánpótlás-írogató

Nálam is kb ezek a nem működő dolgok EU.

13. Betti1991

Betti1991 Utánpótlás-írogató

14. Apolló

Apolló Fórumőrült

Az összes felsorolt probléma jelentve van. A jövő héten várható egy nagyobb javítócsomag - ezt az ígéretet kaptam a fejlesztőktől.

15. Apolló

Apolló Fórumőrült

Hogy pontosan mit blokkol a tűzfalad, azt nem látom, de szerintem nyugodtan engedélyzheted.

16. Hooligan

Hooligan Fórum-zöldfülű

Sziasztok! 2 napja a hajó középre hozása nem müködik hiába nyomom az ikont!

17. -_dominó_-

-_dominó_- Törzsjátékos

2021. június 6-án (vasárnap) újra Jolly Roger napok!jelzem ,hogy a mai napra kiírt Jolly Rogers napot nem igazán sikerült elindítani . piacon nincs világító lőszer és a freedomokat sem írja ki.néha elvétve lehet roncsokat találni a megszokotthoz képest

Utoljára szerkesztett: 6.6.21
  18. Bali.

Bali. Járnitanuló

Sziasztok!

A mai restart óta 2021. 06.08. 12:30. sem a kliensből, sem a böngészőből nem enged be, valamint a kliens sem frissül 503-as kódot ír.

-Ria- kedveli ezt.
  19. Apolló

Apolló Fórumőrült

Tudunk a problémáról, hamarosan ismét elérhető lesz a játék.

-Ria- kedveli ezt.
  20. Bali.

Bali. Járnitanuló

Köszönöm az infót. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.