Hibajelzések - 2021

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: Apolló, témanyitás ideje: 13.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. #big-ben#

#big-ben# Törekvő

eu 7 opciok ablak nem nyilik meg

2. Apolló

Apolló Fórumőrült

Érdemes teljesen bezárni a klienst/törölni a böngészőben a sütiket. Utána jó lesz.

3. #big-ben#

#big-ben# Törekvő

köszi sikerült

4. Mary

Mary Kivételes tehetség

Resi után a kliensen a raktár és a gyorsítók https://prnt.sc/14py5ra továbbá a célpont kijelzőt betette jobb felső sarokhoz és nem lehet visszaállítani ahol volt/megszoktam, a konfiguráció nem működik nála. (MS5)

5. Bali.

Bali. Járnitanuló

Sziasztok

Ejj 12:30 óta nem tudok beléni, pedig töröltem már mindent, most azt írta LOST CONNECTION!!!!!
    Mikor lessz jóóóó?????

6. Apolló

Apolló Fórumőrült

Írj a supportra, és megpróbálok valamit tenni.

7. dankoll

dankoll Fórum-zöldfülű

Most lesz resi

8. BippBipp

BippBipp Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    A tegnapi 12.30-as javítási munkák óta se böngészőből, se kliensből, se unityből nem lehet belépni. Ha mégis kb fél óra vagy több mire a tengertérkép megjelenik. VAGY folyamatosan azt írja, hogy jelentkezzek be újra. Kérdésem az lenne, hogy lesz élvezhető a játék vagy keressek mást.

Ha mégis sikerül tengerre szállni, a hajó reakció ideje kb. fél perc. Megáll, a lövés kimarad.

Üdv

Utoljára szerkesztett: 9.6.21
  9. Apolló

Apolló Fórumőrült

mások nem jeleztek hasonló gondot a szerveredről, de továbbítottam
    ha nem oldódna meg menet közben a gond, akkor érdemes lenne törölni a böngészőben a gyorsítótárat, a klienst pedig újratelepíteni

10. ㄥմζα乃яΔבֿک☆HU☆

ㄥմζα乃яΔבֿک☆HU☆ Utánpótlás-írogató

A rangsortpontnak a hibajat mikor javitjak ki hogy mennyi kell a kovetkezo ranghoz mert meg mindig nem latom es azt irja ennel magasabb rang nincs..

11. Apolló

Apolló Fórumőrült

Jeleztük már a problémát, de a "mikor?" típusú kérdésekre sajnos én nem fogok tudni válaszolni, mert nem én készítem a javítást. :)

12. BippBipp

Köszönöm, de a játékostársaim is ilyen gonddal küzdenek, csak vagy nem játszanak, vagy úgy gondolják nem érdemes írni. Mindent töröltem tegnap, telepítettem és fennállt a probléma. Köszönöm hogy továbbítottad. Per pill úgy tűnik nem dobál le, nem kéri hogy jelentkezzek be.

13. Apolló

Apolló Fórumőrült

A "lassú reakcióidő" is megszűnt?

14. -Labtec-

-Labtec- Törekvő

Jelezném https://prnt.sc/14wdj7m semmi nincs fent nem enged fel tenni semmit. https://prnt.sc/14wdwe9 Próbáltam fel teni vala melyik trénert nem huza át. Lövés i ikon forog egyet mást nem csinál. Rá huzok 2 db trénert nem jeleníti meg mint ha ott lenének. Ki x szelem az ablakot. Új bol meg nyitom azt a részt akkor mutatja Trénereket van rajta. Sajnos ezt több szőr meg kel csinálni nem marad ott.

15. -Labtec-

-Labtec- Törekvő

Ki be lépés nél is nem maradnak ott a trénerek. Bár mit teszek csinálok. Teljes ki lépésnél is nem maradnak fent a trénerek. Semelyik be álitásban.

16. Betti1991

Betti1991 Utánpótlás-írogató

Pont nekem is ez a gond nem marad ott. Ki lépésnél, ablak ki x szelésnél sem.

17. BippBipp

Szia. Mikor írtam, hogy nem jelentkezik- ki -be, megcáfolta...... Időnként dobálja az ablakot. A reakció idő sokkal jobb lett. A szerveremen tudok 3 embert akinél ezek a gondok adódnak, van aki két nap óta nem lépett be. Belefáradt, vagy nem tud. Per pill. elfogadható a játék. (kb. 15 perce volt egy villanás és eltünt a főoldal és a tengertérkép is) Visszalépve ugyanott - bónuszon- találtam a hajót mint a villanás előtt.

18. Sportiva

Sportiva Járnitanuló

Üdvözletem!
    Volt " elvileg" egy patchday amivel javítottak pár dolgot, nos a kém nem sikerült ÉP-t továbbra sem mutat és a távolságok se sikerültek nem jó helyen van a vonal! Meg önálló életet is él néha előugrik mikor kedve tartja. Hang lesz még valamikor?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.6.21
  19. Sportiva

Sportiva Járnitanuló

Az irányítás továbbra is szörnyű, a hajó nem indul meg a kattingatásra ládát csilit továbbra is kínlódás felvenni.

20. Apolló

Apolló Fórumőrült

A két hibajelzésedből kivettem a programozókat becsmérlő megjegyzéseket.
    A kém titkán a ma délelőtti szinkronizálással változtatnak, de már jeleztük, hogy ÉP-t nem mutat. A hang is folyamatban van, illetve a kattintásoknak a korrekciója is.
    Minden általad említett hibát már jóval hamarabb továbbítottam.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.