Hibajelzések - 2021

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: Apolló, témanyitás ideje: 13.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Apolló

Apolló Fórumőrült

A gondot vélhetően a kirakós, vagy más ablakok megnyitása okozza. Ismejük a hibát, már javítás alatt. Sajnos addig az F5/ki-belépés tud rajta segíteni.

-Ria- kedveli ezt.
  2. *pαℓذ*

*pαℓذ* Haladó

Érdeklődnék hogy a unity verzióban nem lesz F5 lehetőség, vagy lesz csak még nem működik?

3. Apolló

Apolló Fórumőrült

Egyelőre nem lehet F5-özni, de már jeleztem, hogy erre igény lenne.

4. pamacs19971

pamacs19971 Utánpótlás-írogató

A profil kezelése menüben nem lehet képet feltölteni. Amint meg szeretném változtatni a játék egyszerűen bezáródik.

5. Apolló

Apolló Fórumőrült

Köszi a jelzést, ezt már szerencsére akkor továbbítottam, amikor berakták nemrég a képfeltöltést. Senkinél sem jó.

6. Mary

Mary Kivételes tehetség

Jó lenne, ha azt is javítanák, hogy a homokviharban ne kelljen többször rányomni a javításra mire reagál. S azt is, hogy ha 46/2-ön kilő a homokvihar, akkor ne a 10/ alatti kikötőbe tegyen.

7. KillerHU

KillerHU Aktív író

Az ismertető azt írja, hogy a Titánzúzó kilövéséért 2000 gyöngy jár. Már az ötödiket lövöm ki egyedül és 1000-1100 közötti gyöngy mennyiséget ír jóvá érte.

8. Apolló

Apolló Fórumőrült

Elképzelhető, hogy változott azóta. A következő projektünk az lesz, ha picit javul a "hibahelyzet", hogy aktualizálunk mindent.

9. BippBipp

BippBipp Utánpótlás-írogató

Sziasztok !

A kém használatának van vmi trükkje. Nálam nem működik ! Másoknál igen !? Ötlet?

Másik kérdés: A hajnalhozó a designek között ilyen néven szerepel. Elértem és nem találom a hajók között.

Utoljára szerkesztett: 21.6.21
  10. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

Sziasztok Amerika servereken a raktárba nem mutat minden tárgyat amit EU serveren és a hajó menünél ágyúk leírása is hiányos tehát a-e és bizonyos betük hiányoznak kb olyan 80% a szövegnek megjellnitési gond kliensben és böngészön egyaránt

11. Sportiva

Sportiva Járnitanuló

Nem tudom h csak nálam hiba e de ha aktiválva van a toronyrengés a bástyán ha nincs pont ugyanannyit lövök a páncéltörő lőszerrel..

12. Apolló

Apolló Fórumőrült

Szia,
    a kémhez fentebb is írtuk: át kell kapcsolni klán üzemmódra, majd utána vissza játékosra. Akkor lehet majd kémezni.
    A Hajnalhozóhoz: teljes ki-belépés után sem látod a hajódon? A logkönyved írja? Ha a logkönyv írja, de teljes ki-belépés után sem látszik, akkor írj a supportra, hogy megnézhessem.

13. Apolló

Apolló Fórumőrült

Pontosan milyen tárgyak hiányoznak ott a raktárból? Tudsz írni példákat?
    A leírások hibája ismert: bizonyos ablakok megnyitásának hatására a szövegek nagy része eltűnik. Javítás alatt.

14. Apolló

Apolló Fórumőrült

A bástya aktiválása és teljes ki-belépés után is?
    Lehet, hogy nem aktiválja azonnal a gyorsítót, amit az a bástya adna (ezt jelzem).

15. Sportiva

Sportiva Járnitanuló

Többször próbáltam h fel le vettem de nem változott a lövés nagysága pedig 8 szinten van, skorpió bónuszom is van és azt látom is a lövésen.

16. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

Ládakulcsok, láncok hol mutatja hol nem, zsákmányzsákokat is több hiba is van részlegesen meg jelenek helyre állnak de mindig van a raktár menünél.

17. Saracen

Saracen Kivételes tehetség

Ott a kém titka se működik rendesen

18. BippBipp

BippBipp Utánpótlás-írogató

Egyik belépéskor 814, másik belépéskor 1024 a hajóm sebessége. Játék közben is lecsökken a sebesség.
    Mitől lehet ez?

Utoljára szerkesztett: 23.6.21
  19. Apolló

Apolló Fórumőrült

Előfordulhat, hogy az első belépéskor nem adódik hozzá minden buff. Ilyenkor érdemes újból belépni. Én az életerőnél szoktam ezt legiknább észrevenni, hogy picit alacsonyabb, mint kellene, de egy F5/újbóli belépés megoldja. (nyilván ez egy hiba, amit jeleznem is kell, de a gyors megoldás ez).
    Menet közben sok mindentől változhat a sebesség: függ az életerő töltöttségétől, de bizonyos tárgyak is hathatnak rá. Eddig nem tapasztaltam, hogy csak úgy magától leesett volna a sebesség.

20. Mary

Mary Kivételes tehetség

Jelezném, vannak páran, akik jó ideje nem tudnak bejelentkezni a játékba sem böngészőn sem kliensen. (An error occurred while processing your request. Reference #97.1fc5dd58.1624622641.18779e1d) - (Gateway Timeout The proxy server did not receive a timely response from the upstream server. Reference #1.655b6068.1624622853.3c9671c1) (MS5)

Utoljára szerkesztett: 25.6.21
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.