Hibajelzések - 2021

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Apolló, témanyitás ideje: 7.1.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. .*Sirius*.

  .*Sirius*. Fórumlakó

  Bocsi, én értettem félre valamit... (Meleg van...)
   
 2. Tamika22

  Tamika22 Utánpótlás-írogató

  nem lehet a tengerre belépni már vagy 30 perce???
   
 3. Jules.Hun

  Jules.Hun Utánpótlás-írogató

  Sajnos én is ezt tapasztalom :(
   
 4. ░pityesz░

  ░pityesz░ Törekvő

  Üdv..;)
  Nem tudom lett-e jelezve, de npc kilövés után nem lehet javítani meg harci/behemoth javítást nyomni sem.. Továbbá amikor valakivel harcoltam, utána nem lehet a kikötőbe se menni, mert kiírja hogy "Gyáva kalózként nem menekülhetsz bla bla bla..." teljes ki - be lépés után sem, csak akkor ha mappot vált az ember és úgy, ezeket nem ártana minnél hamarabb javítani, mert eléggé unalmas..:cool::cool:
   
  sárkányos kedveli ezt.
 5. Naksi

  Naksi Fórum nagymestere

  Szép estét mindenkinek! Szeretném jelezni, hogy a játékban a kis térkép tiszta fehér, és nem is tudom elmozdítani se odébb tenni, nagyon zavaró, hogy fehér, és semmit se lehet látni rajta. Kérem szépen ezt a hibát, mi előbb kijavítani. Nektek is ilyen a tenger térkép ? Minden jót! Még annyit szeretnék, hogy felvettem ezt a védelmi aurát, de lent nem lehet látni, hogy meddig jó, meddig véd engem! Van amikor mutassa de sokszor nem, ezt is kérem szépen megjavítani. köszönöm!
   
  sárkányos kedveli ezt.
 6. Naksi

  Naksi Fórum nagymestere

  Szép estét mindenkinek! szeretnék jelezni hibákat! Mikor fel vettem a védelmi aurát, akkor ki volt téve, láttam, a 3 órásat használtam, nem írtam fel mert mondom ott van látom, erre később mikor lövök egy event hajót kidob a térképről, és a fő oldal jelent meg, akkor újból vissza léptem, de akkor már nem láttam ezt a védelmi aurát ott kint, Aztán nagyon sok idő vissza keresni a naplóban, mert hiába kerestem mindenhol, de nem találtam meg sehol sem. Volt olyan is, hogy játszom, és akkor egyszerűen a térképről kidob. Köszönöm. Ha mások is tapasztalták ezt a hibát, írjátok meg! Jó játékot!
   
 7. Ducc[HIP]

  Ducc[HIP] Járnitanuló

  Jeleznék én is hibákat, 1. A lövés alig akar elindulni hiába nyomom a gombot mint süket a csengőt csak sokadikra indul el pedig nincs probléma a billentyűmmel! Ezt jó volna minél hamarabb orvosolni mert a következő kód mellé én egy új billentyűzetre is igényt tartanék már ha megoldható!:D 2. A felszerelés menübe is kitett dolgok mint például amulett, füst, inya vér stb, tehát minden ami kint van szintén csak sokadikra lehet aktiválni! 3. Na ezt viszont nem tudom csak nálam vagy másnál is jég lőszer sebzés után nem tudok javítani ha a vudu élet után az életerőből is fogy csak map váltás után. 4. Szintén javítás homokviharban(már régóta így van), ugye ott a sebzés fix de ha hamar rá nyomok a javításra amikor még pirosan villog a javítás gomb amit nem is értek mintha utó sebzés volna ott akkor is sokat kell zongorázni a billentyűn mire újra tudok javítani! 5. engem is ledobál a szerver egy nap többször is! 6. map váltást is sokszor nehezen adja, még kikötőben is, bár ez se mai probléma. 7. játékos, npc kijelölés is sokszor problémás pedig nem vagyok kancsal, se ittas:D
   
  Naksi, ░pityesz░ és sárkányos kedveli ezt.
 8. Naksi

  Naksi Fórum nagymestere

  Szia. Szép napot! Igen ismerősek a hibák, nálam is úgy van ahogy írod, hogy hiába nyomsz rá a páncéllemezre mondjuk akkor se indul el, és még most nem akarom a többit sorolni hisz le írtad. Nálam is jelen vannak a probléma nagyon rossz az amikor lövöd a event npc és hirtelen megszűnik minden kidobott, mire vissza evickélt már nincs meg a npc és oda lett a lőszer is. Remélem minél előbb javításra kerülnek! További jó játékot mindenkinek!
   
 9. Naksi

  Naksi Fórum nagymestere

  Szép napot mindenkinek! Most vettem észre, csak azt, hogy tegnap lőttem bérenceket, és összesen 10 darab 1 es közösségi tisztet kaptam. de előtte volt már nekem nyolc vagy kilenc darab. És most csak 13 darab van, a felét nem írta jóvá. :(
   
 10. Naksi

  Naksi Fórum nagymestere

  Szép estét! Felvettem próbát, ki is lőttem már 4 darab igazság keze npc.-t de nem számol .és nem lesz kevesebb, és hangja sincs a játéknak. Kérem javítani! Köszönöm.
   
  Utoljára szerkesztett: 6.9.22
 11. -Labtec-

  -Labtec- Aktív író

  Akad,Csúszkál hajó tengeren.
   
 12. -Jégtörő-

  -Jégtörő- Utánpótlás-írogató

  Hali!
  Eu8-as karakteremet nem tölti be a főoldalra se, a másik szerveren lévőket beengedi!
  Frissítve lett a kliens is és akkor se, fehér ablak jelenik csak meg !
  Mi lehet a gond? Más be tud lépni Eu8-ra?
  Ja és szerverváltásnál se jön be csak a fehér ablak, tehát Eu8 szerverrel van a gond, gondolom!
  Az oldal nem működik

  A(z) int14.seafight.com jelenleg nem tudja kezelni ezt a kérést.
  Jó lenne mielőbb helyreállítani!
  15:00-kor már megjavult, de köszönjük a tájékoztatás! Ami nem is volt!!
   
  Utoljára szerkesztett: 9.9.22
  sárkányos kedveli ezt.
 13. Tamika22

  Tamika22 Utánpótlás-írogató

  eu5 szerver nem tudok belépni mert eésödleges jelszot kér mi a fenne ez?? jó belehetet lépni a bétára kösszönöm fejlesztö urak hölgyek még ami jó volt most azis rossz let bese enged a játék!!
   
 14. Tamika22

  Tamika22 Utánpótlás-írogató

  nemis volt ilyen beálitásom bakker mi ez??elsödleges jelszó?????????
   
 15. Zsóka1.**

  Zsóka1.** Fórum-zöldfülű

  Szia Tamika , amikor bedja , kattints a mégse gombra és betudsz lépni
   
 16. Jan-es

  Jan-es Fórum-zöldfülű

  Ogygia térképen a minijátékban nálam más értéket számol a lövések után mint amit ki ír a lövés pillanatában. Sajna már 2 térkép bukfenc a négyből.
   
 17. FM_Master

  FM_Master Moderator Team Seafight

  Üdv! probálj meg teljessen kilépni hogy ürítse a gyorsító tárat hátha az a baj
   
 18. Jan-es

  Jan-es Fórum-zöldfülű

  A minijátékban teljesített küldetéseknél, nem ír jóvá minden nyereményt. a Behemót varázsjavítást, pl. egyszer írta jóvá pedig napi szinten teljesítve.
   
 19. FM_Master

  FM_Master Moderator Team Seafight

  Üdv! köszönöm jelzésed. Jelzem felfelé
   

Az oldal megosztása