Hibajelzések - 2021

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Apolló, témanyitás ideje: 7.1.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. FM_Master

  FM_Master Moderator Team Seafight

  Üdv! megoldás nagyon egyszerű leveszed a tisztet kilépsz a játékból teljessen és újra be és fel tudod helyezni a kivánt 2-es tiszted.
  Igen tudunk a fagyásról (laggról) és folyamatban van a megoldása.
   
  Naksi kedveli ezt.
 2. Naksi

  Naksi Kivételes tehetség

  Sziasztok , szép estét mindenkinek! Az lenne a kérdésem, hogy meglehetne-e azt oldani, hogy amikor rajtam van a védő aura, akkor másik npc ne tudjon támadni lőni? Mert sokszor sok valakinek az a szórakozása, hogyha ő engem nem tud lőni, akkor bele lő több npc-be, és azok lőnek engem. Ami nem kicsiket lő. Aztán nem lehet játszani egyáltalán e miatt! Köszönöm!
   
  Utoljára szerkesztett: 29.9.22
 3. FM_Master

  FM_Master Moderator Team Seafight

  Üdv! Sajnos jelenleg ilyen nem lehetséges, sok játékosnak ez a szórakozás.
   
 4. Naksi

  Naksi Kivételes tehetség

  Sziasztok! Szép estét! Szeretném jelezni, hogy felvettem a próbát, hogy intézz el 5 verdant síkság és 6 igazság keze npct. És amikor a igazság keze npc lőni kezdtem, egyszerűen egyet sem számol be! Ez miatt a egészet újból kellett kezdeni, és egy folytéban lőttem őket, nem volt szünet közben! Ez valami hiba szerintem! Köszönöm
   
 5. -Labtec-

  -Labtec- Aktív író

  Igen fel akad próba így újból kell felvenni, még ki be lépés se segít rajta. ( nagyon régóta így megy ez, 5 npc ki kell lönni rá kattintva más próbát mutat , ki x elés segít néha rajta jó próbát mutasson)
   
  Naksi kedveli ezt.
 6. Naksi

  Naksi Kivételes tehetség

  Szia, nagyon sajnálatos ez, mert kezd újra meg újra. :( Jó lenne ha javítva lenne! Ma többször elveszett, és megint ellőről kellett kezdeni. Jó éjt!
   
 7. FM_Master

  FM_Master Moderator Team Seafight

  Üdv! köszönöm jelzésed, jelzem felfelé
   
 8. FM_Master

  FM_Master Moderator Team Seafight

  Üdv! ha erről van szó akkor valószínűleg elolvastad :
  Dupla balhé 5 Verdant síkság vagy Az igazság keze elsüllyesztése
   
 9. st.Wolf.hu

  st.Wolf.hu Járnitanuló

  jelezném hogy ha szigonyozok és gyüjtöm mini mapra valo belépéshez a %-ot ki be lápés után nullázodik és lehet ujra kezdeni eu7
   
 10. Naksi

  Naksi Kivételes tehetség

  Sziasztok! Én nem tudok belépni Ázsiai szerverre, sok mindent megpróbáltam, de akkor sem tudok!Nem tudom mi lehet a gond.. Nektek sikerült belépni, Köszönöm! Jó játékot mindenkinek!
   
 11. Tamika22

  Tamika22 Utánpótlás-írogató

  10.07 este otta nem tudok belépni a játékba a tengerre nem enged be?????
   
 12. FM_Master

  FM_Master Moderator Team Seafight

  Üdv! Köszönöm jelzésed, Igen tudunk róla jelezve lett a probléma
   
 13. .*Sirius*.

  .*Sirius*. Fórumprofi

  Kaptam 7 db Behemót varázsjavítást, a naplóban meg is jelent, de a tárgyak között nem.Amint hallottam, másnál is ez van. Vajh' mlért?
   
  mark175 kedveli ezt.
 14. mark175

  mark175 Járnitanuló

  Nálam is igy van ahány minijátékot megcsináltam és kaptam belőle, azt is csak a napló írja már vagy 30at tuti kaptam de egy sincs.
   
 15. FM_Master

  FM_Master Moderator Team Seafight

  Üdv! igen sok játékostól hallottam ezt hogy naplóba benne van de a hajón nincs, egy megoldást tudok erre jelentkezetek ki teljessen még a főoldaról is és a kliens törli a gyorsítótárat és jelentkezetek vissza hátha megoldodik úgy a probléma. de ha nem akkor irjatok és jelzem felfelé.
   
 16. Jan-es

  Jan-es Fórum-zöldfülű

  Na ez valóban érdekes, mivel nekem sem írta jóvá hasonlóan, illetve 1 db-ot igen ami most nézem eltünt a felszerelések közül :(
   
 17. Jan-es

  Jan-es Fórum-zöldfülű

  További téma, a sebzésem se fent se lent nem felel meg az állapotnak. PL.: torpedó 28000 helyett, 2800 amit Admirális lövésnél látok. Fent eddig a sebzésem 220000-180000 között, most 50000-80000 között . minden ellenőrizve, törölve ki-be lépve.
   
 18. .*Sirius*.

  .*Sirius*. Fórumprofi

  Szia! Köszi a javaslatot, de minden problémánál ab ovo ezt teszem; jelen esetben eredménytelenül (kliens és böngésző esetén is).
   
 19. FM_Master

  FM_Master Moderator Team Seafight

  Üdv! Erre azt tudom ajánlani hogy szedd le az összes ágyúd lépj ki és vissza és tedd őket vissza, Atlantiszba pedig figyelembe kell venni némelyik admirálisnak van kitérési esélye és ezért sebzel kevesebbet
   
 20. .*Sirius*.

  .*Sirius*. Fórumprofi

  Nem lehet próbákat felvenni.
   

Az oldal megosztása