Hibajelzések - 2021

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: Apolló, témanyitás ideje: 13.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sárkányos

sárkányos Fórum biztosa

Szép napot !! valami nem stimmel mert nincs szinkronba a főoldal és a tenger térkép!! Nem a valóságot mutatja a 2-ő ja és a napló pld gyöngy, arany stb! EU1

2. Apolló

Apolló Fórumőrült

Ezek szoktak segíteni:
    1. Biztos jó helyen akarod leadni a próbát? Nézzed meg, hogy mit ír a feladat leírása, és ahhoz a küldetésosztóhoz menj.
    2. Elég közel mentél a küldetésosztóhoz?

3. Apolló

Apolló Fórumőrült

Jelzem.

4. MOGAN.HST

MOGAN.HST Utánpótlás-írogató

Szia nagyon akad játék amióta elindult esemény .EU1

5. .*Sirius*.

.*Sirius*. Fórumszaki

Köszi a tanácsot Apolló, de nem erról van szó.
    Kiírja, hogy teljesítve van minden feladat, de nem az utolsó sort jelöli aktívnak (menj a küldetésosztóhoz), hanem a legelső (a többivel együtt már teljesített) feladatot.

6. Apolló

Apolló Fórumőrült

A supporton megírtam a megoldást. :)
    Párszor meg kellett nyitogatni a próba ablakot, de utána működött.

7. .*Sirius*.

.*Sirius*. Fórumszaki

Nagyon szépen köszönöm!
    Én -mint a supporton jeleztem is-kb 50-szer nyitogattam a próbaablakot; neked szerencsésebb kezed van!

8. Apolló

Apolló Fórumőrült

;)

9. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

Jelzem ide is, hátha több sikerrel járok, ha már a saját topicjában válasz nélkül maradt.
    Sziasztok! Megszerezve: 1 x Mágikus kristály. Viszont a térképen nem találom. Én kereshetem rossz helyen, esetleg hibás, vagy valami más?

10. -Labtec-

-Labtec- Törekvő

11. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

A Mágikus kristály egy hasonló tárgy lenne, mint a Csodalámpa.

12. Mary

Mary Kivételes tehetség

A Mágikus kristály ugyan az, mint a Dzsinn, ugyan úgy a Csodalámpát kell megnyitni 46-50/-en, ott kiadja mint a Dzsinn, mint a Kristály gyorsítók lehetőségeit s 1-et választhatsz közülük. A különbség annyi a kettő között, hogy más neve van a gyorsítónak és nagyobb %-ot ad több ideig. PL.: A Dzsinnél az Üvöltés - 25%-os sebzés, amit ad 30 percre, a Kristálynál a Harag- 40%-os sebzés és adja 1 órára.

†Knight_Rider† kedveli ezt.
  13. Anaconda869

Anaconda869 Járnitanuló

és mind kettőt fel lehet venni egy időbe?

14. Mary

Mary Kivételes tehetség

Nem, ha feldob 6 lehetőséget, akkor is csak 1-et lehet választani.

15. -Labtec-

-Labtec- Törekvő

Jelezném tengertérképen biztonságos kikötőben próba indítok nál fel akad a tenger F5 nem segít csak ki X lésel . hiába kattintva vala mere az is fel akad. https://prnt.sc/12n7r1p

16. Mary

Mary Kivételes tehetség

Ez most hiba, hogy piacon nincsenek MHH-s dolgok, vagy esetleg el is maradt tegnap az MHH?

17. Apolló

Apolló Fórumőrült

Úgy tűnik, most el is maradt. Korábban is volt ilyen, megijednünk talán nem kell tőle. :)

Mary kedveli ezt.
  18. tomek9393

tomek9393 Fórum-zöldfülű

nekem van egy olyan gondom 2 accom van egyik be se jó nekem a feniekbe le írt dolgok pl cheat stb de az új accnál meg ennél is azt tapasztaltam hogy próbák nincsenek se kalóz vizsga és így nem tudom hogy lehet szintet lépni esetlegesen

19. Mary

Mary Kivételes tehetség

A próbák és a vizsgák a biztonságos kikötőkben vannak a feladatosztóknál. De itt fórumon a játékismertetőknél van olyan, hogy Kalóz próbák és vizsgák, ott minden le van írva, kinél veheted fel s kinél kell leadni stb.

20. tomek9393

tomek9393 Fórum-zöldfülű

rendben köszi és oda hogyan juttok el?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.