Hibajelzések - 2023

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: BA_Master, témanyitás ideje: 31.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Drake*

Drake* Utánpótlás-írogató

Üdv! Jelezném hogy a trófeateremben Ősi martalóc maszk próbában nem számolja az elhasznált lélekfaló lőszert. Az első nap még jó volt, aztán volt egy resi és azóta nem szóval már 2 napja.

2. -janos-

-janos- Járnitanuló

Köszönöm

3. Tamika22

Tamika22 Aktív író

rá katintok a feladat felvevöre az event hez is rögtön ki jelenkezik a tengeröl a hajóm

4. Jan-es

Jan-es Utánpótlás-írogató

3x 25 törekvés érme a téljesítés után nem írodott fel,viszont szintet azt lépett. ????

5. SM_Aura

SM_Aura S-Moderator Team Seafight

Ez ügyben kérlek supportra írj, köszönöm!

6. Naksi

Naksi Fórum bárója

Sziasztok Mindenkinek! Nem tudok bejelentkezni a térképre :( Hiába töröltem ki a előzményeket, meg ki be léptem, de semmit se használt sajnos :( Nektek jó? Be tudtok lépni ? Ez Ázsiai szerveren történik! Köszönöm.

§sombrero§(WFA)(MSZ) kedveli ezt.
  7. VodkaJoe

VodkaJoe Fórum-zöldfülű

Eu2 is képtelenség belépni.

8. SM_Aura

Ahoj!

Restart volt, pontosan nem tudom mikor, nem voltam játékban, de megnéztem az imént. Be tudtam lépni lépni böngészőben és kliensben is (előtte a kliens frissítette magát).
    Ha még mindig nem tudnátok, kérlek jelezzétek!

Naksi kedveli ezt.
  9. L4l10307

L4l10307 Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Szeretném jelezni hogy amikor meg nyitom a boltba a tárgy menüt mivel szeretnék vásárolni az evenetben össze gyüjtött eszenciákért tárgyakat a játék rendszeresen le fagy 1-5 percre ez csak nálam probléma vagy másnál is? ( másik interneten is próbáltam valamint a kliensbe és a böngészőben is ezt produkálja)

10. Tamika22

Tamika22 Aktív író

szép estét el tűntek a kapitányok a feladat kűldőből ilyenkor mi van?egy sincsen az ujjal egyűt 3sárga 2 lila egy kék??

11. SM_Aura

Ahoj!

Jeleztem a problémát, jelenleg nem tudok semmit róluk.

12. Tamika22

Tamika22 Aktív író

az ágyú hibát azt hamar ki javitoták de a kapitányok még most sincsenek meg se a nagyobik védelmi aurám?? pedig nem használtam el?

13. minizsiraf

minizsiraf Fórum-zöldfülű

40 perce probalok belepni, de csak lost connection uzenetet kapok...kicsit idegesito valami olyasmire aldozni penzt ami nem mukodik normalisan mivel ez a problema mindennapos. Toroltem az elozmenyeket, a sutiket, probaltam mas bongeszot, de nem segit.
    EU6

14. SM_Aura

Ahoj!

Jeleztem a problémát.

15. -pannonia-

-pannonia- Utánpótlás-írogató

Én két és fél órája nem tudok belépni.

16. SM_Aura

Többen is jelezték, remélhetőleg gyorsan megoldják.

Több jelzés nem szükséges, hamarabb nem lesz akkor sem megoldás.

Pecike kedveli ezt.
  17. Pecike

Pecike Utánpótlás-írogató

Igaz irkálhatunk húsvétig -szegény moderátorok mit tudnak csinálni ? imádkozni csak

SM_Aura és sárkányos kedveli ezt.
  18. SM_Aura

Kérnék mindenkit, tartsa be a szabályokat, köszönöm!

19. #big-ben#

#big-ben# Törekvő

szia eu7 a boltot nem lehet megnxitni

20. SM_Aura

Ahoj!

Most léptem be oda, nekem megnyílt. Megkérnélek még 1* nézd meg, és jelezz itt vissza, hogy sikerült e!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.