Hibajelzések - 2024

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: SM_Aura, témanyitás ideje: 1.1.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. **Kosza**

**Kosza** Járnitanuló

Sziasztok! Legyetek szívesek jelezni hogy nem látszanak az npc sebzések ! Csak az életem fogy de nem írja mennyit sebzett. Köszönöm.

kecsó kedveli ezt.
  2. sárkányos

sárkányos Fórumelemző

3. SM_Aura

SM_Aura S-Moderator Team Seafight

Ahoj!
    Valószínűleg nálad van valami. Mástól nem érkezett panasz, még hasonló sem.

4. Naksi

Naksi Fórum bárója

Sziasztok mindenkinek! Szeretném jelezni, hogy Ázsiai szerveren sokszor beragad a hajó, és nem mozdul, ez Atlantiszra is vonatkozik! Csak ,ha frissítek, akkor áll helyre. Régen volt egy olyan opció, hogy hajó kiszabadítása! Ezt miért nem lehet újból be tenni? Jó lenne, ha ez megoldásra kerülne, mert zavaró, és bosszantó nagyon! Köszönöm.

sárkányos kedveli ezt.
  5. SM_Aura

Ahoj!
    Kérlek ezt videóval alátámasztva support felé jelezd, köszönöm!
    Ám rég nem találkoztam olyannal, hogy beragadt volna a hajó valahová. Akkoriban ez nem egyedi eset volt, de F5 nem oldotta meg, csak az általad említett opció, esetleg support (talán teleport is szóba jöhetett, már nem emlékszek tisztán, olyan régen fordult elő).

6. Mιηιکσтα

Mιηιکσтα Fórum-zöldfülű

Hello - az mitöl van hogy játék közben a hajóm lő valamit de a kép az egyik sarokba elmegy elég sűrűn van igy csak ki be lépés segit

7. Tamika22

Tamika22 Aktív író

hello csak jelezném nincsen event npc lent atlantisz on és a feladatott nem lehet teljesiteni!!

8. SM_Aura

Ahoj!
    Kérünk mindenkit, ha valamit hibaként jelez, ennek megfelelően tegye, köszönjük!

9. #big-ben#

#big-ben# Törekvő

szia eu7 a kodot nem lehet beváltani

10. Naksi

Naksi Fórum bárója

Én se tudtam be váltani, Ázsiai szerveren. :(

11. SM_Aura

Ahoj!

Ne haragudjatok, de ebben a formában ez nem egy hiba jelzés. Nem írtátok ugyanis, hogy milyen kódról van szó (minden esetben részletes leírást várunk tőletek, amit nektek már illene tudni, régi játékosok- fórumozók lévén!).
    Találgathatok, hogy a HARVESTOFSAUBA kódról lehet szó, ami október 31-ig érvényes, másról nem tudok, de attól, hogy nem tudok újról, ki tudja... Ez egy e-mail-es kód, amit hírlevélben is megkaptunk, nem csupán fórumon talájátok meg. Gondolom már beváltottátok, és ez is csak 1* váltható, annak ellenére, hogy fórumon is látható. Az imént ellenőriztem egy olyan accountra, ahol nem váltottam be korábban, sikerült.

Naksi kedveli ezt.
  12. Ducc[HIP]

Ducc[HIP] Haladó

Ahoj!

Megemlíteném mivel nem láttam róla bejegyzést, hogy ez előző eventtel /Az idő áradása event/ a 41-45-ös szint közötti vizsga küldik teljesen újra indultak! Mivel volt rá türelmem megcsináltam az egészet újra, erre ma délben vége az eventnek és megint teljesen újra indult ott minden, még a kapitányi küldiknél is pl az apák bűnei küldi be van szürkülve, így nem lehet rá elküldeni a kapitányomat!

sárkányos kedveli ezt.
  13. Ducc[HIP]

Ducc[HIP] Haladó

Ahoj!

Jelezném hogy a mai resivel a tárgyfejlesztésből eltűnt az 55 fontos aranyért vásárlási lehetősége!

░pityesz░ kedveli ezt.
  14. ÁKI01

ÁKI01 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Szeretném jelezni az a hibát,hogy a trófeáknál a fenghuang kicsek ősi martalóc maszknál nem számolja az amuletteket és a lélekfaló lőszert!Légyszíves nézzétek át a többit is mert lehet van még amelyik híbás!Előre is köszönöm!

sárkányos kedveli ezt.
  15. SM_Aura

Ahoj!

Abban a tartományban használt lélekfaló lőszert és amulettet számolja. Tehát Fenghuang kincsek: 31/1 – 40/1 térképek valamelyikén kell a lélekfaló lőszerrel sebezned ahhoz, hogy számolja is, ezen térképek valamelyikén kell használni/ gyűjteni az adott amuletteket. Kérlek írj, ha ott sem számolná, köszönöm!
    A többi tartományhoz tartozó feladatokat is így nézd majd, mindegyiket a sajátjában!

16. ÁKI01

ÁKI01 Fórum-zöldfülű

Oké köszönöm szépen a gyors választ

SM_Aura kedveli ezt.
  17. ProdigY****

ProdigY**** Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Resi óta nem tudok kliensből belépni. Jeleztek hasonlót ? /eu7/

Utoljára szerkesztett: 25.10.24
  18. SM_Aura

Ahoj!

Lépj ki, zárd be a kliens, majd indítsd újra, várd meg, amíg frissít, valószínűleg ez nem történt meg. Ha nem frissítene így, akkor a böngészőből neked kell ezt megtenned, a kliens letöltése gombra kattintva, majd elindítva a letöltött fájlt. Amennyiben ez sem hozna megoldást, akkor kérlek távolítsd el a klienst, töröld utána a mappáit kézzel, majd telepítsd újra!

19. sárkányos

sárkányos Fórumelemző

Szép napot!! Csak 1 kérdés ha nem gond? nem volt ma boko sorsolás vagy valamit nem jól tudok! Köszönöm a választ!!

20. FM_Brigant

FM_Brigant Moderator Team Seafight

Szia,

nem volt, tudnak a hibáról.

Üdv,
    Brigant