Hibajelzések - 2025

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: SM_Aura, témanyitás ideje: 1.1.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. SM_Brigant

SM_Brigant S-Moderator Team Seafight

Szia, sziasztok,

nem kérek meg mégegyszer senkit, rendszeres írók vagytok fórumon, olvassátok végre el a szabályokat, és aszerint írjatok: SZABÁLYOK
    Aki ebbe a topic-ba nem eszerint fog írni, szó nélkül törlésre kerül ezután.
    Ez nem szivatás, hanem Nekünk, és Nektek is egy letisztult formát nézni jobb, hatékonyabb, egyszerűbb, amikor keresünk valami hibát vissza, vagy jelzést akartok írni és megnézitek volt-e már, így nem kell "átrágni" magunkat fölösleges vagy hiányos kommenteken!

Tamika22: Szerver? Illetve nem többeket érintő problémának tűnik. Szabályok!
    Mielőtt jeleztek, kérdezzetek körbe, másnál is fennáll-e a probléma. Legjobb megoldás erre ez a topic: LINK
    Ott kitárgyalhatjuk, mások is hozzászólhatnak szabadon, segíthetnek ha nincs éppen modi/admin. Használjátok!
    Mindazonáltal a problémádra válasz: légyszíves ellenőrizd hogy megfelelő NPC-t lőttél-e. Nem érkezett ilyen panasz, és nálam megfelelően működött. Ha fennáll továbbra is a probléma keresd fel a supportot.

=Allanon=: Értékelem hogy próbálsz segíteni, de a szabályok a segítő szándékra is vonatkoznak. Sajnos ez nem csevegő topic.
    Akkor várunk hibajelzésen kívüli hozzászólást, ha azt kifejezetten kérjük ebben a topicban.

Üdv,
    Brigant

2. Üdv! Ázsiai szervere nem tudok belépni, azt írja a kapcsolat elveszett! Már 20 perce kezdődött, megállt a hajó, és nem mozdult, hiába frissítettem, le se tudtam adni a próbát. :(

3. Naksi

Naksi Fórum bárója

Sziasztok mindenkinek! Ázsiai szerveren mikor belépek a térképre, csak a hajó jelenik meg , és semmi más nem. :( Jó lenne ha mielőbb lehetne játszani. Köszönöm.

4. Mary

Mary Fórum nagymestere

Sziasztok. Jelezném, hogy a hasadék térkép hibás. Megcsináltam egyszer, majd utána ezt mutatja https://prnt.sc/-majaZKbUBOs
    Ki-belépés után sincs változás. Nem csak nálam fordul elő ez a probléma. Discordon már jeleztem, de gondoltam, itt is jelzem.

5. SM_Brigant

SM_Brigant S-Moderator Team Seafight

Jelezve.

Üdv,
    Brigant

Mary kedveli ezt.