Hibajelzések

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 23.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. golden3hun

golden3hun Utánpótlás-írogató

Szintén így jártam !
    Sajnos én se szeretem volna de már ez van ,amit szeretnék nem tudom meg rendelni ami nem kell az persze jön :(

2. Baba

Baba Fórumlakó

Sziasztok
    Amerikán nem müködik a chat állandóan újra kapcsolódik .

3. Baba

Baba Fórumlakó

Sziasztok
    Amerika serveren 45%al tölti be a tengert nem látni a hajót csak nagy szürkeséget és a golyók szigonyok is 0át jeleznek.

4. Egész Európán is ugyanez a helyzet...:(

5. Kovilad

Kovilad Utánpótlás-írogató

Még az event alatt vásároltam 330 db sasszemet. Azóta sem kaptam meg. Remélhető, hogy ebből még lesz valami?

6. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Ezzel kapcsolatban nem tudok mondani semmit, de gondolom ezt még akkor jelezted support felé, és választ is kaptál rá.

7. TYUPI™

TYUPI™ Fórumlakó

Kedves DD vagy akárki nem tudom hogy be e váltották már a lelkeket az eventből de nálam ( nálunk ) még mindig nincs semmi sem be váltva lehet utána kéne nézni. Ha még nem váltották be hivatalosan akkor türelmesen várok.

8. Europa5

Europa5 Fórumlakó

Event után egy héttel, éppen ma, beváltották. :eek::rolleyes:;)

9. »Szelmak™«

»Szelmak™« Utánpótlás-írogató

Minden tengerre lépésnél újra kell konfigurálni a térképet? Minden visszaáll (animációk, vezérlés.....) alap helyzetbe. Másnál is ez a helyzet?

10. TYUPI™

TYUPI™ Fórumlakó

Mindennel probléma van a rakéta mesteremet ki be kell kapcsolgatnom vagy 10 szer hogy ne csak 1 et tölcsön be és lehetne még sorolni ezernyi hibát amiket javítani kéne például : a Kedvencek gyorsválasztást ki helyezem a tengerhez ( a designos részt nem a petet ) és nekem 3 fix van i jelölve amiket használok de régebben 6 volt na már most hiába szedem le a másik 3 diziről a csillagot amikor f5 ölök vissza kerülnek csillagosként mintha nem is tudom el felejtené a játék hogy azokat már rég nem kéne megmutassa . Lehet ez most ködös 1 picit de nem tudom már hogy le írni :D na de a lényeg hogy rengeteg hiba van kéne őket javítani .

Ezért írtam hogy még nem biztos hogy már be kelett őket váltani . (Érdeklődni szabad.)

11. Arizonα

Arizonα Utánpótlás-írogató

A lüszerekel mivan kapot már valaki ? mert nekem még mindig semmi

12. BeZúziusz

BeZúziusz Járnitanuló

Ha a lekekért kapott Szívtörő lőszerre gondolsz akkor, neked is megkelett kapnod, mert nekem azokat is átváltották a kulcsokkal együtt.

13. Arizonα

Arizonα Utánpótlás-írogató

Nekem az event elején rendelt löszer kéne :) azt kapot má valaki ? vagy csak engem váratnak ?

14. Mary

Mary Fórum nagymestere

Még én sem kaptam meg :mad:

Manoka87(HUN) kedveli ezt.
  15. **M.I.L.Á.N**

**M.I.L.Á.N** Aktív író

Csináljanak már egy restartot..játszhatatlan a játék...

*ZSOLTI* kedveli ezt.
  16. *ZSOLTI*

*ZSOLTI* Járnitanuló

Ez igy van kidobál megáll

17. Maquina

Maquina Utánpótlás-írogató

olvastam hogy sokmindent javitottak jelezném nekem még mindig le fel mászkál az ép meg a vudu a hirnév npc elég sürün duplán sebez rám az 5 tisztem nem javit.....

azt meg el is felejtettem irni hogy ugyanazon mappon belül ledobál 30 gerendát csak úgy ha olyanja van.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.9.16
    Péter kedveli ezt.
  18. Péter

Péter Fórum ismerője

Én azt vettem észre,hogy üreggessel hirnévre 20% ágyúval lövök 5-7k sebzést 16%-os-al meg 11 ezret. Hibás ez is. 2 fosztás között a kalózokat nem rakja fel a hajóra automatikusan csak akkor ha megnyitom a legénység opciót és akkor teszi fel. Szerintem jobb lenne ha leállítanák a szervert 1-2 napra mire mindent javíttanának. Még mindig jobb fallabdázni mint,hogy állandóan jelezni ez se az se működik rendesen.

19. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

Egyetértek. Plusz a bejelentkezés után még mindig nem adja meg a gyöngyöt. Meg ugye a pontszám is Array a saját eredményeknél...

20. Mary

Mary Fórum nagymestere

• Torony viselkedése nem volt rendeltetésszerű. Szerintem, most sem az, mert amikot 20 hajó lő egy tornyot elittel (foszfor, polipméreg, páncéltörő) a torony túljavítja ezeket a sebzéseket.

~Zsuzska~ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.