Hibajelzések

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 23.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wyvern

Wyvern Fórumprofi

Igen írtam. De végülis csak az bosszant hogy megvette. Hiába kerültem minuszba a gyöngy értékét megkaptam fegyverhelyben. Csak hát lett volna mire költekezni még :( Ládakulcsokkal is folyamatosan minuszba kerülök. Pedig már venni sem veszek épp ezért.

Nagyjából azt a választ kaptam hogy Én hibáztam. Még mindig nem értem hogy lehet minuszba kerülni, főleg ha nem vettem csak annyi fegyverhelyet amennyire volt gyöngyöm.

Utoljára szerkesztett: 7.11.16
  2. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Igen, már írtál ;). Alapvetően ez a játékos hibája. Általában akkor fordul elő, ha valaki türelmetlen pl többször rányom a vásárlásra, mert azt hiszi még nem vásárolta meg, vagy ilyesmi. Csak azért említettem a supportot, mert az mindenképpen hibának tűnik, hogy ha ezzel valaki mínuszba is kerül, ennek nem szabadna megtörténnie normál körülmények között. Persze ez rajtad nem segít.

3. Péter

Péter Fórum ismerője

Nem tudok event láda kulcsot venni.Rákattintok és azt irja A(z) int9.seafight.com oldal nem működik. ***MODERÁLVA*** És töröltem minden böngészési adatot.

4. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Ne csupán a böngésződ előzményeit töröld, a FlashPlayert sem árt, reméljük ez megoldja.

5. Wyvern

Wyvern Fórumprofi

Nálam és klántársamnál is ugyan ez a helyzet. Nekünk a Fegyverek és a Kocsma menüpont nem elérhető. Amit tudtam töröltem. Most már a FlashPlayert is ;)

6. Csontika

Csontika Junior szaki

Mega Server 1 befagyott indítsátok újra légy szíves!!

7. Wyvern

Wyvern Fórumprofi

Az Ogoun harci áldásánál nem jön elő az ikon amivel óránként maxra lehetne nyomni a vp-t. Megvolt minden, ki-be lépés, vártam restartot is de semmi.

8. Csontika

Csontika Junior szaki

Megint leállt a Mega Server1 pontban 19:00 kor. Ez akkor most már rendszeres lesz? Jó lenne ha ilyen amatőr dolgok nem fordulnának elő rendszeresen.

9. -_dominó_-

-_dominó_- Törzsjátékos

sziasztok.
    2016-11-16 06:41:24
    Eltávolítva: -1xLádakulcs. Ok: Láda kinyitva.
    1 x Ládakulcs kifizetve. Ok: Láda kinyitva
    Kinyitottál egy lezárt ládát. na ez mi ? mert sem prém sem semmi más hasonló elit tárgy nemvolt a ládában. kiléptem főoldalrol és vissza de nemsegített :/

10. Wyvern

Wyvern Fórumprofi

5-ös altiszt, Kristálynő kegyelme, esetleg sámánt kaphattál. Nézd meg a gyorsítóknál, Hogy mikor kaptál utoljára ezekből.

-_dominó_- kedveli ezt.
  11. -_dominó_-

-_dominó_- Törzsjátékos

kk már megvan:)
    5ös szintű altiszt:)

12. Fullánk(HU)

Fullánk(HU) Utánpótlás-írogató

sziasztok.miért nem tudok a feketepiacról vásárolni?az event végén sem engedte már,csak a képernyő lesz fehér,s ha visszalépek és újra próbálkozom,akkor kiirja,hogy a munkamenet lejárt
    választ,segitséget,előre is köszi

13. FM_Héra

Szia!
    Neked is azt javaslom, töröld a böngésződ előzményeit, ha nem oldja meg, nézd meg másik böngészővel.

14. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Bugos a javítás 36-os téglával 2 hét mire feljavít a technika, jó lenne ha ezt a lassan 2 hónapos hibát javítanák végre...

Guccy kedveli ezt.
  15. FM_Héra

Patchday információknál olvashatod, az már rég javítva lett. Számold át a példa alapján, amit a javítás ismertetőjében látsz. Nálam megfelelően működik a javítás.
    Amit csak módodban áll egyesével nézz meg, és ha ténylegesen hibásan működne nálad valamelyik javítást befolyásoló tényező, azt konkrét adatokkal alátámasztva jelezd, mint hibát, de egyedi eseteknél support segítségére lehet szükség.

16. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Full javítás bástyán & tehetségen, 36%-os tégla, 3-as 4-es 5-ös javítós, azt konkrétan 1850-esével javítok MÁSODPERCENKÉNT ! Ez nem hiba? Ezelőtt fellőttem hamar az életem, most pedig ezt nekem ne mondja senki hogy másfél éven keresztül volt hibás és most jó...

17. FM_Héra

Fórumon nem látom, ténylegesen így javítasz-e, nem tudom azt sem ez a szám neked honnan jön. Ahogy írtam fentebb, nézd meg egyesével, mi lehet a gond. Prémiumot nem írtál, talán nincs és ez a fő oka ennek az eredménynek, ha ténylegesen ennyi. Anélkül közelítőleg nagyjából stimmel is.

18. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

Elég csak figyelni, és látja az ember, hogy ötszázzal vagy ezerrel növekszik a javítása. :)

Guccy kedveli ezt.
  19. FM_Héra

Feltételezések alapján nem jelezhetjük a hibát, főképp ha az nem is biztos, hogy hiba. Mindenkit kértünk többször is, részletesen írja le, vagyis legyen kedves utána nézni, ha szerinte nem jól működik valami, konkrétan mi a hibás. Vannak dolgok, amiket ki lehet kapcsolni, lehetőség szerint egyesével megnézni, pontosan mi lehet, ami valakinél nem úgy működik, ahogy kellene. Ha pedig egyedi eset, még szükségesebb, hogy minél pontosabb képet kapjunk róla. Mivel nálam tökéletesen működik a javítás, azt kell feltételeznem, esetleg egyedi hiba lehet, vagy valamit elnéz, elszámol valaki.

Valami közben a hozzászólásod után eszembe jutott. Remélem nem téveszt meg senkit a mp és mindenki észreveszi, hogy nem másodpercenként növekszik az élete, hanem sokkal gyorsabban. Azaz, ha csökkented a javítási sebességedet bizonyos bónusszal, az jelentkezik az életed növekedésénél is. Vagyis nem feltétlenül másodpercenként mutatja a javítás mértéket. Ha pontosan akarjátok tudni, hogy ténylegesen annyit javítotok, amennyit a bónuszaitokkal kell, akkor javaslom számítsátok ki mennyit kell javítanotok 1 perc alatt, és azt mérjétek le, hogy meg van-e....

Utoljára szerkesztett: 18.11.16
    †Knight_Rider† kedveli ezt.
  20. »Szelmak™«

»Szelmak™« Utánpótlás-írogató

Kedves Héra!
    Nálam sem stimmel a javítás, és javaslatodra megnéztem a példát, melyet írtál. DD szépen leír mindent, de egy valami nem tiszta nekem:
    627 * 2,3 életerőpont / 1,24-(1,24*0,89) másodperc
    Itt miből adódik a 2,3 életerőpont? Sehogy nem jön ez ki nekem. És ha én is a 2,3-mal számolok, akkor kb 1000-rel javítok kevesebbet.
    Válaszodat köszönöm!

†Knight_Rider†, Guccy és levlevliva kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.