Hibajelzések

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 23.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Üdv!

Nem ugrottunk sehová semmit! Van 1 nap ami 24 órából áll ebből az analóg órák képesek csak megjeleníteni a 12 illetve 24 órát, a digitális 23:59-ről nem 24:00-ra hanem 00:00-ra ugrik tehát az már egy másik napnap a kezdete, tehát a 00:00 az mindig hajnali/reggeli időpont az már ugyebár "AM" míg 23:59 "PM". Tehát nem árt tisztában lenni az órával ;)

További szép napot! :)

2. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

Na nyomnak még ma resit? Akkora akadások vannak, hogy nem lehet játszani.

3. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Nincs róla információ, mint ahogy arról sem látok semmit, melyik szerverről is lenne szó... Eddig más nem panaszkodott, az is lehet, nálad van valami gond.

4. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

Már Cm-nek szóltunk jó rég. Azt mondta szól. EU1-2 és másnál is fagy.

5. FM_Héra

Ha CM-nek szóltok, vagy akár support felé jeleztek valamit, itt már felesleges, elég az egyik is. Attól nem lesz hamarabb semmi, ha több helyen is jelzitek. Azt pedig ugye nem várja el senki, fórumon tudnunk kellene, hogy ki melyik szerveren is játszik, honnan jelez másfelé dolgokat?

6. Péter

Péter Fórum ismerője

tehát ha jól értelmezem akkor 3 hó 24-25-ig tartott. Miért nem lehet kirni,hogy csak 1 napos.Minek kell ragozni sok-sok számmal:2017.03.24. 00:00-tól 2017.03.25. 00:00-ig:) Na de mind1. 1 szónak is száz a vége:lecsúsztam a kedvezményről.......a többit meg nem írom ki.

7. Dr.Martens

Dr.Martens Utánpótlás-írogató

Ahoj Kalózok!

Néhány játékos 1 nap helyett 14 napra tudta megvenni a Kristályesőt a Kalóz jutalomnál 20.000 gyöngyért.
    Ez pénteken javítva lett, viszont a holnapi napon eltávolításra kerül a +13 nap minden vásárlás után az érintett játékosok esetében.

A Seafight csapata

Ti így raktátok ki! És így vettem meg! akk miért is veszitek el? akk kérem vissza a gyöngyöt, nem kell a kristályesőtök!

8. FM_Héra

Szia
    Aki játszik már egy ideje, annak tudnia illene 20.000 gyöngyért csak hibásan kerülhetett ki 14 napra. Ezt akár BUG kihasználásnak is lehetne minősíteni, súlyosabb büntetéssel, mint visszavonás.

9. Dr.Martens

Jogos lenne, de. Fizetek egy szolgáltatásért, hogy megnyíljon előttem. Kalóz jutalom ezután mért gondolnám hogy nem jól járok? ...... Plusz ha fizetsz bármiért is és utána változás van az a vásárló megtévesztése! Nem akarok veszekedni.... Csak akkor ne vegyék el a 13 napot vegyék el mind a 14-et! Ennyi.

Utoljára szerkesztett: 27.3.17
  10. FM_Héra

Nem első alkalommal találkozunk a Kalózjutalom lehetőségével. Párszor volt már szó róla, utána lehetett volna nézni. De akár másoktól is lehetett volna érdeklődni, akik megvették már korábbi alkalmakkor, ha te csupán ezért vásároltad meg az egyik csomagot, egyáltalán megéri-e majd neked. Ismertetők között is megtalálható a legutóbbi, viszonyítási alapnak megfelelő, ha utánanézel ITT is megtalálhattad volna.

11. Dr.Martens

Azért vásárolsz, mert valami megéri neked, valami nem. Feltehetően a "megéri, nekem kell"-ért veszel meg bármit is. Nézetem az eddigieket is.... Amúgy meg senkitől nem várható el folyamatosan, hogy mindenek utána nézzen. Persze előnyös meg sok felesleges kérdést mentesít. Nem is ez a bajom, hanem hogy vegyék el az egészet ha már elírták, aztán majd ha akarja valaki megveszi újra, ha nem akkor meg nem.
    Közben megjött a support üzenete, minden rendben lesz a leírtak szerint.

Utoljára szerkesztett: 27.3.17
  12. |SZITUS|

|SZITUS| Fórummogul

EU3 nagyon lagol már :) Elkéne egy resi! :D
    üdv

13. Janeeee

Janeeee Fórum-zöldfülű

Sziasztok.;)
    Esetleg ezzel a "Saját magam" kilövéssel lesz valami, mert eléggé unalmas már, hogy kilőttem 2-3 játékost, és ezt kapom és csatapontot sem ír jóvá, pláne, hogy utána mikor engem is kilőnek, akkor is ezt csinálja..:cool::cool::oops:
    -------------------------------------------------------------
    http://kepkezelo.com/images/lj2phfk7d6bifl5c1vdt.png
    -------------------------------------------------------------
    Válaszokat előre is köszönöm.:)

14. JackOneEye

JackOneEye Aktív író

Üdv. Az amerikai megaszerveren nincs már jó ideje chat. Jeleztem EU-n CM-nek ,akitől azt a választ kaptam ,hogy nem a magyar supporthoz tartozik. Tudtommal minden globális szerver ahol magyarok is játszanak ,a magyar supporthoz is tartozik mint bármelyik másik. Egyelőre smmiféle választ sem előrelépest ez ügyben nem tapasztaltam. Jó lenne tudni ,hogyha valaki lépet ez ügyben bármit is.

15. FM_Héra

Szia
    Azt tudom, jelezve lett.

16. Sziasztok! Érdeklődnék az újításról! A csillikbe történt változások, TP, Vudu pontról nem igen olvastam, bár üdvözítőnek tartom, remélem ez így is marad! Viszont a duplázó bónusz nem hat a ritkán de található "kristályra" és a tehetség sem, így a mennyisége 1 marad. Ez viszont remélem mihamarabb változik! Köszi

Naksi kedveli ezt.
  17. Ne_etesd_a_trollt!

Ne_etesd_a_trollt! Törzsjátékos

Jó lenne javítani azt is, hogy egyesek ingyen járkálnak be csoportos térképre a bugos meghívásos rendszer miatt, mert nem vonja le nekik az érmét...és ez nem az első ilyen event már...ez több hónapos probléma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Emlékeztetőül a továbbra is fennálló durvább hibák szintén hosszú ideje, javítás nélkül:

- Prémiumhoz nem adódik rendesen a 3 hónap az ébenfa fednél, így minél több prémiumot nyitok, annál inkább csökken sőt mínuszba megy a prémhez képest az ébenfa lejárati ideje.

- Lövök valakit, vagy NPC lő valakit és közben tud mégis javítani.

- Felragadnak a buffok csoportos térképről némelyeknél. Az imént is a tank nagyobbat lőtt, mint a támadók...vicc...

- Botszűrő nem működik hatékonyan.

Utoljára szerkesztett: 30.3.17
    Péter kedveli ezt.
  18. Péter

Péter Fórum ismerője

a javittás sem működik rendesen. 5-6 aktiválás után indul el.

19. pepa123

pepa123 Utánpótlás-írogató

Hmm... Gondolj bele milyen érzés az, amikor pontosan e-miatt veszíted el az első helyezést a csapatoddal.
    ***MODERÁLVA (bizonyítékot supportra lehet küldeni)***

Az,hogy lövés közben lehet javítani szerintem nagyon is pozitív dolog, elvégre ez egy stratégia játék, ahol bizony okosnak kell lenni.:)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.3.17
  20. Mary

Mary Fórum nagymestere

Ez most hiba, vagy így jó?
    2017-03-31 17:41:43 Megszerezve: 1 x Kristály.
    2017-03-31 17:37:15 Megszerezve: 1 x Kristály.
    Eddig csiliduplázóval 3 kristályt adott, most csak 1-et.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.