Hibajelzések

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 23.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. VíziSikló

VíziSikló Fórum-zöldfülű

Igen valóban de minimum 2-öt, ha ki volt rakva a tehin legalább 1 a tengeren talált kincsnél!
    Más! Nem lehet tengerre lépni Lost connection! Miért is??

2. Ne_etesd_a_trollt!

Ne_etesd_a_trollt! Törzsjátékos

Milyen jutalmakat lehet nyerni az eseményrangsorokkal?

6–100. helyezés: 3x a csínytevő botja

És a valóságban ez történt:

2017-04-04 12:00:00
    Megszerezve: 3 x A bolond botja.

Valahogy nem azt adta amit kellett volna....

3. Péter

Péter Fórum ismerője

hibás a dicsőségfal 86 caprit csináltam meg eddig a lista szerint. Valójában 5-el kevesebbet mutat mint kellene.Ezáltal még a rangsorpontom is kevesebb mint kellene.

†Knight_Rider† kedveli ezt.
  4. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

Egyetértek! megcsináltam eddig 2-t, bizonyítékként ott a Coronis dizim de a rangsorban nem is vagyok benne, a helyezésem 0.

5. Péter

Péter Fórum ismerője

nem csevegő topik.OK! hibás a dicsőségfalon a:Klán helye a ranglistán,klán tapasztalatpontjai,összes bm ranglista,a főoldalon a kajüt/saját profil,nem frissül:azt a hajót mutatja még mindig amit 7 hónapja használtam utoljára.

6. JackOneEye

JackOneEye Aktív író

Jó reggelt. Nagyon késik a szerver. Kb. 8-10 másodperces lemaradással reagál. Összevissza ugrál a hajó a tengeren, elindul, majd visszarohan , mennék átlósan, megy egyenesen, stb. A félig kész próbám is megszakadt.

Utoljára szerkesztett: 15.4.17
  7. †Knight_Rider†

Melyik szerver? Így nem tudnak majd segíteni az illetékesek. :)

FM_Héra kedveli ezt.
  8. JackOneEye

JackOneEye Aktív író

Az amerikai megaszerver ismét játszhatatlan. Úgyanaz mint tegnapelőtt. Minden késik, akad, ugrál, stb.

9. JackOneEye

JackOneEye Aktív író

Üdv. Amerikai szerveren nem megy a rendelési oldal. Azt írja ki bármire is megyek , hogy ezt a csomagot vagy megvetted már, vagy nem elérhető az országodban. Másnál is ez van.

10. dudka1

dudka1 Törekvő

A húsvéti esemény már 3. napja nem adja a térképrészlet küldetést. Ezt a dizit valszeg már buktam. bosszantó hiba

11. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Szia
    Ennyiből nem igazán tudom, miről van szó. A "térképrészlet küldetést" nem adta egyáltalán be neked, esetleg megcsináltad, csak megszakítottad anélkül, hogy leadtad volna? Egyedi hibának tűnik, más nem jelezte, hogy hasonló problémája lenne. Kicsit részletesebben írd le, hol is akadtál meg, és support felé jelezd.

12. JackOneEye

JackOneEye Aktív író

Ha f5-öt nyomok, eltünik minden lőszer. Ki-be kell lépnem ,hogy ismét megjelenjenek. Amerikai szerver, azon belül egész amerika1

13. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Szia
    Míg ezt nem javítják, F5 helyett jobb választás kilépni tengerről, majd bezárni a játékot és újraindítani. De ha F5-öt nyomnátok mégis, megoldható azzal is, ha vásároltok valamennyi lőszert, de előfordul a szigonynál is.

14. JackOneEye

JackOneEye Aktív író

A szigonyok is eltünnek. Csak a tárgyak és a rakéták maradnak. De köszi a tippet. Szép napot!

15. ✬EXTREME✬

✬EXTREME✬ Utánpótlás-írogató

Nálam is hasonlo a helyzet, de ha veszek pl: 100db üregest akkor visszaáll minden löszer és szigony.

16. dudka1

dudka1 Törekvő

Support segített, én voltam a béna, benéztem valamit. köszi

17. HMS

HMS Járnitanuló

Nem müködik a fosztás az eventhajónál, logkönyv irja de semmit nem ad. jeleznétek a hibát!

16 ezres fosztás nehogy már ne legyen elég.....eu1

18. Péter

Péter Fórum ismerője

Hibás a legutóbbi resi végett. 20k fosztás se elég

19. -_dominó_-

-_dominó_- Törzsjátékos

30perce nemenged be tengerre , Eu4 szerveren csak nálam van ez vagy másnál is?

20. †Knight_Rider†

Resi van

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.