Hibajelzések

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 23.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

Először a jó arak voltak kint, de 19:00-kor bejött a Happy Hour és azzal a lendülettel visszaálltak az eredeti (nem akciós) árak.

2. -rombol.hu-

-rombol.hu- Járnitanuló

Az - új - havi belépési rendszer a tengertérképre kényszeríti a játékosokat. Azonban jó lenne hibátlanul biztosítani a belépést. ! Akadozik és lassú - esetenként kimarad egy-egy nap. :(:(

Naksi kedveli ezt.
  3. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Bár szervert nem írtál, de más nem panaszkodott egyikről sem, nekem nincsenek ilyen problémák, így feltehetőleg nálad lehet valami gond.

4. gyoiWFA

gyoiWFA Fórum-zöldfülű

eu 2 nemtudok belépni 6ota igy nemtudom hogy csak 1 egy játékosnál lehet e a gond vagy b.p nél

5. -rombol.hu-

-rombol.hu- Járnitanuló

Nekem is EU 2 ! De az akadozás más szervereken is előfordul. :D

6. ~ALIEN~

~ALIEN~ Fórum-zöldfülű

Nemtudok belépni a játékba eu 1 kisebb probléma lehet.

7. FM_Héra

Más szerverekről is szoktak panaszkodni, mikor gond van. Higgyétek el, ha napok óta nem tudnának belépni a játékba, és emiatt nem kapták volna meg a belépési bónuszt, itt már nagyon sok panasz lenne, mint ahogy most sorban jönnek is az írások, de MS1-ről másnak már nem szükséges írnia.

8. Bendeguz[HU]

Bendeguz[HU] Fórum-zöldfülű

Már kb 1órája próbálkozom,de nem enged belépni a játékba eu2 n!Nem lehetne kijavíttatni a hibát?

9. quintor09

quintor09 Utánpótlás-írogató

restart óta nem lehet belépni , lassan már 4 órája

10. Naksi

Naksi Fórum bárója

Szia! Ázsiai szervere beléptem de nem tudom fel venni a napi belépés bónuszt! Ez Hiba? Vagy történt valami ?Kerestem de sehol se találtam róla hírt! Aki tudja mi történt az írjon kérem!
    Köszönöm szépen!

Scorpio.2.Hu kedveli ezt.
  11. FM_Héra

Szia Naksi!
    Nálunk is ez volt kicsi ideig, kicsit átrendeztek fejlécen pár dolgot az event miatt, kis türelem, és hamarosan biztos ott is meg lesz.

12. Naksi

Naksi Fórum bárója

Köszönöm szépen. :) szép napot!

13. Naksi

Naksi Fórum bárója

Kedves Héra!
    köszönöm szépen,de még mindig nem jó nem lehet felvenni a bónuszt!

14. FM_Héra

Majd akkor jelezd kérlek, ha az event elindulása után sem lesz jó, ha minden igaz, nálunk utána jelent meg rendesen.

*Mam-zi* kedveli ezt.
  15. Wyvern

Wyvern Fórumprofi

Üdv.
    EU6 eléggé rosszalkodik az elmúlt órákban. Sokaknál kifagy, nem kapcsolódik a szerverre, nagyon laggol az egész. Előre is köszönöm, hátha lesz belőle valami ;)

16. 69°KIRÁLYNŐ°69

69°KIRÁLYNŐ°69 Járnitanuló

Eu3 is ugyan ez :(

17. Naksi

Naksi Fórum bárója

Sziasztok! Szeretném kérdezni,hogy az ha nem mutatja,hogy egy vizsgánál mennyit lőttem már el a adott admirálisból az búg? mert nekem nem mutassa és nem tudom,hogy mennyit lőttem el.
    köszönöm!

Scorpio.2.Hu és Babuci kedveli ezt.
  18. Apolló

Apolló Fórumőrült

Egy kicsit részletesebben ki tudnád fejteni a problémát (melyik vizsga, miből kell lőni, esetleg kép)? Így sajnos nem nagyon tudunk válaszolni a kérdésedre.
    F5 után sem látszik a lelőtt mennyiség?

Naksi kedveli ezt.
  19. Naksi

Naksi Fórum bárója

Szia! Sokszor frissítettem de semmi se változott. Ez a 23 vizsga lenne. Bosszú admirálisból kell lőni le 30 millió életerőt!
    Már több napja sokszor lőttem a admirálist,de nem mutassa mennyit lőttem le belőle mert írja,hogy 30 milliót kell le lőni és /0
    30 millió!
    épp ez miatt gondolom lehet búg ,mert nem látom mit és mennyit lőttem le már majd 1 hete naponta lövöm.
    Sajnos nem sikerült be tenni képet!Még sose tettem be! és a géppel fotóztam le és nem tudom,hogy kell azt be tenni.
    Köszönöm

Scorpio.2.Hu és Babuci kedveli ezt.
  20. Apolló

Apolló Fórumőrült

Biztos, hogy el van indítva a vizsga? o_O
    Ha továbbra sem jó, akkor kérlek, írj supportra a problémával kapcsolatban.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.