Hibajelzések

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 23.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dr.Martens

Dr.Martens Utánpótlás-írogató

Olyan gondom lenne, hogy szerintem egyesek látnak toruban. Az lehetetlen hogy több percen keresztül folyamatosan kerget hogy kiszedjen a tortubol. Megállás nélkül jön utánad. Nem egy nem kettő ilyen alkalom volt már. Sőt 2x jártam úgy hogy tortuban voltam és elkezdtek lőni, bár ez lehet akadási hiba is, hogy nálam még mutatja de már nincs fent.
    Még egy gondom lenne. Mikor lesz újra szűrés a botosok ellen? Iszonyatosan idegesítő, hogy mennyi játékos használ különbözö bot alkalmazást.

2. Keeflee

Keeflee Utánpótlás-írogató

Ha tortuban vagy a kurzor akkor is megmutat

3. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

Ha kijelöli valaki a hajódat majd te utána Tortugát veszel fel, és az a személy addig nem lő ki semmit akkor fel fog villani a lövés opció nála, hiába vagy elrejtőzve.

Dr.Martens kedveli ezt.
  4. Dr.Martens

Dr.Martens Utánpótlás-írogató

Na erre nem gondoltam. Köszönöm a választ.

†Knight_Rider† kedveli ezt.
  5. Naksi

Naksi Fórum bárója

Amikor csatázok, akkor befagy a térképem, és kiesik a jégtűzgolyó lőszerem a helyéről! Már 25 perce próbálok vissza lépni de nem megy, nem tölt be! És ez a mai nap többször is előfordult már, és biztosan mondom,hogy ha vudu csapással lövök akkor se ad fiolát,hisz -ból 4 nem adott ez pedig hiba lehet,kérem javítani!!!!

Utoljára szerkesztett: 20.10.17
    Babuci kedveli ezt.
  6. drobert

drobert Járnitanuló

Sziasztok.
    Több f5 után tudtam belépni a tengerre,
    "500-as HTTP hibát ír ki,
    nagynehezen beenged, chat-em nincs, és pl a Leviathan-nak, "seafight.npcnames.npc:1149" a neve.
    Csak nálam van ez a gond? Vagy tudni erröl valamit?

7. Apolló

Apolló Fórumőrült

Köszönjük a jelzésedet, mi is tapasztaljuk ezt a problémát.
    A kollégáink már jelezték a fejlesztők felé, hogy a reggeli restart után már többször is előfordult ez a hiba.
    Kérjük szíves türelmedet a probléma javításáig!

drobert kedveli ezt.
  8. Zsolessz

Zsolessz Utánpótlás-írogató

ugyan ez van nálam is

9. jocooo76

jocooo76 Fórum-zöldfülű

Nálam is ugyanez van, szervert sem tudok váltani

10. frankee

frankee Fórum-zöldfülű

szomorúan tapasztaltam én is...

11. -szittya-72

-szittya-72 Járnitanuló

12 h 30 -ra tudtam belépni a reggel 8 h után!! 500-as hibaüzenet volt végig :(

12. xSZIBILx(HUN)

xSZIBILx(HUN) Aktív író

sziasztok! Meg állt az egész játék Ázsia1-en

13. *pαℓذ*

*pαℓذ* Haladó

sziasztok! érdeklődnék mikor lesz megcsinálva a probléma a játékba való belépéssel kapcsolatban mert reggelente egy szenvedés az egész. nem csak restart után hanem már előtte is. az f5-zés egy vicc. Elvárnátok hogy a játékosok költsenek erre a játékra, akkor a játékosok, mi , elvárnánk hogy játszható legyen.

Naksi kedveli ezt.
  14. Fenevad9

Fenevad9 Utánpótlás-írogató

áremelés de mire be sem lehet lépni játékba kérdezném mire emelnek egy olyan játékba ahol hiba-hibahátán van 1nem lehetbelépni2tö villágito löszerbugos 3 javitás is rossz elsönek ezekel kéne foglalkozni hogy játchatójátékot adjanak

Naksi kedveli ezt.
  15. Bogar-WFA

Bogar-WFA Utánpótlás-írogató

Kíváncsi leszek, hogy erre a sok hibára kapunk-e valami kompenzációt. Napok óta nem lehet játszani normálisan, bukom a nehezen megszerzett mojo fedet, közösségi tiszteket stb. Tudom vannak akiknek ez alap, mert megszerezték előre 2-3 évre a mennyiséget. De nekem például nagy szám, ha ezek összejönnek akár 1 hétre is.

16. FERIKE1997$HUN$

FERIKE1997$HUN$ Fórum-zöldfülű

Az 503 mas Hiba másnál is elő fordul?

17. ¤₦-βєNņø-₦¤

¤₦-βєNņø-₦¤ Junior szaki

persze ...mindenkinek

18. ¤₦-βєNņø-₦¤

¤₦-βєNņø-₦¤ Junior szaki

Kérünk 1 restartot

19. ¤₦-βєNņø-₦¤

¤₦-βєNņø-₦¤ Junior szaki

most meg 503 helyett :authentication failed

20. Fenevad9

Fenevad9 Utánpótlás-írogató

ma sem játcunk délelöt ugrot délutánra kiváncsi leszek 5perce ezt nézzem 50% - init link tools

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.