Hibajelzések

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 23.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Esi

Esi Fórum admirálisa

Türelmeteket kérjük a belépési problémákkal kapcsolatosan, a fejlesztők dolgoznak rajta. Reméljük, mihamarabb sikerül megoldalniuk a problémát.

2. bendeguz105-hun

bendeguz105-hun Fórum-zöldfülű

4. Rendelkezésre állás

A Bigpoint éves átlagot tekintve a Játékoknak és Szolgáltatásoknak az idő 90%-ában (kilencven százalékában) való rendelkezésre állását garantálja. Igen igen csak ez az elmúlt 8-10 napban nem igazán volt jellemző kis túlzással még lehet ,hogy az 50 % normális működést sem érte el. A gyorsítók a prém a vásárolt dolgok + számolatlanul fogynak. De annak örüljünk ami van . :)
    A szép napot mindenkinek.

BERMUDA65(HU) kedveli ezt.
  3. FM_Revolution

FM_Revolution Járnitanuló

Szia.
    Mint ahogy be is másoltad: "A Bigpoint éves átlagot tekintve a Játékoknak és Szolgáltatásoknak az idő 90%-ában (kilencven százalékában) való rendelkezésre állását garantálja. " Az állításoddal 5 napot hoztál fel ami az éves átlagban nem 50% de még csak nem is 10%-nál több. A fejlesztők rajta vannak a hiba javításán, türelmet kérünk.

4. bendeguz105-hun

bendeguz105-hun Fórum-zöldfülű

Revolution az év 365 napjából szerintem túlzás nélkül állíthatom ,hogy van legalább 40 nap amikor a reggeli resik között valami probléma biztos van .Ebbe beleértem azt is ,hogy ilyen tökéletesen működik a játék mint most is , hogy legalább 3 olyan nap volt az elmúlt egy hétben reggel fél 6 és 7 óra között EGYÁLTALÁN nem lehetett belépni a játékba ez viszont tény.Megértem nem megy minden egyszerre tökéletesen de azokra a napokra a gyorsítókat nyugodtan visszaadhatnátok.

Naksi kedveli ezt.
  5. FM_Revolution

Ha lesz ez miatt esetleges kárpótlás azt megfogjuk osztani veletek, illetve az ötleted hogy esetlegesen a gyorsítók ilyen kor, vagy ha épp offline vagy ne pörögjenek, azt a megfelelő helyre betudod írni.

6. Naksi

Naksi Fórum bárója

Sziasztok! most és máskor is tapasztaltam ezt a hibát, de nem tettem szóvá!
    De most pedig arról van szó.hogy a térképen van ez a tartó amibe 10 darab akármit bele tudsz tenni, lőszert vagy sasszemet bármit, abba szerettem volna bele tenni vudu bombát, de
    amikor oda szerettem volna húzni, akkor mindjárt a 10 db.-ből csak 9 lett :( holott a 1/1 en voltam és semmit se csináltam csak álltam!Akkor miért lép működésbe magától és használódik el? ez érvényes akár homokórára, vérszomjra!
    Ez Hiba. és ki kellene javítani!
    köszönöm!
    Alig tudtam a térképre belépni vagy 30 percig próbáltam!
    Ázsia szerver!
    Napok óta hiba van és nem lehet használni a játékot! :(
    nemrég 4 napig be se lehetett lépni térképre !

Scorpio.2.Hu és Leonidas kedveli ezt.
  7. Csontika

Csontika Junior szaki

Hello!

Újabb hiba: Freedom eventkor van egy küldetés: vegyél fel 10 event ládát. Már felvettem 2 őt és ugyan úgy 10 nél van a számláló.. Nem számol vissza.

8. FM_Revolution

Szia!
    Ha csak behúzod és nem kattintasz akkor nem használ el semmit behelyezéskor, valószínűleg kattinthattál közben, azért használt el egyet. Tudunk a jelenlegi belépéssel kapcsolatos hibáról, továbbítottuk, várhatóan holnapra már jó lesz.
    Szia!
    Jeleztük a problémát, hamarosan javítják majd.

9. Naksi

Naksi Fórum bárója

CM Revoluti!
    Biztosan tudom,hogy nem kattintottam rá, csak hozzá értem beakartam húzni a kockába, és máris elvette úgy a vudu bombát,hogy a 1/1 voltam csak álltam és semmit se tettem, ennek nem szabadna megtörténnie! És épp így már homokóra és egyebek is kárba mentek!Vigyáztam arra,hogy ne kattintsak rá!

-Valamit kellene tenni a fagyás végett, mert most is fent a 22/.-en csak úgy befagytam... hiába f5 semmi. miközben lehet kifosztanak szét lövik a hajóm ,és én nem tudok védekezni sem ellene! :(
    Nem a én hibám, a fő oldal is fagy!Sajna napok óta tele van fagyással minden.És már nagyon bosszantó. már nem lehet eventezni sem rendesen a sok hiba miatt! Köszönöm.

10. FM_Revolution

Szia! Mint írták, holnapra várható javulás. Addig legyetek türelemmel, a háborgás nem segít ezen.

11. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

A hajóknak, szörnyeknek nincs meg a rendes nevük. seafight. akármik. Az aruba üstjében a bónusztérképek szintén, tengertérképen a harc opció úgy ahogy van, illetve a lőszerek, szigonyok és tárgyak szintén. A designok nevei szintén. A klánnál sem stimmel valami. + a főoldal szintén F5-ös nyomogatás.

12. Apolló

Apolló Fórumőrült

Köszönjük szépen a jelzést, és nagyon sajnáljuk, hogy még mindig nincs meg a probléma oka.
    Értesítettük az IT csapatot róla. Mint értesültem, más játékoknál is gondok vannak.

†Knight_Rider† kedveli ezt.
  13. TYUPI™

TYUPI™ Fórumlakó

Te vegyél 1 új egeret mert dupla katol ez ne szerverhiba én is így jártam már pár egeremmel nem lehet észre venni de az egér hibája nekem a tortugám fogyott így és még jó pár dolog és véletlen szituáció sültek ki belőle . Szóval a megoldás 1 új egér.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.10.17
  14. Keeflee

Keeflee Utánpótlás-írogató

Ha ez lenne a megoldás, akkor minőségi kell, 14 éves az egerem...

Leonidas és Naksi kedveli ezt.
  15. Naksi

Naksi Fórum bárója

Szia, köszi a üzit,de nem a egér hibája biztosan tudom! És nem azt írtam,hogy szerver hiba,hanem ,hogy nem szabadna elhasználódni a 1/1 en bárminek is amit beakarok húzni a kis kockába, mikor áll a hajó!
    meglehetne oldani,hogy ez ne forduljon elő biztosan!

16. Apolló

Apolló Fórumőrült

Valószínűleg meg lehetne oldani, hogy ne forduljon semmiféleképpen elő, azonban akkor a gyorsgombok nem lennének annyira érzékenyek a kattintásra, ami pedig pont ellenébe megy a gyorsgomb jelentésének.
    Én is inkább az egér hibáját valószínűsítem, nekem is előfordult hasonló jelenség, olyankor vettem egy új egeret, utána működött.

17. Naksi

Naksi Fórum bárója

A bástya napok 10.27.-re 12 órára, (( ami itt 21 óra)) voltak írva,de nekem nem mutatja,hogy lenne kedvezmény. :(
    Most csak nekem nincs ,vagy másoknak sem? Köszönöm!

((
    Péntek déltől (2017. október 27. 12:00-tól) egészen szerda éjfélig (2017. november 1. 23:59-ig) ismét bástya napok! ))

18. Bogar-WFA

Bogar-WFA Utánpótlás-írogató

Feketepiacon nem tudok világítót venni gyöngyért. Azt írja ki, hogy "az összeg túl magas" Error Code 1011. Másnál is előfordult ez? Mi lehet a hiba?

19. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

50ezer lőszert lehet vásárolni maximum.

20. paraentelodon

paraentelodon Utánpótlás-írogató

próbáld meg úgy ,hogy csak 50 egységet írsz be a megvásárolandó tételekhez! ez a való világ.. :(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.