Hibajelzések

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 23.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bogar-WFA

Bogar-WFA Utánpótlás-írogató

10ezret sem engedett. De most már működik. Köszi!

2. FM_Revolution

FM_Revolution Járnitanuló

Szia. Van amiből csak korlátozott mennyiséget tudsz vásárolni, ilyen Jolly Roger eventnél a világító lőszer is. Ha ráviszed az egeret akkor kiírja hogy van-e maximum vásárlási mennyiség, ha igen akkor mennyi.

3. Hook_Captain

Hook_Captain Járnitanuló

Nem tudom tudnak e rolla de a bástyáknál a 8. At nem engedi megvenni.
    A hely 8 as a gyöngy megvan és mégsem.

4. Apolló

Apolló Fórumőrült

Tudunk egy olyan problémáról, hogy csak akkor engedi megvásárolni a bástyákat, hogyha a normál árhoz szükséges gyöngy is megvan, nem csak annyi, amennyiért kedvezményesen megvennéd.

Például: az egyik bástya bástyanapokkor 90 ezer gyöngybe kerül, egyébként 120 ezerbe.
    A hiba miatt csak akkor tudod fejleszteni ezt a bástyát, hogyha legalább 120 ezer gyöngy van a hajódon.
    (Természetesen a kedvezményes árat fogja levonni)

A problémát jeleztük, a fejlesztők tudnak róla.

5. Naksi

Naksi Fórum bárója

Most fejlesztettem a Fartőkét a bástyánál 7.-ről 8.-ra a sebességem miért nem változott ? Nem lett semmivel sem több! :(
    De miért? Kifizettem egyszer a gyöngyöt érte, és akkor mégsem változott .. :( Nem adta meg a több sebességet!
    Akkor ez Hiba? Kérem válaszotokat! Köszönöm!

6. Apolló

Apolló Fórumőrült

Kedves Naksi!

Kérlek, amikor hibát jelzel, akkor a következőket vegyed figyelembe, és ezek szerint járj el:
    1. Ha olyan hibát tapasztalsz, ami több játékossal is előfordulhat (pl. elírás a térképen, fagyás, event hibája stb.), akkor azt a fórumon jelezzed.
    2. Ha olyan hibát tapasztalsz, ami belátásod szerint csak a saját accountodat érinti (bónusz nem kerül jóváírásra, gyöngy/arany/kristály nem került jóváírásra, eltűnt tárgyak stb.), akkor azt a supportra kell jelezned, mert ezek megoldásához be kell lépnünk a hajódba.
    Fenti hibajelzésed a második csoportba tartozik, mivel ez kizárólag a te hajódra vonatkozó hiba lehet, ha valóban hiba. Kivizsgálásához a supportra kell írnod.
    Ha esetleg több játékos is érintett, akkor pedig megtesszük a kellő jelzéseket a fejlesztők felé.

Naksi kedveli ezt.
  7. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

üdv,50%n megáll a játék betöltése nálam,próbáltam a Böngésző beállításánál mindent.Csak nekem nem tölt be vagy másnak sem?

Leonidas kedveli ezt.
  8. Apolló

Apolló Fórumőrült

Melyik szerver?
    Ilyenkor mindig írjatok szervert, hogy hol nem jó :)

BERMUDA65(HU) kedveli ezt.
  9. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

Közben megoldódott,köszi azért.

10. -_dominó_-

-_dominó_- Törzsjátékos

EU4 szever nagyon akadozok. 4 x kellett f5 mert folyton lefagy a játék vagy villozik a térkép

11. Naksi

Naksi Fórum bárója

sziasztok! nem tudom,hogy ide kell.-e vagy a supportra írni de észre vettem azt,hogy volt restart, és
    miután vissza jelentkeztem nem adja meg a kristályeső után járó kalózokat, és a vudu sámán után járó vudu pontokat sem! :(
    köszönöm.

Utoljára szerkesztett: 31.10.17
    Babuci, STAFF, Scorpio.2.Hu és 2 más kedveli ezt.
  12. Esi

Esi Fórum admirálisa

Próbáld meg üríteni a gyorsítótárat és újra bejelentkezni.

Naksi kedveli ezt.
  13. Naksi

Naksi Fórum bárója

Szia Esi !
    Köszönöm szépen, megpróbáltam, de a 25 + kalózt amit a kristályeső ad azt nem kaptam meg mert csak 463 kalózt tudok feltenni .
    :(
    Köszönöm a segítségedet!:(

Még annyit ide szeretnék írni,hogy mióta volt a újraindítás azóta többször befagy a térkép akkor is ha épp lövöm a npc.-t.

Babuci, STAFF és Scorpio.2.Hu kedveli ezt.
  14. Esi

Esi Fórum admirálisa

Ebben az esetben viszont jelezd supportra, és megnézik a hajódat.
    Milyen újraindítás után jött elő a fagyás? Szerveré vagy a böngészőé után?

15. Naksi

Naksi Fórum bárója

Szerver újraindítás volt Ázsiai szerveren, és utána.
    Írtam a supportra, de nem értem miért mondják,hogy minden rendben van, mikor 488 kalózom volt, és mikor volt a szerver újraindítás Ázsiai szerveren az után már csak 463 lett! :( pont az a 25 kalóz hiányzik amit a kristályeső ad! :( köszönöm

most vettem észre,ha lelövök valakit nem írja jóvá a csatapontot! :(

Babuci kedveli ezt.
  16. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Kedves Naksi,

Sajnos mivel ez a fórum nem teszi lehetővé a PÜ (Privát Üzenet) funkciót így ide leírom. Hozzászólásaid kb. 90%-a hibajelzés, de többségében olyan hibák amik csak a te accountoddal kapcsolatos illetve nagy része félrekattintás vagy félrenézés miatt "fordult elő" nálad.
    A csatapontos dologra visszatérve, ha egy hajót kilősz egy nap többször is azért már nem jár CSP, várnod kell megint 24 órát, egyébként nálam minden pöpecül működik. A térképfagyásodra pedig csak egyetlen egy gyógyszer van, az pedig a RAM bővítés, ugyanis számomra nyilvánvaló, hogy csak azért fordulhat ez elő mivel nincs elegendő erőforrása a számítógépednek a játék futtatására. (Minimum 2GB szabad memória, ezzel arra gondolok, hogy nem elegendő az ha van 2GB RAM a gépedben hanem annyi legyen a rendszerfolyamatok mellett használható).
    Valamint legközelebb ha írsz valami hibát, kérlek előtte tényleg győződj meg arról hogy nem csak veled fordul elő a hiba, pl jelentés előtt várj pár órát, hátha más is kiteszi fórumra, ha nem akkor valszeg csak nálad van a hiba. (Ha tényleg nem írná fel a CSP-t a rendszer már rég őrjöngenénk itt fórumon, hidd el.)

További szép estét!

|Noisecontrollers| kedveli ezt.
  17. Bohár01[hun]

Bohár01[hun] Fórum-zöldfülű

szeretném jelezni hogy hetek ota nem lehet belépni reggelente a játékba és ez nem egyedi probléma

Naksi kedveli ezt.
  18. FM_Revolution

FM_Revolution Járnitanuló

Szia. Tudom nem egyedi probléma, de ha valamilyen hibát jelzel kérlek írj mellé esetlegesen szervert is. A fejlesztők tudnak a reggeli belépési problémáról, türelmeteket kérjük.

19. *pαℓذ*

*pαℓذ* Haladó

Sziasztok! Egy hibára hívnám fel a figyelmét az illetékeseknek. A hiba a kémlelést érinti. ugyanis ha névre kémlelsz akkor amennyiben a játékos a neve elé egy szóközt rak akkor nem tudsz rákeresni a játékosra mivel a kém a keresés indításakor automatikusan a nevet a sor elejére igazítja, törölve a név előtti szóközt ezéltal pedig a keresés eredménye sikertelen lesz. Jó lenne ha változtatnának ezen, vagyúgy hogy a neveket ne lehessen szóközzel kezdeni vagy úgy hogy a kém ne igazítsa a nevet a sor elejére. Köszönöm!

|Noisecontrollers| és []_ kedveli ezt.
  20. BERMUDA65(HU)

BERMUDA65(HU) Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Reggel óta egyik szerverre sem tudok belépni ennek mi az oka?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.