Hibajelzések

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 23.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Noisecontrollers|

|Noisecontrollers| Járnitanuló

Így van. Annyit még hozzáteszek, hogy nem csak a szóköz miatt bugos a kém. Néhány olyan karakter van, ami nem engedi meg magát a játékost kémlelni, mert hiába másolod be csetről, vagy naplóból egyszerűen "nincs találatot"-ot ír ki, ha ugyanerre a játékosra ID-vel keresek, akkor egyből fennt van. Annyi a probléma, hogyha harc van nem tudja az ember megjegyezni az ID-jét a delikvensnek, akira utána vissza akar menni, naplóból másolva pedig ügye a bug léphet életbe...

Naksi kedveli ezt.
  2. FM_Revolution

FM_Revolution Járnitanuló

Szia, hasonló hibajelzésnél kérlek írd mellé a szervert is, vagy hogy mit ír ki, miért nem tudsz belépni. A reggeli bejelentkezési problémáról tudunk, továbbítva van az illetékesek felé.

BERMUDA65(HU) kedveli ezt.
  3. BERMUDA65(HU)

BERMUDA65(HU) Utánpótlás-írogató

EU3 üres képet mutat EU1 szintén be sem tölti a játékot fekete a kép.Reggel óta tart. Sajnos.:(

Utoljára szerkesztett: 1.11.17
  4. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

Klán avatar képet nem lehet változtatni. Rámegyek, hogy feltöltés, mentés. Feldolgozza majd visszaugrik az alap koponya kinézetre.

Naksi kedveli ezt.
  5. KłŁŁ$włtcH

KłŁŁ$włtcH Fórum-zöldfülű

Hali! Nemtudom hogy másnál is van e a probléma de nem enged be a tengertérképre csak 50%-nál megáll és csak tölt, próbáltam már gyorsítótár,cookiek törlését, flash frissitése, folyamatos újraindítás de semmi esetleg valami javaslat?

6. Apolló

Apolló Fórumőrült

Korábban is kértük, hogy az ilyen jelzésekkor feltétlenül adjatok meg szervert, mert így elég nehéz kideríteni, hogy hol van a probléma.

7. KłŁŁ$włtcH

EU2

8. Apolló

Apolló Fórumőrült

Ha a te accountodat sikerült megtalálnom, akkor nekem sikerült belépnem gond nélkül.
    Próbálkozz most.

9. KłŁŁ$włtcH

Rendben sikerült, köszönöm.

10. Ragnar1983

Ragnar1983 Utánpótlás-írogató

sziasztok.sajnos nem tudok belépni EU1 szerverre azt irja ki hogy lost connection ez a karbantartás miatt van amit irtatok 9:30-12:00 között a mai napra ls a holnapi napra?

11. Esi

Esi Fórum admirálisa

Restart volt, előtte pár perccel már nem lehet belépni.

12. †Knight_Rider†

Még mindig nem működik a klán avatar feltöltés.

13. Apolló

Apolló Fórumőrült

Tudsz nekem adni klán adatokat, hogy rá tudjunk nézni és jelezhessük a problémát?
    Elsősorban a klán szerverére és rövidítésére lenne szükségünk.
    Továbbá, más klánoknál sem jó?

14. †Knight_Rider†

EU 1 , »т«

15. Naksi

Naksi Fórum bárója

Ázsia szerveren egész nap nem működik a cset ablak,azt írja mindig,hogy csatlakozik!

Leonidas, Scorpio.2.Hu és STAFF kedveli ezt.
  16. FM_Revolution

FM_Revolution Járnitanuló

Szia, ellenőrizd az internetkapcsolatot, sütik, előzmény stb törlése. A chat ablak hamarabb megszakad kisebb internetingadozásnál mint maga a játék.

Naksi kedveli ezt.
  17. Naksi

Naksi Fórum bárója

Szia CM! azt a hibát fedeztem fel Ázsia szerveren, ha kilövök egy ellenséget, akkor amikor megyek a térképen ott találom,de valójában nincs is ott mert se lelőni se fosztani nem lehet és ha lekémezem akkor megmutatja a valós tartózkodási helyét!Már többször is tapasztaltam ,de eddig nem írtam le ide, de már ma is sokadjára téveszt meg! Köszönöm.

Leonidas, Scorpio.2.Hu és STAFF kedveli ezt.
  18. Apolló

Apolló Fórumőrült

Tudunk erről a hibáról, jeleztük :)
    Köszi a jelzést!

Naksi kedveli ezt.
  19. LikeaMark

LikeaMark Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Vannak olyan játékosok akik ahogy visszajönnek 10% a tengerre 30-40k-val töltődik a vuduja, valami irgalmatlan gyorsan. (Nem, nem amulett.) Ez valami új játékelem hatása, vagy csak hiba?

20. Apolló

Apolló Fórumőrült

Tudunk egy ilyen jellegű hibáról, jeleztük a fejlesztők felé.
    A következő restart után már nem kellene előfordulnia az adott játékosnál.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.