Hibajelzések

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 23.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tami80

tami80 Törekvő

A hajó restart után újra kilogol :( Egyéb hibát ezen 10 mp alatt nem vettem észre.

2. Apolló

Apolló Fórumőrült

Tudunk a szerverproblémákról, jeleztem.

3. tami80

tami80 Törekvő

Köszönöm

4. gyoiWFA

gyoiWFA Fórum-zöldfülű

szia apolló a havibejelentkezésibonusz üres nemlehet felveni

5. tami80

tami80 Törekvő

Hello!
    Elmaradt a Boko sorsolás? Se üzenet, se log, így meg nem könnyű meglelni mit nyertem, ha volt sorsolás.

6. Apolló

Apolló Fórumőrült

Egyelőre úgy látszik, még nem volt sorsolás, de várjuk meg a 01:14-et, hátha csak a nyári időszámítás miatt van ez.
    Ha mégse történik meg akkor a sorsolás, azt látni fogjuk, és jelezzük a fejlesztőknek.

Naksi kedveli ezt.
  7. tami80

tami80 Törekvő

Sajnos nem történt meg, legalábbis remélem, hogy nyerek valamit :) Köszönöm a választ és a jelzést! Jó éjt

8. Apolló

Apolló Fórumőrült

Úgy látom, nem volt sorsolás, így az esetet továbbítottam a fejlesztőknek.

Naksi és tami80 kedveli ezt.
  9. Diababa

Diababa Fórum-zöldfülű

Sziaztok.Boko sorsolás nem volt még?vagy mi történt?

Scorpio.2.Hu kedveli ezt.
  10. Tailord1

Tailord1 Utánpótlás-írogató

nem még

11. Tailord1

Tailord1 Utánpótlás-írogató

áprilisi tréfa?

12. *~*Sziszka*~*

*~*Sziszka*~* Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Volt már vagy még nem?

13. Apolló

Apolló Fórumőrült

Nem szükséges mindenkinek egyenként megkérdezni, hogy volt-e sorsolás :)
    Jelenleg nem volt meg a sorsolás, a fejlesztőknek ezt továbbítottuk.
    Előfordulhat, hogy csak kedden fognak foglalkozni az üggyel, mivel az az első munkanap.

14. ladomér1

ladomér1 Utánpótlás-írogató

Kedves Apolló nem értek veled egyet ugyanis én magam is egy szolgáltató cégnél dolgozom . És az ilyen cégeknél ha ünnep ha nem mindig lenni kell ügyeletnek sőt annyit elárulhatok neked van olyan megállapodásunk ahol 2 órán belül el kell hárítanunk a hibát .Tehát ez a válasz hogy kedd az első munkanap ez ebben a szakmában nem létezik.További szép napot és ünnepet kívánok.

Naksi kedveli ezt.
  15. Esi

Esi Fórum admirálisa

Amiről beszélsz, az egy szolgáltatási szerződés, amiben le van fektetve a 2 óra. Én itt ilyen szolgáltatói szerződést nem olvastam, ahol ilyet írtak volna, és nem is szed a cég a játékosoktól szolgáltatási díjat.

16. xSZIBILx(HUN)

xSZIBILx(HUN) Aktív író

sziasztok
    nem tudom lőni a hajókat bm-en,nincsenek feladat osztók sőt hajók sem a térképeken!!!!

17. Scorpio.2.Hu

Scorpio.2.Hu Junior szaki

Sziasztok! A Bokot mindenki pénzért veszi, és nem ingyen adják, tehát fizetve van érte! És az egy szolgáltatás!
    És ma belépek, és nem jeleníti meg azt ahol a napi belépést fel tudnám venni,hiába csinálok én akármit, nem sikerül felvenni!
    Sok a hiba!
    És az a hajó díszing amit már réges-rég ki kellett volna cserélni, és mindig csak ígérgetés van és eltelt már több hét is, tán egy hónap is, és ki se lett cserélve? Az szépen feledésbe merült már, és nem is lesz kicserélve szerintem!

18. Naksi

Naksi Fórum bárója

Kedves Apolló szia! Jelezni szeretném, hogy belépéskor szinte a teljes vudu életet elveszi a játék, és még a másik életből is hiányzik! Kérem javítani! Köszönöm!
    kellemes Húsvéti Ünnepeket!

19. Apolló

Apolló Fórumőrült

Amennyiben az ÁSZF nem szabályozza, hogy egy hibát mennyi idő alatt kell javítani, addig nem tartom jogosnak az ehhez hasonló panaszokat. Aki vásárolt Bokót, és nyert, az meg fogja kapni mindenféleképpen a jutalmát, most az, hogy nem a sorsolás után azonnal, az részletkérdés. A lényeg az, hogy meg fogjátok kapni, ha nyertetek.

A napi belépési bónusszal nekem nem volt bajom a saját szerveremen, ha nem jó neked, akkor írj supportra.

Tudtommal a hibás designt is kicserélte egy script, ha mégsem, ezt is jelezzed supportra.
    Egyedi hibákkal a fórumon nem tudunk foglalkozni.

20. Apolló

Apolló Fórumőrült

Nem tudom, hogy megjavult-e már, de ilyenkor mindig írj szervert, hogy melyikkel van gondod.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.