Hibajelzések

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 23.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ×Lery×₩ΛŁ×

×Lery×₩ΛŁ× Járnitanuló

Ja és a 10% agyúcsőfényezést vagy mit se adja a rendszer hozzá

2. -_dominó_-

-_dominó_- Törzsjátékos

ha megvetted kell egy ki és belépés is

3. ×Lery×₩ΛŁ×

×Lery×₩ΛŁ× Járnitanuló

Töbször léptem ki-be akkor se adja hozzá sajna :/

4. Mary

Mary Fórum nagymestere

5. -Labtec-

-Labtec- Törekvő

EU2 is le ált teljesen.

6. ¤paraszt¤

¤paraszt¤ Aktív író

üdv...nem írja jóvá a fényesített + 10%-át se kilépés se F5 után...ha valaki ráér akkor jelezné?esetleg megvizsgálná más is ?

7. Apolló

Apolló Fórumőrült

Javaslom, hogy írj supportra, ahol meg tudjuk nézni.

8. Naksi

Naksi Fórum bárója

Kedves Apolló!
    szeretném jelezni neked, hogy elfogadtam a 5000 koronás próbát, és el is kezdtem csinálni már a 10 hírnevet ki lőttem, nagy nehezen sok amulett töltéssel, és a harcosból is kilőttem már 3 db.-ot, mikor is 21 órakor egyszerűen eltűnt a próbám, mintha a föld nyelte volna el, amikor a napi eventnél a jóváírások voltak, eltüntette a hírneves próbát is, nagyon ideges vagyok, mert mióta megemelték a sebzését azóta csak nagy nehézségek árán tudom kilőni őket, és akkor most meg pár harcos híján meg se kapom a 5000 koronát, mert egyszerűen törölte a rendszer a próbámat,holott sose volt ilyen, és az nem is a eventhez tartozik, szerintem ez egy hiba!
    és nagyon bosszantó is :( alig tudtam rá venni magam ,na és ekkor meg ez történik!
    Persze azt, hogy majd a koronát jóváírják arra ne is számítsak, de arra se,hogy ahol állt a próbám, úgy abba a helyzetbe tudják majd hozni.

-Más dolog,hogy amikor szervert váltanék,akkor kihajít a fő oldalra ,és vissza se enged!Nem értem mi ez a sok rengeteg hiba? !!!

9. Apolló

Apolló Fórumőrült

Mivel Ázsia szerveren játszol, ezért ott más időpontban indulnak újra a próbák. Gondolom, helyi szerveridő szerint nálatok a magyar idő szerinti 21:00-kor van dél.
    A szerverváltás hibája ismert, továbbítottuk a fejlesztőknek. Ilyenkor egy sütiürítésnek meg kell oldania a problémát.

10. Babuci

Babuci Járnitanuló

Sziasztok! 15 os szövetséges klán sziget Ázsiai szerveren,lő! de nem szabadba lőnie!

11. Apolló

Apolló Fórumőrült

Nem lehetséges, hogy valamikor véletlenül belelőttél akármelyik tornyába az adott klánnak?
    Mert ha igen, akkor meg kell várnod a következő restartot. Utána már nem fog lőni.

12. Babuci

Babuci Járnitanuló

szia. Biztosan nem löttem belea tornyába.

13. Apolló

Apolló Fórumőrült

Ha a következő restart után sem jó, akkor jelezz vissza nekem.

14. -_dominó_-

-_dominó_- Törzsjátékos

ha segitettél a felregelésben akkor is beléd lő a torony. de csak az a bizonyos 1 torony

15. xSZIBILx(HUN)

xSZIBILx(HUN) Aktív író

sziasztok !élvezhetetlen a játék folyamat meg áll a hajó,és a sebzés légyszi nézzetek utána köszi! egész Azsia1

16. Baba

Baba Fórumlakó

Sziasztok
    Amerika szerverek játszhatatlanok akkora a lag .

17. Apolló

Apolló Fórumőrült

18. ░pityesz░

░pityesz░ Törzsjátékos

Sziasztok
    Eu2 játszhatatlan, nem lehet normálisan mappot váltani, és lőni sem lehet normálisan...
    Restart elkélne.
    Köszönöm, sziasztok.

19. -_dominó_-

-_dominó_- Törzsjátékos

Eu4 szerveren is hasonló a probléma

20. Apolló

Apolló Fórumőrült

Próbálunk minél hamarabb restartot intézni.

-_dominó_- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.