Hibajelzések

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 23.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Apolló

Apolló Fórumőrült

Chromium (Chrome, Opera stb.) alapú böngészőknél fordul elő a hiba, de nem feltétlen csak ennél a játéknál. Vélhetően a Flash és a böngésző együttes hibás működéséből adódik.
    Mozillánál ilyen probléma nem adódott.

2. LikeaMark

LikeaMark Utánpótlás-írogató

Ilyenkor, ha befagy a tengertérképed, kicsinyítsd le az ablakot (Lásd, az X melletti kis kocka, amivel összeugrik az ablak), majd tedd vissza rendes méretbe a böngészőt.

3. 3.
    Rablók megváltása:
    A legnagyobb és legjobb csomag. A Rablók megváltása a következő fegyverzetet biztosítja neked:
    A csomag tartalma:
    • 30 x A sors kalapácsa ágyú 4. szint
    • 30 x Tűzvihar ágyú 4. szint
    • 30 x Végítélet ágyú 3. szint
    • 25 x A gyötrelem ágyúja 0. szint
    Maximum vásárolható mennyiség: 1
    A csomag elérhető: 2018.06.18-23.
    A csomag ára: 3.590 HUF <-------///

Nyilván az ár elírás a fórumon.. (sajnos!) Köszi

4. Wizard

Wizard Kivételes tehetség

Köszönjük a jelzést! (több helyről is kaptunk, ez mindenkinek szól most :) )

5. -_dominó_-

-_dominó_- Törzsjátékos

nemhiszem mert a megrendelésnél is ugyan ez az ár szerepel

6. Apolló

Apolló Fórumőrült

Most már a jó árak szereplenek reményeink szerint mindenhol.

7. -_dominó_-

-_dominó_- Törzsjátékos

igen

8. Naksi

Naksi Fórum bárója

Sziasztok! nem lehet szervert váltani,mert amikor át váltasz egy másik szervere, akkor ki dob a fő oldalra ,és nem akar vissza se engedni!Kérem javítani!Köszönöm

9. Babuci

Babuci Járnitanuló

Kedves Apolló! 5 ös szinten vagyok, és csináltam próbát, és ott volt, hogy ad kalózvédelmet, de nem adta meg nekem, miért? Mikor ott volt, hogy ha azt teljesítem megkapom!De mégse adta meg, szeretném ha jóvá lenne írva! Amerika 2 es szerveren!

10. Esi

Esi Fórum admirálisa

Írd meg supportra, melyik próba volt, mikor csináltad és megnézzük, mi lehetett a gond.

11. -_dominó_-

-_dominó_- Törzsjátékos

Apolló . már korábban is jeleztem ,hogy a felvett próba egyik percről a másikra eltünik. most is ez történt. sebezzek 25 milliot harcos csillag npcre . és 5 npc kilövés után eltünt a próba

12. Wizard

Wizard Kivételes tehetség

Az event próbák délben újra indulnak, így a már felvett és folyamatban lévő próbák is elvesznek valószínű, hogy a te próbáddal is ez történhetett.

13. -Labtec-

-Labtec- Törekvő

EU2 kezd akadni megint. Hajnalba 1 percet késet minden. Csillik,Ládák fel szedéskor vissza ugrik a hajó. És 05:00 Frissítés kor volt jó. Minden. Harc közbe a hajó megy a másik után meg áll a hajó,vissza ugrik és el tűnt a másik hajó. Így harcolni nem lehet.

14. -_dominó_-

-_dominó_- Törzsjátékos

neméppen ez történt Wizard mert 12:10kor vettem fel a próbát - nemvolt délelőtt próbám egysem.utána már végig tudtam vinni mind 3 próbát

15. Baba

Baba Fórumlakó

Sziasztok !
    Amerika szerverek megint játszhatatlanok ,lag hegyek.

16. HMS

HMS Járnitanuló

Hello.

Jelezni szeretném Eu1 nagyon laggol, kérnénk egy restartot.

17. ]EZEL[

]EZEL[ Törzsjátékos

Szép napot !! Tisztelt Apolló Hát vissza kaptam az Evend diziket igaz meg lepődtem KŐ hiányos mind most akkor mi a teendő suport??

18. Apolló

Apolló Fórumőrült

A raktáradba nem kerültek vissza?

19. ]EZEL[

]EZEL[ Törzsjátékos

Kössz + nézem!!remélem találok valamit!

20. Apolló

Apolló Fórumőrült

Csak azért, mert írtuk is, hogy így lesz.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.