Hibajelzések

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 23.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Ribizke

  Ribizke Junior szaki


  Szia Apolló!
  Ha lenne rá lehetőség akkor élnék vele..
  Köszi!
   
 2. †Knight_Rider†

  †Knight_Rider† Fórum veteránja

  Sziasztok! Kérlek jelezzétek a fejlesztők felé, hogy a ragályt ne lehessen biztonságos kikötőben használni/átadni. Az összes játékosra rá dobálja egy ... ilyen hajó. Teljesen nonszensz. Köszönöm.
   
 3. †Knight_Rider†

  †Knight_Rider† Fórum veteránja

  Sziasztok, egy újabb hibát hoztam. Full VP-vel itthagyom a hajót a kikötőben, kijelentkezik, majd újra bejelentkezéskor csak a 10%-a van így töltődhet újra az egész. Ha kézzel jelentkezem ki és vissza, ugyanez történik.
   
  Utoljára szerkesztett: 13.12.18
 4. ☆AzteC☆

  ☆AzteC☆ Haladó

  most mar a masodik napja , hogy ledob az 1/ es biztonsagos kikotobe , mikozben en nem ott jelentkeztem ki.. kérlek javítsátok a hibat
   
 5. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Hol jelentkeztél ki? Arra nem emlékszel?
   
 6. ☆AzteC☆

  ☆AzteC☆ Haladó

  28/1 feletti biztonsagos kikotoben jelentkeztem ki
   
 7. Mary

  Mary Fórum nagymestere

  • Újítás: A csatapontok visszaállítása minden nap déli 12 óra lesz, helyi szerveridő szerint (azaz, akitől korábban már kétszer kaptatok csatapontot, 12 órától ismét adni fog csatapontot).
  Ahogy észrevettem ez az újítás nem került bevezetésre vagy hibás, mert a tegnap reggel kilőtt játékosok után ma reggel nem kapokl csp-t, holott elvileg tegnap déltől újra adhatnak.
   
  Csontika kedveli ezt.
 8. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Ehhez tudnál nekem adni logbejegyzéseket?
  Kellene arról, amikor kilőtted kétszer az adott játékost, majd a "déli visszaállítás után" még egy, amikor habár kilőtted, nem kaptál csatapontot. (és a szervered is!)
  Akár supporton is küldheted, ha úgy kényelmesebb. Előre is köszönöm.
   
  Utoljára szerkesztett: 14.12.18
 9. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Időközben reprodukáltuk a hibát, jeleztük. Nincs már szükség a logbejegyzésekre.
   
  Mary kedveli ezt.
 10. ☆AzteC☆

  ☆AzteC☆ Haladó

  lehet hogy a szerver újraindítás okozza
  Tisztelt Apollo! ma is az 1/ feletti biztonságos kikötőbe rakott le este pedig megint 28/ feletti biztonságos kikötőbe jelentkeztem ki , ez most mar minden nap igy lesz? kerem javítsatok a hibat , elore is koszonom!
   
 11. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Esetleg csoportos térképen voltál előtte?
   
 12. tami80

  tami80 Törekvő

  Üdv!
  Mivel az Adobe Flash miatti kliens használat egyre sürgetőbb újból jelezném, hogy a kliensben a játékablak mérete nem változtatható, mint egy böngészőben. Ennek okán az én monitorom képernyőbeállításai mellett egy 24 colos kijelző közepén egy 10*15 cm -es ablakocska lesz. Ez nem annyira élvezhető. Várható erre vmi. megoldás? Vagy a gépemet kell Seafightra optimalizálni?
   
 13. ❤__*

  ❤__* Haladó

  Sziasztok!
  A VP javítással valami nagyon nincs rendben. Elméletileg ismertető szerint 3-as szintű sámánnal és prémiummal ~1083 vudupont/ másodperc lenne a javítás.
  Ehhez képest 7 másodpercenként javít kb. ennyit. Ez még akkor is nagyon karcsú lenne, ha nem lenne prémium.
  Bár az az ismertető már régen készült (nem lett frissítve jó ideje), de ennyit nem romolhatott azóta. Sőt..., amit olvasunk a legénységnél a sámán tulajdonságainál, ez nagyon alul marad.
  Ráadásul mostanság VP nélkül lépek be szinte, holott kilépés előtt feljavítottam. F5-nél is sajnos ezt lehet tapasztalni (a VP-m ~10%-kával tölti vissza többségében).
  Előfordult korábban is, hogy csoportos térkép után ez rendszeres volt, de mostanság a csoportos térképtől eltekintve is ez a helyzet, már annak sincs jelentősége azt tapaszalom, hiszen van, hogy azon a napon még a környékén sem jártam.
   
 14. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  A VP javításával kapcsolatos jelenség nem hiba, az ismertető pedig frissítés alatt van (lásd a fenti patch note-ot).
  Az más kérdés, hogy jó-e ez így: a véleményeket, javaslatokat természetesen továbbra is várjuk a megfelelő topicban.

  A VP problémáját pedig már jeleztük a fejlesztők felé, megerősítésre vár a probléma.
   
 15. ❤__*

  ❤__* Haladó

  Lassabban javít, de akkor is hibás a véleményem szerint, hiszen ez az érték nagyon nem stimmel mellé. 7 mp alatt javított ugyanannyit, amennyit eddig 1 másodperc alatt, ez az érték semmivel sem lett nagyobb, ezt látom.
   
  Diana kedveli ezt.
 16. Saracen

  Saracen Kivételes tehetség

  A Rakéta kilövésel is baj van 1-s játékosok 30-40esével tolják
   
 17. ☆AzteC☆

  ☆AzteC☆ Haladó

  igen voltam csoportos térképen , mai belépésnél nem volt problema ott volt a hajom ahol hagytam
   
 18. ❤__*

  ❤__* Haladó

  Elgondolkodtam a VP javításán még tegnap, majd utána néztem hol is látom a problémát. Rendeben, lassabban javít, de azt láttam, ugyanolyan javítási sebességgel javít prémiummal és anélkül is. A patchday infóban nem látok olyat, hogy a prémium ezen előnyén változtatás történik, mégsem hat már ki a VP javításra, így ezt mint hibát jelezném. És remélhetőleg hamarosan az ismertetőben is láthatjuk mi és hogyan van hatással a VP javításra. Ugyan a sámánok bónuszait szintenként láthatjuk, de nem csupán ennyiből áll az egész.
   
 19. Mary

  Mary Fórum nagymestere

  Jelezném, hogy nem lehet venni 4-es vudusámánt, pedig Marauder Napok vannak.
   
 20. -_dominó_-

  -_dominó_- Törzsjátékos

  szia Apolló. [1351/ĦЦИ] ezt a klánt nemtalálom a klánkeresőben illetve nem engedi beírni a rövidítés mezőben. ez valam hiba?
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása