Hibajelzések

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 23.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

_*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

Eu3. Ugyanaz a helyzet.
    Üdv!

2. -bozso1987-

-bozso1987- Járnitanuló

értem én ezt az ágyúhibás dolgot, de arról volt szó, h nem működik a több ágyú... mégis van hajó ami 50K lő üregessel és 60K elittel rám...!!! nah most akkor hol a fair play??? (a rám= 13% sebzés elkerülés/akvamarin/, 10% sebzés elkerülés /szörny/, aranyvédelmi táp -15% megint csak... )

3. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Szia!
    Kérlek, ha ilyet látsz, Support felé jelezd, a játékos ID-jével.
    Köszönjük!

4. -bozso1987-

-bozso1987- Járnitanuló

Komolyan gondolod??? :D viccelsz ugye? h fél eu3 szervernek el fogom küldeni az ID-jét :) nincs nekem arra időm :)

Røвєяτ-ø*HU* kedveli ezt.
  5. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Amennyiben ennyi játékosnál tapasztalod, akkor más a helyzet, más hibáról van akkor szó nem a közleményben már említett "ágyú hibáról". Ez esetben csak annyit tudok mondani, h ismert hiba melynek semmi köze az ágyúkhoz, ahogy tudják javítják a fejlesztők.

6. -bozso1987-

-bozso1987- Járnitanuló

ne már DD ha ismert hiba és olyan hiba ami a játékosoknak jó, azt általában pár óra alatt javítják :) ezt meg nem... szóval akkor vagy nem ismert a hiba, (mert már 1-2 napja megy a dolog) vagy csak megint jön a bevált szöveg! :D amúgy meg mind1... hajrá sea!

7. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Hát igen, ezt szokták mondani azok akik nem ismerik a hátteret, ill csak az utolsó körben tudják meg a dolgokat. Azokat hibákat, melyek a játékosoknak jó hatalmas nagy titokként őrzik a játékosok, attól tartva h a fejlesztők fülébe jut és kijavítják. Pont ezért a jó hibák sztem 90%-ról nem is tud nagyon sok játékos, sőt észre sem veszi h van valami hiba. Mire a többség megtudja, addigra sikerül javítani és szegény fejlesztők akik a jó hibákat gyorsan javították. Csak arra senki nem gondol, hogy az a jó hiba lehet 1-2 hetes is, csak az adott játékos nem tudott róla korábban.
    A játékosoknak hátrányos hibáról meg rögtön mindenki panaszkodik, hogy javítsuk :p. Így kéne a jó hibák esetében is ;)

Nagyon jó pl a kraken, hónapokig lehetett úgy lőni, h nem lőtt vissza, majd hónapokig lehetett lőni, h csak az elején lőtt egy darabig. Alig ha nem nagyon hasznos volt a játékosoknak, még is hónapok teltek el míg módosítottak rajta. Többet nem is említenék, de volna még pár példa rá, melyeket a többség talán nem is tud, de ha még is, akkor megfeledkezik róla :p

8. -bozso1987-

-bozso1987- Járnitanuló

Vagy csak épp nem használja... :D :) Bár köszi a lekezelő kezdő mondatod! Tuti h tudok ki vagyok ezek szerint... :D Hisz tényt állítasz rólam... :) Bár lehet csak nekem nem éri meg 4-5 év munkáját egy bug használatával kidobni az ablakon! S valóban én gondolkodom rosszul... ill. nekem is azonnal kellene használom mindent ami felüti a fejét... csak tudod pont h idegesítő ennyi... beleuntam!

乂ωøζƒ乂 kedveli ezt.
  9. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Nem használja és nem tudja, nem ugyan az. Én általánosságban írtam a dolgokat, és nem rólad. Tehát nem értem miért is lett volna ez lekezelő. Nem emeltem ki 1 nevet se, úgy általában írtam hogy is mennek ezek, és milyen alaptalanul is tudnak a játékosok vádaskodni.

10. AGYAS-HUN-

AGYAS-HUN- Járnitanuló

üdv...
    meghalt EU4-en a főoldal....

nem a törlésre gondoltam :)

11. FM_Héra

Szia!
    Lépj ki és vissza. Teszteltük, működik.:)

12. AGYAS-HUN-

AGYAS-HUN- Járnitanuló

fél órát teszteltem mire betöltött...azért köszi :)

13. FM_Héra

Esetleg, ha még elmaradt volna..., töröld kérlek az előzményeket, talán segít.

14. messor

messor Junior szaki

jó lenne ha kivennék a vuducsapást a játékból mert unom már hogy full védelemre 60 ezret lőnek rám

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  15. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

A vuducsapás és a többi vudulőszer esetében sem tudok semmi olyan jellegű hibáról, amivel jelentősen többet sebezne a kelleténél.

Pont 1 hete történt egy változtatás a vudu lőszerekkel kapcsolatban: https://board-hu.seafight.com/threads/53103/
    Ezt akkor még jobban kifejteném:
    Vudu ágyúgolyók (voodoo ammo): Eddig 75 + 50-t sebzett külön külön (pl sebeztél 30 000-t és 20 000), mindkettőt a VPre, még is külön írta a rendszer), ha volt a célpontnak VPje. és csak 75-t ha már nem volt csak életerőpontja. A frissítés követően, az értékek összeadódtak, mellyel az összsebzés nem változott különösebben, csak látványosabb lett, a 75+50 kár, ha VPre lövöd akkor 125-s lőszerként funkciónál, tehát a korábbi pl alapján nem 30 és 20k-t sebzel, hanem 50k-t egyben.
    Ez igaz a Vuducsapás (voodoo doom) és lélekfaló (soul eater) lőszerekre is, mind kettő lőszer ha megfelelő feltételek mellett használod, 125 és 120 kárt fognak okozni golyónként. Persze ez most nagynak tűnik és furcsák a 60k-s sebzések, mert eddig így egyben a legnagyobb sebzést a kartács lőszer 95-s sebzésével lehetett elérni, és most hirtelen ugrottunk 30- kárt. De ezek a lőszerek eddig is ekkorát sebeztek (a lélekfaló nem, azon többet is változtattak), csak külön-külön, és nem volt ennyire látványos.

16. messor

messor Junior szaki

na ha nem tudjátok akkor leírom hogy ha elitlőszert tárazol be és a lövés elindítása után rögtön vuducsapásra átváltasz akkor az elitlőszer fogy amit először betettél de hozzászámolja a vuducsapás okozta sebzést is természetesen ez nem csak elitlőszerre vonatkozik üreges lőszernél is ugyanez kérem jelezzétek ezt a bugot mert elég uncsi hogy nálam sokkal kisebb hajók dupla annyit lőnek rám mint én rájuk

17. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ez egy ismert hiba, és ha már így leírtad, egy játékosoknak hasznot hozó hiba, ezt azért kiemelném, mert mindig kapjuk a támadásokat h az ilyeneket azonnal javítják.
    De, ettől még nem lősz vele nagyobbat, nem véletlen úgy írtam, h:

Tehát továbbra sem tudunk olyan jellegű hibáról, aminek köszönhetően a vudu lőszerekkel nagyobbat lehetne sebezni. Amit fent írtál hibát, annak semmi köze a sebzéshez, attól még nem sebzel nagyobbat a vudu lőszerekkel.

18. messor

messor Junior szaki

vudulőszerrel nem is mert az fogy amit először betettél tehát ha világítóval lőttél és átváltottál vuducsapásra akkor a világítód fogy és a világító és a vuducsapás sebzése összeadódik ezért többet sebzel. Ja és ha kivennék egy időre a vuducsapást akkor nem tudnák csinálni ezt mert csakis kizárólag azzal működik a bug

Utoljára szerkesztett: 21.10.14
  19. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Igen, ezt nem kell tovább ragoznod, írtam előbb is ismert hiba, de attól a nagyobb korábban nem megszokott sebzéshez tessék hozzászólni, az egy hete történt vudu lőszerekkel kapcsolatos változások miatt.

20. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

A térképugráskor állandóan felugró chatablakot mikorra javítják ki?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.