Hibajelzések

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 23.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia
    Miután jelezzük, akár elkezdhetnek rajta dolgozni, de eddig nem szólt ilyesmi miatt senki. Ha minden igaz csak a térképváltás utáni akadásra volt panasz, nem a felugró chat ablakra. Akármennyire is közhely, de ha még nem tetted volna, pucold ki a böngésződ, lehet az is megoldja.

2. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

Én is térképugrás utánit írtam. Minden jump után felugrik a chatablak.

Egyébként a layer kiírt "üzenete" a programosok ellen nagyon tetszik :)

3. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Szia!
    Erről eddig szó sem esett és nagyon úgy tűnik, egyéni hiba lehet.
    Talán, amit DD javasolt neked, megoldás lehet.

4. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

Hagyjuk már ezt a géptakarítást, naponta elvégzem, ha nem tenném, fel se tettem volna kérdést....

5. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ne hagyjuk, elég fontos dolog, sajnos nem feltételezhetjük a játékosokról, hogy megcsinálják a 'munka' rájuk eső részét, és ránéznek a szokásos dolgokra. Mivel ezt te sem említetted alap, hogy ezt megemlítjük neked, akármennyire is háborogsz ezért.

6. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

Rendben, megemlítettük, és akkor mi legyen ezután? Mindenképp felugrik az ablak, akármit is próbálok.

7. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Jeleztük, és most várd a javítást.

8. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

Köszönöm!

9. szab3

szab3 Junior szaki

A chatablak felugrást már legalább 1 hónapja jelezte itt valaki csak lusta vagyok megkeresni :) .
    A layer kiírt "üzenete" a programosok ellen nekem is nagyon tetszik, de mivel "optimista" emberke vagyok, ezért félek hogy nem lesz semmi változás ez ügyben de ne legyen igazam.

10. András_Hun

András_Hun Utánpótlás-írogató

martaloc event nem megy rendesen nem kapjuk meg elég sokan a + csépét csak azt amit alabol ad a játékos kiprobáltuk egymás közöt nem klántagok hanem más klánbeliekel és nem müködik a +10 +5 csépé amit kelene kapjunk pluszba

11. Csirkecomb

Csirkecomb Utánpótlás-írogató

Baj van a lassító rakétával,,megállít majdnem olyan mintha fagyasztanának ,,vagy ez direkt ilyen mostanság?bizonyos lőszerek után még mindig nem jár csatapont ha ki lövünk valakit,,pici akadás is észlelhető,pedig már nincs event ,10 hajó egy mapon war közben ,megszünik a játék létezni ,képtelenség olyankor csinálni valamit is,,

12. Csirkecomb

Csirkecomb Utánpótlás-írogató

Jó estét ,,nem működik a fekete piac ! El fehérdeik az oldal és nincs semmi .

13. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Remélem, ez válasz a kérdésedre.

14. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

De van Jolly Roger is! :D :p

Røвєяτ-ø*HU* kedveli ezt.
  15. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

A legutóbbi egy napos freedom-ra sem került be, szerintem most sem fog.:)

16. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Még jó, hogy ez már 2 napos ;)

17. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Így már igen, de 1 naposnak volt szánva eredetileg! :p

18. -Bruti-

-Bruti- Utánpótlás-írogató

Az elveszett szerelem javítva lesz valamikor, az előző eventnél nagyon hiányoltam,
    Fontos játékelem ami segiti a játékosokat pl eventeknél is :)
    Remélem a közeljövőben javítva lesz.

19. totis111HIP*❶

totis111HIP*❶ Utánpótlás-írogató

Hova lett a király kegyelme a hajomról ?Ugy tudom 31 -ig kellene fent lennie.ma még csak 29 van! -2 nap miért ? vagy késöbb +ba visza kapom? DD valami ügyes választ kérek . :)

20. Mary

Mary Fórum nagymestere

A király kegyelmét csak 28 napra adják, tehát 28-án 23:59-kor lejárt. :(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.