Hibajelzések

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 23.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Petyu

Petyu Utánpótlás-írogató

Csinálhatnának egy restartot!!!

2. Buvár=Kund

Buvár=Kund Utánpótlás-írogató

:( Az általam használt tengerek közül : EU4 - D4 - Spanyol1 mindegyiken 49 %-nál megáll a térkép betöltése, immár 90 perce. Nem lehet játszani. :oops:

3. Maquina

Maquina Utánpótlás-írogató

még mindig 49% mi lessz már?

4. KABÓCA

KABÓCA Utánpótlás-írogató

:p Elérhetetlen a tengertérkép !!! :(

5. Mary

Mary Fórum nagymestere

Még semmi infó, hogy kb. mikor lehet játszani? :( Remélem ezek után meghosszabbítják az eventet és több event NPC-t tesznek be.

6. Đ€ΑŤĤŁ0ЯĐ

Đ€ΑŤĤŁ0ЯĐ Fórum-zöldfülű

Üdv! A hajóm befagyott a boss térképre és azóta nem reagál semmire! Valami megoldás esetleg? EU5

7. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Vársz 1 restartra, sajnos más megoldás nincs :(.

8. Đ€ΑŤĤŁ0ЯĐ

Đ€ΑŤĤŁ0ЯĐ Fórum-zöldfülű

A hajnali resivel már nem sokra megyek az a baj, és így bukom akkor a boss térképeket, délben vége az eventnek és dolgozni is menni kell! :)

9. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Lődd ki a hajód mellett lévő két csápot :D

10. Đ€ΑŤĤŁ0ЯĐ

Đ€ΑŤĤŁ0ЯĐ Fórum-zöldfülű

Ha csak az lenne a baj :) de már resi lesz :D

11. |SZITUS|

|SZITUS| Fórummogul

Na én is beragadtam a boss térképre, mikor is lesz resi? Komolytalan már , hogy nincs egy hiba mentes event :) Gondolom ezért kárpótlás sem fog járni :)
    Fentebb olvasva DD hozzászólását nem is írok a supportra, mert nem tudnak mit tenni:(

12. xSZIBILx(HUN)

xSZIBILx(HUN) Aktív író

nem tudok belépni ázsián:(LOST CONECTION,pedig C Cleanert böngésző üritést mindent meg csináltam,kérlek jelizzétek előre is köszi!

13. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Resi közeleg... Ugye több dolog is várható mára, tehát elég esélyes volt ha lesz ma restart, átformálás, tökös event vége, jolly roger indulása.

14. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Eu3 bedöglött.. Aki bent van nem mozog, aki nincs az 49%-nál meg akadt.
    És nem, nem a Restart miatt.:D

15. 「тφпצs」

「тφпצs」 Utánpótlás-írogató

az oké hogy a gyorsítóknál mindig más időpontot mutat ?

Røвєяτ-ø*HU* kedveli ezt.
  16. ..¤Sandokan¤..

..¤Sandokan¤.. Junior szaki

szeretném jelezni hogy a házi kedvencekre a tápok se jók ha olyat raksz fel leveszi az életet.

17. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

A találati arány se stimmel...

18. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Kristályos ágyúk sem. 2500-3000 pont minusz kritikus resi óta.

19. Tranyo

Tranyo Törzsjátékos

EU2 kezd behalni , egy wart se lehet lenyomni rendesen mert a szerver gyengelkedik , nem birja a terhelest , jo lenne tenni ellene valamit , koszi elore is

20. Hirnév

Hirnév Aktív író

Ahogy látom reggelre meghalt a szerver... be lépni sem tudok.. csak köd mindenütt, se ha ji se semmi, de engem, viszont lönek az npc-k.
    Érdekes, ilyennel nem találkoztam még, lehet hogy az uj, Stephen King : A köd event lesz? na most jo lenne az a rengeteg lámpa ami a hajomon volt :D
    Mindenkinek szép napot,
    K.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.