Hibajelzések

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 23.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kecsó

kecsó Fórumlakó

igen már minden volt és több játékos is panaszkodik "erre"... :(

2. Petyu

Petyu Utánpótlás-írogató

Szintén ez a problémám.Akor is ez van ha kilépek a kikötöböl.

3. *€Ł~߀NĐÎ*

*€Ł~߀NĐÎ* Járnitanuló

És egy újabb hiba, ha az elvarázsólt módban vagy, a desing megvan 80 kristályt ad, vagy zsákmányzsákot, a kristályt megadja, de mikor zsákmányzsákot adna akkor nem ad semmit :(

4. Hidenish

Hidenish Járnitanuló

Mostanában jelent meg újból a következő probléma (már nem elsőre történt, több böngészőbe is, bár lehet csak az én gépem beteg már)
    Szóval kilő valami, visszadob a rendszer, addig nincs baj, de a gyorsítótárat (támadás,támadás megszakítása stuff) nem jeleníti meg, és néha ég (operában) arra se reagál, ha menni akarok valahova.
    Ha másnál is előfordul ez, kérném jelezni a problémát, ha nem ... akkor így jártam xD

5. Mary

Mary Fórum nagymestere

Sajnos nálam is jelentkezik ez a hiba. Semmi nem jelenik meg, még a gördítősávot sem lehet használni. Mindig ki kell X-elnem a tengertérképet és ismét belépni.

6. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

_*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

Sziasztok!
    Nekem olyan szokott előfordulni, ha először süllyesztenek (Belépés után) hiába kattolok a visszatérésre, az ablak ottmarad, mögötte én a tengeren, mennek az npc-k, de homályban, és se eszköztár, se semmi, csak a tenger, és semerre nem tudok menni. F5 szokott segíteni, utánna nem jön elő többet, újabb belépésig.

7. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

Nekem volt ilyen, de csak a mozilla böngészőn, chromon nem fordult elő. Próbáld meg, hátha segít neked is.

8. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

Néhány csillire ha rákattintok nem mozdul a hajóm, ha befrissítek azok a csillik ugyanúgy ott vannak, ergo nem voltak nekem befagyva.
    Valamint az arubánál jelzi, hogy 2 virgo bm-em van, a tengertérképen viszont nem.

9. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Szia!
    Más is tapasztalja ezt rajtad kívül és melyik szerver?

10. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

Szia Héra, egy játékos írta, hogy megáll a hajója a csillinél.
    Szerver EU1

A BM-eket már mutatja rendesen.

11. Mary

Mary Fórum nagymestere

Én is tapasztaltam, hogy némely csilit nem lehet felvenni, ha rákattintok csak piros négyzet van, nem megy oda a hajóm, ezt a kisebb szigetek mellett lehet tapasztalni. (EU4)

12. LegendOfZulu

LegendOfZulu Utánpótlás-írogató

Eu5-ön is van ugyan ez a hiba, de nem csak a csillihez nem megy hanem teljesen random van h piros négyzet lesz ha kattintok.

( Megpróbáltam F5 után, gyorsítótár ürítés után is ugyan ez a helyzet)

13. *Kackac*

*Kackac* Junior szaki

Én is tapasztaltam ezt a csillis problémát EU3-on

14. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

Némelyik ládát se veszi fel.

15. gumikacsa

gumikacsa Fórum-zöldfülű

Eu1,ládát nem veszi fel.

16. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Kilövés után a tengertérképen kívül semmi nem jön be. Sütik és egyebek megvoltak. EU3

17. *ArtistA*hu

*ArtistA*hu Utánpótlás-írogató

Szép napot meg szeretném kérdezni hogy csak nálam van az a hiba a Capricornus bm a szigetek helyén csak fekete kocka és téglalapok vannak mindent amit lehetett töröltem és maradt ugyan úgy minden köszönöm

18. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Szia *ArtistA*hu!
    Egyenlőre mindenki ezt látja sajnos.:(

19. *ArtistA*hu

*ArtistA*hu Utánpótlás-írogató

ok

20. Fejvadász

Fejvadász Haladó

Sziasztok.
    Olyan problémám van hogy nem kapom meg a csatapontot.
    Maradt ugyanannyi, pedig:
    2015-04-07 01:31:38
    3 csatapontot kaptál.
    Elsüllyesztetted ^1NDO~JAVA~SHOOT^ hajóját.
    5 csatapontot kaptá

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.