Hibajelzések

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 23.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

És ez melyik szerver?

2. kecsó

kecsó Fórumlakó

Ha rám lőnek szívtörővel és be őrül a ladikom ,akkor hiába telik le utána a 10 mp. a kábításból ,nem lő tovább a hajóm még akkor se ha leállítom a lövést és újra indítom a ladikot h lőjön..... :mad:

(és még 1x , itt nem arra gondolok h a kábítás közben nem lő a hajóm,hanem hogy utána sem!)

3. Gallardo

Gallardo Rutinos

nem ad ajándékot az aruba üstje csak pörög és pörög és pörög ..........

4. TYUPI™

TYUPI™ Fórumlakó

Sziasztok tudunk róla valamit hogy mikor lehet újra feltenni kalózt mert így bnem igazán lehet gyüjteni ha 0 van :D

5. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Szia!
    Megnéztem több szerveren, nem volt gondom vele, ha még fenn áll nálad ez, nézd meg van-e mit feltenni. Kocsma/ kalózoknál ellenőrizd kalózaidat.

6. TYUPI™

TYUPI™ Fórumlakó

Hát meg vettem most a parancsnokot vagy mit és hihetetlen de élből enged fel rakni gond nem volt a kalózokkal mert mindig 10k van :D de azért köszi a választ.

7. †K•T†

†K•T† Utánpótlás-írogató

Hello, a hibás kalózrangokat mikor akarják kijavítani?

8. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

A 'mikor' kérdésekre nincs válasz. Amint odajutnak, ténylegesen foglalkoznak vele és sikerül javítaniuk. Ez egy olyan hibánál, mely nem befolyásolja a játék menetét akár elég sok időt is igénybe vehet. Pont azért, mert nem sok vizet zavar, ha hibás. Attól még játszani lehet.

9. .*Sirius*.

.*Sirius*. Fórumszaki

Szevasztok!
    Azt kérdezném Tőletek, hogy az Aruba üst ajándékainak %-án történt-e változtatás?
    (Kb egy hete nem kapok térképrészletet,azelőtt 100 mojóból legalább egy bejött./Vagy csak egy ritka peches sorozat???/)

10. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Nem változott.

11. .*Sirius*.

.*Sirius*. Fórumszaki

Kösz DD.
    Akkor remélem, a pechem fog változni...:(

12. kecsó

kecsó Fórumlakó

Nem lehet map-ot váltani. Illetve lehet csak a mindi szigetek be ragadnak és össze vissza áll a map meg az összes játékos látszódik aki éppen a mapon tartózkodik.(EU4)

*TORTUGA.TAVERN* kedveli ezt.
  13. 78bigyó_hun-j4f

78bigyó_hun-j4f Utánpótlás-írogató

szia sziasztok map váltáskor állandoan f 5 -ni kell mert nem tölti be a rendes térképet

*TORTUGA.TAVERN* kedveli ezt.
  14. *TORTUGA.TAVERN*

*TORTUGA.TAVERN* Fórum-zöldfülű

Több szerveren is ugyanez a hibajelenség .. :( Ezen kívül késik a / tortuga fény / aktiváló ...

15. Cenau_Dubhan(hun)

Cenau_Dubhan(hun) Utánpótlás-írogató

Üdv.
    Jelezném hogy a Laterna Magica ad egy kérdőívet 100 kristályért, de ha már kitöltöttem akkor is visszaadja véletlenszerűen, később. Kb. 3 hete töltöttem ki, és most megint ott van.
    Ki merjem tölteni mégegyszer, vagy zárolás lesz? :)

16. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

_*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

Sziasztok!
    A Laterna Magica tényleg újra és újra kéri a véleményünket. :p
    Nem biztos de lehet, hogy mivel folyamatosan fejlődik/változik a játékmenet/élmény/szerver működése, mindig ki kérik a véleményünket, hogy tudják hogy tetszik az event éppen, mennyivel rosszabbodik az össz. vélemény stb. De hangsúlyozom én csak ezt gondolom nem vagyok biztos benne, természetesen majd értesítést úgyis kapunk, én kitöltöttem eddig 3x is, 3 hetente. Ez elmélet alapján, és kicsit mindig változott néhány válaszom, mert változott a játék mindig egy keveset. :)

17. _Ne_Felejcs_

_Ne_Felejcs_ Utánpótlás-írogató

mivan eu2 vel?

18. *ricsi*

*ricsi* Fórum ismerője

eu1 is karbantartás... esetleg egy hivatalos infót nem kellett volna kapnunk??

19. Zorba*00

Zorba*00 Fórum-zöldfülű

Én se tudok belépni.

20. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Nem, nincs hivatalos (talán lesz).

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.