Hibajelzések

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 23.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csontika

Csontika Junior szaki

Szerintem nem korrekt ha a csomag rendelésnél alá van írva, hogy jár mellé, de a fórumban meg mondjuk az event közleményekben valahol el van rejtve, hogy csak eddig meg eddig jár a plussz tárgy hozzá. Ha már lejárt az akció akkor ne legyen alá írva és akkor nincs kérdés.. Mindegy túlélem nem izgat különösebben :)

2. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Köszönjük, hogy jelezted a hibát, miszerint az akció már véget ért, de a Seafight Üzletben bizonyos csomagok mellett még is megjelent a Behemoth varázsjavítás.

A közlemények nincsenek eldugva, bárki belép a fórumra, rögtön a közleményeket látja. Természetesen nem kötelező ezeket elolvasni, de az ebből adódó kellemetlenségek már nem a mi felelősségünk.

3. kecsó

kecsó Fórumlakó

Még mindig tart a fejlesztés vagy csak engem nem enged belépni tengerképre??? :D

4. Tgaboka

Tgaboka Fórum-zöldfülű

Engem sem enged belépni, csak a főoldal működik.:(

5. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

Szerintem még tart, mert engem sem enged be...

6. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Még mindig tart, hogy az a 'piros' üzenetből kiderül.

"SERVER UNDERGOING MAINTENANCE !" Ugye ez annyit takar, hogy a 'szerver karbantartás alatt!'.

7. kecsó

kecsó Fórumlakó

Rendben köszönöm! csak azért kérdtem ,mert a fél klánom aktív(tehát jó sokan :p :D ) és nem tudtam h csak velem ilyen jófej a szeró vagy mi a csoda van :D

na de mind 1 ,nézek egy filmet,mire vége lesz ,csak be enged már majd játszani :D

8. °°Máté°°

°°Máté°° Törzsjátékos

Amióta bejott ez a liga rendszer eltűnt 5000 vudupajzsom, lehet nem sok, de sok kicsi sokra megy :)

9. Mary

Mary Fórum nagymestere

Nekem meg eltűnt 10 000 életem és 10 000 vudum tegnap óta :( de miért, ez is hiba?

Utoljára szerkesztett: 1.7.15
  10. Đr.McKay

Đr.McKay Junior szaki

Én viszont hiába léptem át a 19-es elitpont határt nem kaptam meg a dizit, ez lehet azért van hogy aki elindul pl. a csikóban akkor maradjon is ott, de adhatnának már valami leírást!

11. JackOneEye

JackOneEye Aktív író

Üdv. Egész Amerika 1-en nem működik a chat, folytonosan szervermegszakadást és kapcsolódást ír ki mindenkinek.

12. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Jeleztük, remélhetőleg gyorsan megoldódik.

JackOneEye kedveli ezt.
  13. luffy

luffy Járnitanuló

hhali héra.léptem elit szintet de nem adja a dizit.

14. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Üdv,

A Ligarendszer jelenleg minden ágyúval való lövés után adja az elitpontot független attól hogy üregessel vagy elittel lövöldözök-e, nem tudom hogy ez hiba e csak gondoltam leírom mert eddig nem így működött a dolog :)

További szép napot!

15. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Felhívnám a figyelmet, hogy még nincs, de hamarosan lesz részletes ismertető a Ligarendszerrel kapcsolatban. Mivel még nincs, így nem tudni, pontosan mit fog tartalmazni, de remélem minél több kérdésre választ ad majd. Amíg nincs, addig felesleges "leesett az életem", "minden ad elitpontot" hiba jelentés. Az a hiba jelentés, amiről tudjuk, hogy nem úgy kell működnie, ezekről viszont nem tudni. Szóval maradjunk a hibajelentéseknél. Aki beszélgetni szeretne az nyisson neki témát és ne a hibajelzésekhez szemeteljen.

16. *ricsi*

*ricsi* Fórum ismerője

EU1.. nem lő a hajó bm-en.. mindent lehet aktiválni, de nem lő semmilyen lőszerrel

17. FM_Héra

Szedjétek le az ágyúkat, majd pakoljátok vissza, tudni fogtok lőni.

18. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Üdv,

Laggolnak a szerverek, térképváltás alig lehetséges, beakad a lövés, később jönnek a jóváírások, 3 perccel később dobta a freedomot.

További szép napot!

19. FM_Héra

Melyik szerver(ek), csak te tapasztalod, vagy más is?

20. |SZITUS|

|SZITUS| Fórummogul

EU3-on is 3-4 perccel később jött a freedom, de ez szerintem annak tudható be, hogy kivették az előző eventet és onnantól számolja a freedomot... ez nem biztos, hogy lagolás.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.