Hibajelzések

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 23.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. messor

messor Junior szaki

Nem tudom másnak is így van -e de beloggoltam és gyakorlatilag eu4 áll néha elindul kb 2-mp re

2. |SZITUS|

|SZITUS| Fórummogul

EU3 is nagyon laggol!

3. ¤ROBERTO¤

¤ROBERTO¤ Utánpótlás-írogató

Eu 3 nagyon laggol nem lehet játszani azonali karbantartést szeretnénk.
    egyszer megy a hajo egyszer meg meg áll 1 percre

4. Ribizke

Ribizke Aktív író

Helló sziasztok ,,a lag mellet más hiba is van ,,nem rég kerestem CM-et de nem találtam se eu5-ön se máshol h jelentsem a hibát ,szóval ide írom van egy pár olyan játékos aki bugot használva fel javít pillanatok alatt egy gombnyomásra,,az ilyen játékosnak mint én meg elfogy az összes amulettje ,,szóval csináljanak valamit ez ügyben...

5. *LadyQueen*

*LadyQueen* Fórum-zöldfülű

eu 2 behalt.....szobrozunk egyhelyben

6. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Szia Ribizke!
    Az nem BUG kihasználása, ha van neki Behemoth varázsjavítása. A hajóját a varázslat segítségével azonnal feljavíthatja a maximális életerejére akkor, ha éppen nem támadják, vagy ha ő nem támad valakit. Ezt óránként 1* használhatja.

7. Ribizke

Ribizke Aktív író

Szia! Próbáld ki ha van neked olyanod,,,behe javítás és a másik ami fel javítja a vudud ,,használd el nyugodtan ,,harcolj vagy csak szimplán löved ki magad ,,majd törölj előzményt de totálisan ,majd újra nyisd meg a bönésződ és lépj be ,,majd meg látod h nem beszélek félre,,volt jelezve supportra is de választ se adtak ,,szóval lenne valaki a team-ben olyan aki utánna néz és javítja,,mert ez csalás én el nyomkodom az összes amulettem el lövöm az összes elitem az a bugot használó meg ki röhög mert nem kerül csak egy percébe az egész..

8. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Olyan nincs hogy nem adnak választ. Csak olyan, hogy te nem kapod meg a választ. Ezért volt a téma, ahol ajánlottuk a nem 'freemail', 'citromail', 'hotmail' és hasonló vacak mail fiókok használatát. Mert sokszor elfelejtik kézbesíteni a leveleket!

9. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

ha jól látom eu2n gondok vannak áll a hajóm.

10. ☆мıgнτγ•мouѕє☆

☆мıgнτγ•мouѕє☆ Utánpótlás-írogató

Megerősítem! Folyamatosan minden kilövésnél használják a behejavítást, akár 2 percenként. nem jönnek azonnal vissza, hanem teljesen kilépnek, törlik az előzményeket, majd belépés és a behejavítás és a másik, ami a vudut javítja (nem jut eszembe a neve) ismét aktív! Én meg nyomatom az amulettet és a triton áldását, hogy fel tudjak javítani, mire vissza jelentkezik, de esélytelen. Igaza van Ribizkének, a bug van és használják is. Most kellene bannolgatni, de ezt gondolom ki sem tudjátok szűrni...
    Amíg nem javítjátok, be sem lépek játékba, ez így nem igazságos!!! Kérem lépjetek az ügyben és jelezzétek, ha már nem kell "szélmalom harcot" vívnom. Köszi!

11. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sokszor mondták a játékosok, hogy mit nem tudnak szűrni és láss csodát, jönnek a ban hullámok. Próbálkozni a bug kihasználásokkal lehet, más kérdés megéri-e hosszútávon.

12. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Üdv,

Szűrni ? Ha valaki 60 percen belül 1-nél többször használta a behejavítóst arra mehet a műanyag lakat... pofon egyszerű, erre senki ne igyon mérget :)

Egyébként az csak nálam probléma hogy EU5 és EU2 laggol? Hajnalban használhatatlan volt a szerver, de most is kezd lassan odafutni.

További szép napot! :)

13. Baba

Baba Fórumlakó

Hali
    Amerika 2 játszhatatlan annyira lagol a szerver

14. -bumeráng-

-bumeráng- Járnitanuló

Ez komoly Eu5-n anyira lagol nem lehet mozogni 2-t nem tudok úgy kattintani ne keljen várni minimum fél percet valamit jó lenne csinálni

15. FM_Héra

Más is ezt tapasztalja, vagy esetleg nálad van valami gond?

16. -bumeráng-

-bumeráng- Járnitanuló

Szerintem ez alapbol elég nagy gond elég modortalan kérdés volt"vagy nálad van valami gon?"tipikus moderátor

17. FM_Héra

Nagy gond természetesen, de nem mindegy, hogy egyéni hibáról beszélünk, ami esetleg csak nálad van, előzmények, flash takarításával esetleg megoldható. Persze lehet a lassú net is az oka és más is..., vagy más a helyzet, ha mindenki más is ezt tapasztalja.

18. Baba

Baba Fórumlakó

Amerika 2 őn 41% nál megáll a tengertérkép töltés , nem lehet tengerre lépni

19. FM_Héra

Akkor feltehetőleg resi lesz, várj egy kicsit, később próbálj belépni.

20. Csontika

Csontika Junior szaki

2015-07-14 22:17:57Elsüllyesztetted Titan Defender hajóját.
    Az rendben van, hogy egy 10 milló életű hajo lelövésért kapok 2 pontot se tp-t se semmi mást?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.