Hibajelzések

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 23.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Igen, rendben van.

2. Csontika

Csontika Junior szaki

:)) Akkor jó hogy berakták a játékba..

3. *Genius(HUN)*

*Genius(HUN)* Járnitanuló

DD az event proba első probáját leadtam az Ajax-nál, és a további feladatot nem tudom felvenni, mert azt irja, "Ennek a karakternek jelenleg nincs küldetése számodra.Nézz be később ismét" és jó szinű hajohoz mentem. (EU3):(:(:oops:

4. *HORUS*˛88˛[HUN]

*HORUS*˛88˛[HUN] Fórum-zöldfülű

Genius, én is így jártam, és ahogy hallom sokan mások is!

*Genius(HUN)* kedveli ezt.
  5. kecsó

kecsó Fórumlakó

hali, arról szeretnék érdeklődni hogy mi ez a jelszó kérő mini ablak?
    Konkrétabban: belépek a karimba és utána ha főoldalon kattolok 1-et bármire akkor egy "agresszív "ablak ugrik fel h adjam meg a beljelizős adataimat...ez mi??és normális??(gondolom nem...)

6. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia
    Az a böngésződ saját felugró ablaka, ami a játék miatt ugrál fel, illetve ugrált, mert elvileg már nem.
    Nem a játékhoz kérte a belépési adataid, hanem a szerverhez a szerver belépési adataid, ahhoz a szerverhez amin a játék, maga a főoldal is van. Ehhez gyanítom egyik játékosnak sincs hozzáférése. "mégse" és mentél tovább, ettől a játék ment és tudtál játszani.

kecsó kedveli ezt.
  7. kecsó

kecsó Fórumlakó

ez az 1. válaszod amin kicsit gondolkodni kellett hogy is bogozzam ki és legyen érthető számomra :p :D de a lényeget le bírtam szűrni,köszönöm a választ :)

8. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Akkor kicsit részletezve, hogy értsd az egészet. Van egy szerver, ami lényegében egy számítógép, az azon a számítógépen futó játékra csatlakozol te, amikor belépsz a játékba. Ez a felugró ablak szerver hozzáférést kért. Ha lenne ilyened, betudnál lépni abba a gépbe, és akár az ott tárolt egyéb, nem feltétlen publikus tartalomhoz is hozzáférnél. Persze nincs ilyened, és nem férsz hozzá, de nem történt semmi, ha bármilyen adatot ott megadtál, és próbálkoztál.

9. SzellemCápa

SzellemCápa Junior szaki

Kilőtt egy játékos aminek így írta ki az ÉP-jét xxxxx / 0, a maximális ép helyén 0 szerepelt.

10. Gallardo

Gallardo Rutinos

Bug tortubol ugrik rád valaki akkor irja ki így

11. JackOneEye

JackOneEye Aktív író

Üdv. Egész Amerika 1 tegnap déltől nem érhető el. SERVER ERROR !, ez a kedves üzenet fogad most.
    Tudom , hogy karbantartás és miegymás volt, viszont a többi szerver már az este ment.

12. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Szia!
    Nálam betölti. Próbáld meg újra, esetleg egy takarítás előtte.

13. Tranyo

Tranyo Törzsjátékos

Hello

Eleg surun kidob a főoldal , 1 frissites vagy 1 akarmilyen dolog ( piacon vasarlas vagy mojodobas vagy akarmi ilyesmi ) es kijelentkezik , van amikor rogton kidob vagy be se enged ehhhhh ezt jo lenne orvosolni mert durvan idegesito .

thx

14. JackOneEye

JackOneEye Aktív író

Kedves Héra. Hidd el mindent megcsináltam ami tőlem függ. Főoldal van , tengerre nem enged be.

15. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Írj supportra.

16. JackOneEye

JackOneEye Aktív író

Nos, mivel nem egyedi hiba így nem látom értelmét annak ,hogy supportra írjak. Annyit sikerült megtudnom, hogy aki klán nélküli az be tud lépni, azonkivül senki.

17. JackOneEye

JackOneEye Aktív író

Sikerült belépni, viszont nincs meg egyetlen klán sem, sem klásziget. Mindenki klánnélküli lett.

18. GALAMATRON

GALAMATRON Járnitanuló

A klánok minden szerveren elvesztették a szigeteket? És miért kerültem ki a klánból?

19. ĴéŹuรкα[Ĥuη]

ĴéŹuรкα[Ĥuη] Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy aruba csak nekem nem működik vagy másnál sem?

20. GALAMATRON

GALAMATRON Járnitanuló

Nálam aruba jó, de nagyon kevés ládát találni a térképeken.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.