Hibajelzések

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 23.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Gyanítom,hogy véletlenül átállítottad a játékbeállításoknál a "Görgető sebességét." Nézd meg,hogy minden úgy van-e ahogy az neked megfelel.

Opciók-Kijelző-Görgető Sebessége.

2. TYUPI™

TYUPI™ Fórumlakó

NEkem szimplán nem működnek 1 mapváltásnál a gombok minden el szál használhatom csak az egeret :D

3. *Genius(HUN)*

*Genius(HUN)* Járnitanuló

Sziasztok.
    DD vagy Fm_Héra egy olyan gondom lenne, hogy mikor beléptem a tengerre, akkor nem tudtam lőni mert az ágyuim (támado ágyuk, és regenerálo ágyuk) fedjeim orrdíszek, levoltak pakolva a raktárba..Aztán probáltam vissza rakni kiírta, hogy (mentés) és vártam 2 mp-et és visszaledobta az ágyukat és a fedeket is, megprobáltam már a ki-be lépést is, de nem történt semmi, a vitorláknál ugyan ez a helyzet.Nos, szeretném ha jeleznétek ezt a problémát.Előre is köszönöm.:cool:
    További szép napot.:)

4. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Szia *Genius(HUN)*!
    Írj supportra.

5. NagyGiba.hu

NagyGiba.hu Fórum ismerője

Sziasztok!
    Kiraktam a páncéltörős bástyát. Eddig kb. 80k-t lőttem a tornyokra, most 94K-t. Ez valahogy nem 60%.

6. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia!
    A 94k valóban nem 60%-kal több a 80k-hoz képest, de mint tudjuk (te is), a bónuszok mindig az alap sebzést növelik.
    PL.: 10 x 30% x 40% ?= 10 x (30% + 40%) -----> 10 x 1,3 x 1,4 ?= 10 x 1,7 -----> 18,2 ?= 17 ---> Nem egyenlő! :cool:

Azt a korábbi 80k-t is úgy érted el, hogy volt már legalább 150% sebzés bónuszod (nem tudom pontosan mennyi, de 100 a lőszerből, ~15 ékkő, 12 BM, 6 bástya, 12 tehetség ... a tippem ;), de ez most nem is fontos ), ehhez kaptál most még 60%-t.

A sebzés bónusz nem azt jelenti, hogy neked annyi %-kal fog növekedni a sebzésed.

7. Tranyo

Tranyo Törzsjátékos

Mai napon tapasztaltam azt hogy csattan rajtam a sebzes 50 ezres ( valaki lo ) de senkit nem latni , azt se hogy ki lovoldozne nem jelzi ki . . .

Ez a tag 2 szer egymas utan kilott , akkor tudom meg hogy ki volt az mikor elsujesztett , naplo is irja meg minden de nem latni mikor lovoldoz . . .

Csinaltam kepet rola

http://kepfeltoltes.hu/151001/dike_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

8. FM_Héra

Ezt supportnak írd le, annak a játékosnak a nevével és ID-jével, aki így lövöldöz.

9. JackOneEye

JackOneEye Aktív író

Üdv. Kb. 1 hónap kihagyás után visszatértem és örömmel tapasztaltam a következőket: csilit, ládát csak úgy tudok felvenni ha néhány másodpercig egy helyben dekkolok, a hajóm indokolatlanul gyors, hiába váltok designet. Menet közben folyton hátrafele ugrál, néha gondol egyet és eltünk.Map váltásra, BM-re lépésre, kikötőbe lépésre várni kell. Igy az első 10 perc játék után kb. ennyi lenne. Folyt. köv.

Utoljára szerkesztett: 1.10.15
  10. FM_Héra

Szia!
    Elfeledted leírni, melyik szerver is ez, mások is ugyanezt tapasztalják? Gondolom előzmények törlését..., nem kell említenem.

11. JackOneEye

JackOneEye Aktív író

Egész Amerika 1. Minden törölve van, a por is:)
    Pár egyáltalán nem tudnak játszani, folyton eltünik a hajójuk. Tengeren a felső menűsort sem tudják használni ,hiába kattintanak rá , nem történik semmi.

Utoljára szerkesztett: 1.10.15
  12. oregonci

oregonci Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Azt vettem észre, hogy a liga feketepiacán nem feltétlenül azok a cikkek jelennek meg, mint amik a leírásban szerepelnek. Gondolok itt arra, hogy a tengeri csikó ligában csak 1. szintű 60 fontos ágyúkat lehet vásárolni de admirális ágyúkat nem. Ha esetleg tudtok ezzel kapcsolatban segíteni akkor előre is köszönöm a választ. Szép napot!

13. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Az ismertetőben az ismertető készítésének időpontjában elérhető dolgok vannak feltüntetve, ez azóta változhatott.

14. dudka1

dudka1 Törekvő

A tengertérkép betöltése nagyon lassú lett az event óta. Továbbá süllyedés után visszadob a tengerre, de semmi ikont nem hoz fel hozzá. Tehát nyomni kell egy F5 gombot az induláshoz.

15. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Az új bástyáknál a használatba vételi ár nekem többet ír, mint kéne. 337.500 gyöngy helyett 393.750 gyöngy. Valami tipp?

16. FM_Héra

Írj supportra.

17. Dópi65(HUN)

Dópi65(HUN) Fórum-zöldfülű

Szia Héra! Már 1 hete probálkozom klánba lépni de valamiért nem megy át a jelentkezésem . Mi lehet a gond ? Valamit rosszul csinálok?

18. FM_Héra

Szia Dópi65(HUN)!
    Várnotok kell, míg javítják a hibát.:(

19. Dópi65(HUN)

Dópi65(HUN) Fórum-zöldfülű

Akkor tudtok rola:) Kössz szépen:)

20. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Már jól írja.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.