Hibajelzések

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 23.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Miki2015

Miki2015 Járnitanuló

Miért nincs chat? :(

2. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia
    Majd lesz.. kis türelem.

3. Miki2015

Miki2015 Járnitanuló

Szia DD!

Oké, köszönöm!

4. †ZΣЦsZ†

†ZΣЦsZ† Utánpótlás-írogató

Majd Lesz reggel 7-töl 11.30 van es majd lesz jok vagytok

5. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Egy chat hiba nem különösebben befolyásolja a játék menetét, tehát ettől még te tudsz játszani, szerintem nem kellene túl dramatizálni ;).

*Genius(HUN)* és BERMUDA65(HU) kedveli ezt.
  6. TYUPI™

TYUPI™ Fórumlakó

Nálunk még mindig a klánba jelentkezéssel van probléma ezt mikor fogják javítani ?

7. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Részben már csütörtökön javították, a folytatás a jövőhétre várható...

8. *Genius(HUN)*

*Genius(HUN)* Járnitanuló

Sziasztok.:)
    Egy olyat szeretnék kérdezni, hogy létezik olyan, hogy a kraken mappon 2 db nagy kraken van ?? o_Oo_O:p
    Íme a kép.:p

9. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia
    Kérdés, hogy ez a kép mennyire van átszerkesztve? Kitakartál pár részt, bekereteztél ezt azt.. Szóval tuti belenyúltál. Ha csak ennyit szerkesztettél bele, akkor a kérdésedre a válaszom "igen, létezik" :cool:. Bár így felmerül a kérdés, hogy ha láttad, akkor miért kérdezed? :eek:

10. *Genius(HUN)*

DD feltétlenül össze szerkesztettem, ezt te sem gondolhatod komolyan, miért szerkesztettem volna össze ?? :confused::confused::mad:

11. *Genius(HUN)*

Csak, hogy lásd, hogy nem szereksztettem.:cool::cool:

12. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Én nem tudom, hogy neked ez miért volna jó. Tény, hogy ez a kép már szerkesztve van, hiszen kitakartál belőle dolgokat, mást bekereteztél. Ha ez valódi kép (miért ne lenne az, én 1 szóval nem mondtam hogy kamu), akkor te magad is láttad, hogy ez létezik. Akkor miért kérdezed meg, hogy létezik-e?7

Elvileg saját szemeddel látod, hogy 2 van, de megkérdezed, hogy létezik-e... Nekem kicsit fura.

13. *Genius(HUN)*

Mert olyan lenni, hogy hibából van fent.

14. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Az tuti, de "hiba?" vagy "létezik?" nem ugyan az. ;)

Hiba? Esélyes, bár ez a krakentől már megszokott.
    Létezik? Ezt te magad láttad, én nem ;).

15. 78bigyó_hun-j4f

78bigyó_hun-j4f Utánpótlás-írogató

szia dd tegnap talákoztam olyan bugal hogy kilötem egy játékost majd rátaláltam tortuba volt állt egy helyben lötem bele 3-t és csak ugy eltünt vagy varázsló vgay passz rátaláltam még 1 x és ugyan ez történt jelezed ezt a hibát köfi

♥Crazyß♥™ kedveli ezt.
  16. ♥Crazyß♥™

♥Crazyß♥™ Utánpótlás-írogató

Hehe nekem is volt ilyen..

17. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Korábban volt róla szó, jelezve. Bár úgy tűnik, hogy csak egy megjelenítési hiba. Valami oknál fogva nem frissül a célpontodnak a helyzete, ezért a megjelenő sebzések folyamatosan ugyan ott jelennek meg neked (ugye tortu alatt a célpont tehát őt nem látod), de lehet, hogy mozog, a sebzés még ugyan ott jelenik meg, majd mikor kiér a lőtávodból 'eltűnik'. Ezt már tapasztaltam tortu nélkül is.

Sőt, amikor Tortugában van a célpontom, és pontosan ráállok, akkor nekem meg sem jelenik a sebzésem, csak azt látom, hogy fogy az élete ;).

18. Péter

Péter Fórum ismerője

Ezzel a 2 krakennel én is találkoztam de én már a normál térképen és befagyott állapotban

19. -Gowron-(HU)

-Gowron-(HU) Járnitanuló

Kezd a hócipőm telelenni azzal,hogy kilövés után nem lehet semmit csinálni mert amikor visszalépek egy ujabb f5 kell,hogy bármit is lehessen csinálni. Csata közben ez azt jelenti,hogy mondjuk egy 10 vs 10es csatába bele se lehet szagolni mert én nem tudok lőni visszajövetel után de az ellenfelek meg kilőnek mire nyomok egy f5-öt.

♥Crazyß♥™ kedveli ezt.
  20. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Miután kilőnek ne lépj vissza azonnal a térképre, hanem várd meg hogy betöltse a Nimbusz térképet. Ha az megvan akkor már vissza jöhetsz és jó lesz minden.

[DD] kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.