Hibajelzések

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 23.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SzellemCápa

SzellemCápa Junior szaki

Jó lenne ha az a kis ikon ami a kifosztás után jön fel nem tünne el miután kilőnek. Az újboli elővarázsolásához vissza kell lépni a tengerre, majd kilépni és újra vissza, hogy megtudjam mit buktam, ráadásul ez már régi hiba. Ha mégis sikerülne megnézni mielőtt kilőnek akkor meg nem lehet bezárni, és emiatt kell kilépni a játékból.

2. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Erre elég egy frissítés is, bár ha csak azért néznéd meg, hogy tudd mit vesztettél/nyertél, arra elég a naplódat megnézni.

Nem a hiba tényét vitatnám (tényleg eltűnik), csak egy lehetőséget írtam, hogy kevésbé legyen zavaró.

Egyébként a fosztás még átalakulóban van, szóval nem feltétlen lesz javítva.

3. apri.HU.ace

apri.HU.ace Utánpótlás-írogató

3 órája próbálok belépni a játékba 42%-nál megáll.Ötlet.Biztos nálam van a hiba mert pld.aBSGO-val nincs problem.Nem reklám BP az is.

4. -IOLES-

-IOLES- Utánpótlás-írogató

Nem nálad van a hiba én se tudok belépni..

5. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Tudunk a belépési problémáról, jelezve van. Türelmeteket kérnénk!

6. -IOLES-

-IOLES- Utánpótlás-írogató

Köszönjük a tájékoztatást.

7. BlueFrost

BlueFrost Utánpótlás-írogató

Lassan egy napja nincsen játék... a tájékoztatás semmi,nulla. (csak,hogy tudtok róla, hát igen, nekünk is feltünt,hogy nem jó a játék.)
    Se német nyelven, se magyaron, se sehol nem lehet belépni.. mit rontottak a németek? elromlott a szerver, vagy mi? Legalább valami lényegi tájékoztatás, mikor lesz újra jó, mi a baj stb... mert ez így kicsit abszurd..
    A (játékosok) veszteségeiről ne is beszéljünk...

8. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok itt is.

Milyen részletre volnál még kíváncsi, ami fontos lehet egy játékosok számára? Mert úgy gondolom, ennyi információ bőven elég.

BP szerver probléma, nem seafight. Ennél többet felesleges tudni róla. Vagy esetleg az érdekelne, hogy mi okozta? Lehet megint megtámadták a szervereket, nem tudom, de semmit nem változtat a tényeken, miszerint nem jók a szerverek.

A mikor kérdésre még mindig nincs válasz. Soha nem is volt és várhatóan soha nem is lesz. Ezért annyira felesleges még rákérdezni is, hogy nagyon. A szerver javítás nem 1 recept alapján készül (de a többi, fejlesztés, javítás, karbantartás sem), hogy 1 óra sütés után kész. Csinálják és amint kész te is tapasztalni fogod.

A múltban néha előfordult, hogy megadtak egy időt, várhatóan mikorra lesz kész ez meg az. Amikor véletlen kicsúsztak a saját maguk által megadott határidővel, akár 5-10 percet, már ment a lázadás és indult a chat-fórum-support karate. Jobb is, hogy nincs időpont, pontosan azért mert tartani nagyon nehéz, egyébként is csak tippelni lehet, köszönet pedig úgysem lesz érte.

9. |SZITUS|

|SZITUS| Fórummogul

"Sziasztok

Tisztában vagyunk az aktuális szerver problémákkal. Ez sajnos minden Bigpoint szervert érint. Már jeleztük az illetékeseknek, akik dolgoznak a hiba javításán.

A Seafight csapata."

Ez tegnap este lett közzé téve, ergo volt tájékoztatás! Az én véleményem, hogy inkább több időbe teljen a javítás, de zökkenő mentes legyen a játék a végén.

10. BlueFrost

SZITUS ,olvastam este.
    Értem én DD, csak gondoltam,hátha van valami konkrétum 1 nap után, hogy megtámadták, nem fizették a rezsit, ellopták a szervereket vagy bármi :D

11. BlueFrost

Nállam már működik. :)

12. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Én is értem, de ezzel az infóval te mit csinálnál? Miért fontos neked ezt tudni?
    1 hibánál 3 dolog lehet fontos 1 játéknak, a többi teljesen mellékes:
    • Csinálják-e már :D -> Igen
    • Mikor lesz kész -> Rossz kérdés nem tudhatjuk
    • Lesz-e kárpótlás -> ez csak később derülhet ki.
    Minden más teljesen lényegtelen információ egy játékosnak. (sztem)

tényleg megy :)

13. sünibogár

sünibogár Utánpótlás-írogató

Kedves DD.
    Nem titeket és nem is a Bigpoint-ot okoljuk a hibáért csak mivel minden játékos aki megteheti költ a játékra, ezért elvárjuk, hogy időben tájékoztatva legyünk a fejleményekről. Mivel event van így nem tudunk játszani és kompenzálni sem fogja senki.

Vadász82 és ☮PiCi☮ kedveli ezt.
  14. Ragnar1983

Ragnar1983 Utánpótlás-írogató

megint nem engedd be ezt nem hiszem el

15. Tranyo

Tranyo Törzsjátékos

CONGESTION ERROR ! ... Connect 5s...

:D

16. »Szelmak™«

»Szelmak™« Utánpótlás-írogató

CONGESTION ERROR ! ... Csatlakozás 4s...

17. ĐROTUŁŁO

ĐROTUŁŁO Aktív író

most megint miért nem enged be??? ez már unalmas lassan...tegnap délután óta ez megy...

18. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Elég egy hibát 1x jelezni, itt már többen is leírtátok. Nem kell teleírni vele a fórumot.

19. Chabeso

Chabeso Utánpótlás-írogató

SERVER UNDERGOING MAINTENANCE !

20. SzellemCápa

SzellemCápa Junior szaki

SERVER UNDERGOING MAINTENANCE !:(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.